Salget af foldbare smartphones runder 100 millioner i 2027

Det ventes, at milepælen for 100 millioner solgte eksemplarer af foldbare smartphones vil blive nået i 2027, viser ny analyse.

Samsung Galaxy Z Flip5
Samsung Galaxy Z Flip5 er en af de to nye foldbare-modeller fra Samsung (Foto: Samsung)

Forventningen til de foldbare smartphones er, at de i 2027 runder 100 millioner solgte enheder. Sådan lyder forudsigelserne fra analysefirmaet Counterpoint Research.

LÆS OGSÅ: Du skal selv kunne skifte telefonens batteri fra 2027

Det er uden sammenligning Samsung, der er størst på markedet for de foldbare smartphones.

Spådommen fra Counterpoint Research på 100 millioner smartphones ventes at blive nået i 2027, hvor det samlede salg, ifølge analysefirmaet, vil være på 101,5 millioner, solgte foldbare enheder.

Det samlede salg ventes at nå 78,6 millioner eksemplarer i 2026. Dermed skal der altså sælges 22,9 millioner foldbare smartphones i 2027, så milepælen på 100 millioner kan nås.

Counterpoint Research's forudsigelser for markedet for de foldbare smartphones (Kilde: Counterpoint Research)
Counterpoint Research's forudsigelser for markedet for de foldbare smartphones (Kilde: Counterpoint Research)

Apple vil være med i front

Forventningen er, at det er Samsung og Apple, som vil dominere markedet. I skrivende stund har Apple endnu ikke lanceret deres første bud på en foldbar smartphone. Holder tidligere rygter stik, så skal vi nok frem til 2025, før Apple er klar med en foldbar.

De foldbare smartphones er i dag fortsat niche, men flere og flere producenter lancerer deres enheder.

Motorola og Samsung har netop sendt deres bud på markedet herhjemme, mens OnePlus er på vej med deres første forsøg på en foldbar.

LÆS OGSÅ: OnePlus bekræfter foldbar-navnet OnePlus Open

Fra Motorola er Razr 40 Ultra værd at se nærmere på. Læs testen her.

Mere til historien

Vi har tidligere også skrevet, at Oppo ville lancere foldbare på det europæiske marked. Vi afventer stadigvæk om Oppo kommer til Danmark. Men Oppo og OnePlus er ejet af den samme koncern, hvilket også har fået rygterne til at svirre om hvorvidt den kommende OnePlus Open vil være en ”rebranding” af ”Oppo Find N3”, som kun er tilgængelig på det kinesiske marked.

Læs også:
Motorola Razr 40 Ultra – udfordrer mulighederne med foldbare telefoner

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Sådan er den nye Samsung Galaxy Z Flip5

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip5 er en klaptelefon med en stor og frontskærm, der desværre ikke udnyttes godt nok. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram