OnePlus byder velkommen til ny landechef

OnePlus har ansat Thor Gøtz i en nyoprettet stilling som Country Manager. Thor skal få OnePlus på “danmarkskortet” og i top-3 på smartphone-markedet herhjemme.

Thor Gøtz OnePlus
Thor Gøtz er netop tiltrådt, som Country Manager i OnePlus, pr. 1. maj 2022. (Grafik: MereMobil.dk)

Vi har tidligere skrevet, at Thor Gøtz, som tidligere har været hos Motorola Danmark ville tiltræde hos OnePlus i en ny stilling. Dette er nu sket.

LÆS OGSÅ: Skal han bringe et nyt mobilbrand til Danmark?

Thor Gøtz er klar i den nyoprettede stilling som Country Manager og skal forsøge at øge salget af OnePlus-telefoner til den brede danske befolkning. Han er heller ikke hvem som helst og har mere end 15 års erfaring fra telebranchen.

Tidligere har Thor Gøtz været med til at få Huawei på danskernes læber og senest altså været med til, at give Motorola et comeback på det danske mobilmarked.

Men nu gælder det OnePlus.

Mål: OnePlus skal i top-3

Den 41-årige Thor Gøtz har da også store planer. Han vil med egne ord gøre sit for, at ”OnePlus kommer i top-3 over de stærkeste smartphone-brands i Danmark”.

-“OnePlus er en vanvittig spændende virksomhed med anmelderroste produkter og en helt ny måde at gå til markedet på. Jeg glæder mig til at være med til yderligere at styrke brandet og kendskabsgrad i Danmark, og jeg vil arbejde målrettet for at gøre OnePlus til ét af de tre stærkeste smartphone brands i Danmark,” lyder det fra Thor Gøtz. 

OnePlus har store forventninger til det nye samarbejde og håber, at det kan være medvirkende til, at de for alvor vækster i Danmark.

-“Vi er rigtig glade for at byde Thor velkommen til OnePlus. Thor har lige præcis den erfaring og viden, som skal bygge videre på den positive udvikling af OnePlus, som vi oplever i Danmark. Han kender branchen indefra og har en god sans for, hvordan forbrugertendenser og ny teknologi spiller sammen, og hvad det betyder for en forretning som OnePlus,” siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør hos OnePlus i Danmark i en pressemeddelelse.

Bonusinfo: Thor og Marie arbejdede sammen i Huawei mellem 2011 og 2017.

Mere til historien

Da OnePlus kom frem var det kun for til de “særligt inviterede”. Man kunne nemlig kun købe en OnePlus-telefon, hvis man var inviteret. Nu skal OnePlus være til alle.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram