Flådesystem styrer nu også p-automaten

Fleetfinder holder styr på firmaets biler, og som noget nyt også p-automaten, så betaling af for meget p-tid, eller parkeringsbøder, undgås.

Parkering

Parkeringen kan blive lettere for firmabiler med det nye system, hvor flådesystem og p-automatik,  taler sammen (Foto: John G. Pedersen)

Virksomheder som benytter Fleetfinder til styring af firmabilerne, kan nu også holde styr på parkeringen, så man undgår at smide for mange penge i p-automaten, og dermed hælde firmaets bundlinje, over på parkeringsselskabets.

Systemet henvender sig til håndværks- og servicevirksomheder, som ofte benytter betalingsparkering i de større byer.

Når bilen parkeres indtastes p-automatens kode i parkerings-applikationen fra EasyPark, og maksimal tid vælges. Det smarte er, at håndværkeren ikke skal huske at framelde parkeringen igen.

– ”Når bilen forlader parkeringspladsen stopper parkeringstiden automatisk, og senest 15 sekunder efter nøglen er sat i bilen, standser parkeringen. En SMS-bekræftelse sendes derefter til mobilen,” fortæller Morten Callesen, nordisk chef for Navman Wireless, der står bag Fleetfinder, til MereMobil.dk.

Morten Callesen fortæller videre, at man i testfasen har afprøvet muligheden for fuldautomatisk parkering via GPS, men der var for mange problemer i den daglige drift, og derfor blev løsningen med, at parkeringen skal startes manuelt, valgt.

På mange parkeringspladser skal man ofte betale for mere tid, end der rent faktisk forbruges, men i dette system, afregnes kun for den forbrugte tid.

Parkeringsløsningen virker på parkeringspladser som er håndteret af EasyPark.

Mere til historien

I efteråret 2013 er der kørt test på systemet med udvalgte kunder. I 2014 vil systemet blive rullet ud på markeder, hvor begge virksomheder er tilstede.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram