OnePlus byder velkommen til ny landechef

OnePlus har ansat Thor Gøtz i en nyoprettet stilling som Country Manager. Thor skal få OnePlus på "danmarkskortet" og i top-3 på smartphone-markedet herhjemme.

Thor Gøtz OnePlus
Thor Gøtz er netop tiltrådt, som Country Manager i OnePlus, pr. 1. maj 2022. (Grafik: MereMobil.dk)

Vi har tidligere skrevet, at Thor Gøtz, som tidligere har været hos Motorola Danmark ville tiltræde hos OnePlus i en ny stilling. Dette er nu sket.

LÆS OGSÅ: Skal han bringe et nyt mobilbrand til Danmark?

Thor Gøtz er klar i den nyoprettede stilling som Country Manager og skal forsøge at øge salget af OnePlus-telefoner til den brede danske befolkning. Han er heller ikke hvem som helst og har mere end 15 års erfaring fra telebranchen.

Tidligere har Thor Gøtz været med til at få Huawei på danskernes læber og senest altså været med til, at give Motorola et comeback på det danske mobilmarked.

Men nu gælder det OnePlus.

Mål: OnePlus skal i top-3

Den 41-årige Thor Gøtz har da også store planer. Han vil med egne ord gøre sit for, at ”OnePlus kommer i top-3 over de stærkeste smartphone-brands i Danmark”.

-“OnePlus er en vanvittig spændende virksomhed med anmelderroste produkter og en helt ny måde at gå til markedet på. Jeg glæder mig til at være med til yderligere at styrke brandet og kendskabsgrad i Danmark, og jeg vil arbejde målrettet for at gøre OnePlus til ét af de tre stærkeste smartphone brands i Danmark,” lyder det fra Thor Gøtz. 

OnePlus har store forventninger til det nye samarbejde og håber, at det kan være medvirkende til, at de for alvor vækster i Danmark.

-“Vi er rigtig glade for at byde Thor velkommen til OnePlus. Thor har lige præcis den erfaring og viden, som skal bygge videre på den positive udvikling af OnePlus, som vi oplever i Danmark. Han kender branchen indefra og har en god sans for, hvordan forbrugertendenser og ny teknologi spiller sammen, og hvad det betyder for en forretning som OnePlus,” siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør hos OnePlus i Danmark i en pressemeddelelse.

Bonusinfo: Thor og Marie arbejdede sammen i Huawei mellem 2011 og 2017.

Mere til historien

Da OnePlus kom frem var det kun for til de "særligt inviterede". Man kunne nemlig kun købe en OnePlus-telefon, hvis man var inviteret. Nu skal OnePlus være til alle.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram