Apple vil erstatte kreditkortet med iPhonen

2

Visa, MasterCard og American Express har alle indgået aftaler med Apple og det tyder på, at der vil præsenteres en fuld betalingsløsning i næste uge.

Bank, betaling, penge, kode, pinkode
Pengeautomat (Foto: MereMobil.dk)

Apple har eftersigende indgået aftaler med Visa, MasterCard og American Express, det rapporterer flere medier uafhængigt af hinanden, ifølge Dr.dk.

Hjemmesiden re/code har oplysninger om, at Apple har indgået en aftale med American Express, mens The Information oplyser, at have kendskab til lignende aftaler med Visa, mens kilder til Bloomberg bekræfter begge aftaler, samt tilføjer en lignende aftale med MasterCard.

 – Apple arbejder på mobilbetalingsløsning

Aftalerne er indgået med henblik på, at Apple vil gøre det muligt at benytte iPhonen som betalingsmiddel på lige fod med det der kendes fra kreditkortet. Rent teknisk vil det foregå ved at implementere en NFC-chip i den kommende iPhone, der ventes at blive præsenteret ved den forestående Apple-event den 9. september. Dette er dog ikke bekræftet af Apple.

Desuden tyder det på, at Apple også vil præsenterer deres første wearable produkt ved denne event.

Mere til historien

NFC (Near Field Communication) gør det muligt at lave en pengetransaktion, ved at man holder en enhed med en NFC-chip tæt på en betalingsterminal, der også har NFC integreret i sig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer