Apple er først klar med en foldbar i 2025?

Der har floreret rygter om, at Apple ville være klar med en foldbar enhed i løbet af næste år. Nu tyder det på, at denne er forsinket.

Apple logo
Der kommer til at gå længe inden en af Apples dimser kan foldes (Foto: MereMobil.dk)

Vi skal måske væbne os med endnu mere tålmodighed end først antaget, når det kommer til en foldbar enhed fra Apple.

Tidligere har rygterne gået på, at vi skulle forvente en enhed i løbet af 2023. Nu ser det ud til, at vi måske skal vente helt til 2025. I hvert fald hvis vi skal tro analytiker og CEO hos Display Supply Chain Consultants, Ross Young. Det skriver 9to5mac.com.

Det er også uvist, om denne foldbare enhed vil være en iPhone, iPad eller noget helt tredje.

ANMELDELSE: Galaxy Z Fold3 - tredje gang lykkedes det

Har tidligere været udsat

Det er ikke første gang, at lanceringen af en unavngiven enhed udsættes. Tidligere har rygterne gået på, at enheden ville komme i 2021, hvilket ikke holdt stik. Derefter har det heddet 2023, men nu forlyder det, at vi skal endnu længere frem i kalenderen. Endda længere end vi skrev i slutningen af 2021, hvor vi skrev 2024. Nu ventes det, at vi skal helt frem til 2025. 

Konkurrenterne Samsung og Motorola er langt mere fremme, når det kommer til de foldbare enheder, hvor de begge har flere enheder på markedet. Rygterne svirrer også om en foldbar Google Pixel, men dette er endnu ikke bekræftet. 

Salget af foldbare Samsung-telefoner er steget voldsomt

Apple har vanen tro hverken be- eller afkræftet de mange rygter. Det er derfor blot at afvente og se hvad fremtiden bringer. 

Markedet for foldbare enheder ventes ellers at være i vækst de kommende år, men om Apple vil deltage i kampen om mobilkøberne til de foldbare enheder, er altså fortsat uvist. 

Sådan er Galaxy Z Fold3

Mere til historien

Der har efterhånden været en række forskellige foldbare enheder og måder de har været foldbare på. Samsung arbejder på en ny variant, der hedder Flex In & Out.

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram