LG G2 Mini – se lavpris G2’eren

0

WEB-TV: G2 Mini har en kompakt størrelse, men også en kompakt pris i forhold til dens storebroder. Vi har prøve mini’en.

Årets store nyhed fra LG på Mobile World Congress er en kompakt lille sag.

LG G2 Mini er en miniudgave af sidste års topmodel G2. Mini’en er en nedgradering på flere punkter. Eksempelvis er der kun 1 GB RAM, mindre skærm, lavere opløsning, dårligere kamera og langsommere processor.

 – Test: Topkarakter til LG G2

MereMobil.dk har haft mulighed for at afprøve G2 Mini, og vores vurdering er, at man ikke skal lade sig skræmme af de ringere specifikationer. Telefonen virker stadig rimelig hurtig, så mon ikke den sagtens kan løse almindelige dagligdags-opgaver for smartphone-brugeren.

G2 Mini vil koste lige under 2.000 kroner uden abonnement, hvilket i forhold til G2’erens dagspris er op mod 1.300 billigere.

Mere om LG G2 Mini

LG G2 Mini har 4.7 tommer skærm med en opløsning på 540 x 960 pixels. Styresystemet er Android 4.4 KitKat, hvilket også er den version, LG G2 i løbet af marts måned, vil blive opgraderet til.

Mere til historien

LG G2 har tidligere vundet skærmtests der viste, at det er den smartphone, der bruger mest af pladsen på fronten til skærm. G2 udnytter 75,7 procent, mens eksempelvis iPhone 5S kun udnytter 60,6 procent af forsidens plads til skærm.

Læs også
Flere nyheder fra Mobile World Congress

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer