Disse nye mobiler kommer i handlen i april

0

OVERSIGT: Vi samler her de nye modeller af smartphones og tablets, der lander i butikkerne herhjemme i løbet af april måned.

Der er de forgangne måneder præsenteret en række nye topmodeller til smartphone-markedet, og nu er det så småt ved at være tiden til, at de lander i de danske butikker.

HTC har først lige præsenteret deres nye topmodel i sidste uge af marts, men den er allerede landet i handlen – kun en uge efter offentliggørelsen.

 – HTC One (M8) – det første kig

Herunder kan du se de mobiler og tablets, som kommer i handlen i løbet af denne måned.

HTC One M8
HTC One M8 (Foto: MereMobil.dk)

HTC One M8

HTC One M8 er det officielle navn på den nye HTC-smartphone, som netop er blevet præsenteret ved en stor event i London og New York, men allerede fra slutningen af marts/starten af april er den nye topmodel i sortiment hos flere forhandlere og operatører.

HTC One M8 – alt om HTCs nye vidundermobil

Skærmen er 5-tommer Full HD af typen Super LCD 3, der er beskyttet af Gorilla Glass 3. HTC One M8 er principielt blot en opgradering af sidste års topmodel, som har høstet en række priser, men hvor salgstallene har manglet. Den nye HTC One indeholder de seneste specifikationer, samt en række forbedringer af brugerfladen.

Det bliver 16 GB versionen af HTC One M8, der kommer i handlen herhjemme og den får en pris på 5.499 kroner uden abonnement. HTC One M8 findes hos blandt andet Telia, Telenor og 3.

Samsung Galaxy S5 i guld (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S5 i guld (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S5

Det er ikke nok med den nye topmodel fra HTC, for Samsung er også klar med deres Galaxy S5 i løbet af april måned. Mere præcist ventes den, at komme i handlen den 11. april.

 – Samsung Galaxy S5 – alt du skal vide

Ligesom føromtalte HTC One M8, så er Samsungs nye topmodel, Galaxy S5, også en opgraderet version af sidste års model på mange punkter. Størrelsen og vægten er forøget en smule – skærmen er gået fra 5 tommer til 5,1 tommer.

Men der hvor den blandt andet adskiller sig fra Galaxy S4 er på dens IP certificering. Den er nemlig IP67 certificeret, hvilket betyder den er støvtæt og kan være på én meter vand i 30 minutter.

Samsung Galaxy S5 – det første kig

Der er også gjort meget ud af helbredsdelen på Galaxy S5 i funktionen S Health, ligesom der også er pulsmåler på telefonen.

Telefonen kommer hos 3, TDC, Telenor og Telia og vil få en vejledende pris på 5.495 kroner uden abonnement.

LG G2 Mini

LG G2 Mini (Foto: LG)
LG G2 Mini (Foto: LG)

Lige inden årets Mobile World Congress blev LG G2 Mini officiel og nu lander den langt om længe på de danske butikshylder.

 – LG G2 Mini – kompakt mellemklasse mobil

LG G2 Mini er den første ”mini-version” fra LG og den kommer både i sort og hvid. Der er tale om en mellemklasse-mobil, som dog har designet og de smarte funktioner fra topmodellen LG G2, men altså ikke en ”kompakt” model af topmodellen – sådan som med Sony Xperia Z1 Compact.

Den velkendte Rear Key fra LG G2 er også blevet en del af den nye mini-version.

Idéen med LG G2 Mini er at ramme et bredere publikum, derfor den mindre skærm og billigere pris. I premium-kategorien er skærme på 5 tommer eller mere blevet normalt. Mens det i midrange-segmentet er skærme på omkring 4.5 tommer.

WEB-TV: LG G2 Mini – se lavpris G2’eren

G2 Mini vil koste lige under 2.000 kroner uden abonnement, hvilket i forhold til G2’erens dagspris er op mod 1.300 billigere. Den kommer blandt andet i handlen hos Telia.

Huawei Ascend G6
Huawei Ascend G6 (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Ascend G6

Huawei præsenterede under årets Mobile World Congress den nye Ascend G6, som er en prisbillig 4G-telefon i et lækkert design.

 – Huawei Ascend G6 en realitet

Telefonen kommer med et frontkamera på 5 megapixels, hvilket også Ascend P6 havde. Den nye Ascend G6 kommer med forskellig software, der gør det muligt at tage bedre selfies – med Selfie preview window. Det almindelige kamera er på 8 megapixels.

WEB-TV: Huawei Ascend G6 – første kig på prisbillig 4G

Ascend G6 har en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner uden abonnement og kommer i handlen hos Telia.

Huawei Ascend Y530
Huawei Ascend Y530

Andet:

Telenor får også den populære Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 i sortiment i løbet af april måned.

Den prisbillige telefon Huawei Ascend Y530 lander også på hylderne i april måned, hos blandt andet Telia.

 – TEST: Huawei Ascend Y530 – god begynder smartphone

Mere til historien

Sony Xperia Z2 skulle også være landet i handlen i løbet af april måned, men Sony er desværre blevet ramt af forsinkelse, da efterspørgslen er stor og større markeder end det danske prioriteres.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer