Så vild bliver den foldbare smartphone fra OnePlus

RYGTE: OnePlus er på vej med flere nye smartphones. Den ene er deres første bud på en foldbar. Læs hvor vild den ventes at blive her.

OnePlus Fold ventes at få et design som dette (Kilde: OnLeaks / MySmartPrice)
OnePlus Fold ventes at få et design som dette (Kilde: OnLeaks / SmartPrix)

OnePlus meldte i februar ud, at de i anden halvdel af 2023 ville lancere en foldbar smartphone – faktisk helt præcist i tredje kvartal. Tiden går og lanceringen rykker derfor tættere på. Det betyder også, at der kommer flere og flere rygter om det kommende produkt.

LÆS OGSÅ: OnePlus Fold afsløres i august

Den velkendte Twitter-bruger OnLeaks og MySmartPrice påstår, at de har specifikationerne på OnePlus Fold (eller OnePlus V Fold). Der er tale om en foldbar model, som Galaxy Z Fold.

LÆS OGSÅ: OnePlus oplever massiv vækst i Danmark

OnLeaks har tidligere fremvist nogle genererede billeder af den kommende foldbare OnePlus-model. Det skriver GSMArena..

Inderskærmen vil angiveligt være på 7,8 tommer og med 2K-opløsning, mens den yderste skærm vil være 6,3 tommer. Begge har 120 Hz opdateringshastighed. Processoren er angiveligt Snapdragon 8 Gen 2 fra Qualcomm. Derudover har den 16 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Det skriver Engadget.

Kameraet byder på en hovedsensor på 48 megapixels, 48 megapixels ultra-vidvinkel kamera og 64 megapixels telefoto-sensor samt et 32 megapixels frontkamera på den yderste skærm og et 20 megapixels frontkamera på den store skærm. Det ventes, at den også får Hasselblad-brandingen.

Batteriet er på 4.800 mAh og understøtter 67 watt opladning via kabel.

Det rygtes, at OnePlus lancerer den foldbare i august. Dermed får vi altså offentliggjort Samsungs kommende foldbare modeller Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 før OnePlus-modellen.

Mere til historien

OnePlus er også på vej med OnePlus Nord 3. Denne lanceres allerede i juli måned og allerede nu har OnePlus afsløret detaljer omkring den kommende telefon.

Læs også:
TEST: OnePlus Nord CE 3 Lite | Det fornuftige valg

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
Sådan er den nye Samsung Galaxy Z Flip5

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip5 er en klaptelefon med en stor og frontskærm, der desværre ikke udnyttes godt nok. Se testen her.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram