OnePlus oplever massiv vækst i Danmark

Det er ikke kun på verdensplan, at salget af smartphones går ned. Det gør det også i Danmark, men OnePlus oplever stor fremgang.

OnePlus 11
OnePlus 11 sælger som varmt brød (Foto: MereMobil.dk)

Smartphonemarkedet oplever på verdensplan et fald. Dette gør sig også gældende i Danmark, men ikke hos OnePlus, som har haft et godt 2023 med rekordhøje salgstal.

Det er særligt topmodellen OnePlus 11, der driver de flotte salgstal, skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

Generelt har der været vækst på hele deres produktlinje. Det viser nye salgstal fra analyseinstituttet GFK.

LÆS TESTEN: OnePlus 11 | formidabel pris - god telefon

I årets første fem måneder har der været gang i salget af OnePlus-telefoner. Ifølge tal fra GFK, så er styksalget steget med 25 procent i januar-maj sammenlignet med den samme periode sidste år.

Fet generelle smartphonemarked har oplevet et fald på 15 procent i perioden januar til maj i forhold til samme periode i 2022.

Derudover er OnePlus’ andel af totalværdien for markedet steget med 18 procent.

OnePlus fik ny chef

I maj var det et år siden, at OnePlus fik ny landechef, som fortalte målet for OnePlus var, at konsolidere sig som et top-3 brand i Danmark. Og det er lykkedes – både når der måles i styksalg og værdi. I hvert fald i første kvartal.

-“Da jeg tiltrådte som dansk landechef for OnePlus i maj sidste år, var ambitionen at konsolidere os som et top 3 brand i Danmark. På mindre end 1 år er vi lykkes med netop dét samt opnået en massiv vækst de seneste 5 måneder drevet af særligt vores seneste topmodel OnePlus 11,” lyder det fra Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark.

OnePlus 11 fik topkarakter på MereMobil.dk og det er også salget af denne, som for alvor gør OnePlus klarer sig så godt. Salget af OnePlus 11 har på de fire første måneder været 34 procent højere end det var på sidste års topmodel OnePlus 10 Pro.

Tallene fra GFK viser også, at OnePlus 11 med 16 GB RAM og 256 GB intern hukommelse er den bedst solgte Android-telefon blandt 2023-flagskibene, når der sammenlignes på specifikt modelniveau på det danske marked i perioden februar til og med maj, lyder det i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: OnePlus Fold afsløres i august

-“Den nye flagskibsmodels første tid på markedet viser samtidig, at OnePlus fortsat vækster i Danmark, og vi er glade for, at forbrugernes købelyst over for OnePlus’ innovative produkter stiger. Derfor fortsætter vi i den kommende tid med at introducere produkter, der overrasker på både kvalitet og funktioner i forhold til prisen,” slutter Thor Gøtz.

OnePlus 11 - virkelig god topmodel til skarp pris

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus inden længe løfter sløret for den kommende OnePlus Nord 3.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram