Apple er først klar med en foldbar i 2025?

Der har floreret rygter om, at Apple ville være klar med en foldbar enhed i løbet af næste år. Nu tyder det på, at denne er forsinket.

Apple logo
Der kommer til at gå længe inden en af Apples dimser kan foldes (Foto: MereMobil.dk)

Vi skal måske væbne os med endnu mere tålmodighed end først antaget, når det kommer til en foldbar enhed fra Apple.

Tidligere har rygterne gået på, at vi skulle forvente en enhed i løbet af 2023. Nu ser det ud til, at vi måske skal vente helt til 2025. I hvert fald hvis vi skal tro analytiker og CEO hos Display Supply Chain Consultants, Ross Young. Det skriver 9to5mac.com.

Det er også uvist, om denne foldbare enhed vil være en iPhone, iPad eller noget helt tredje.

ANMELDELSE: Galaxy Z Fold3 - tredje gang lykkedes det

Har tidligere været udsat

Det er ikke første gang, at lanceringen af en unavngiven enhed udsættes. Tidligere har rygterne gået på, at enheden ville komme i 2021, hvilket ikke holdt stik. Derefter har det heddet 2023, men nu forlyder det, at vi skal endnu længere frem i kalenderen. Endda længere end vi skrev i slutningen af 2021, hvor vi skrev 2024. Nu ventes det, at vi skal helt frem til 2025. 

Konkurrenterne Samsung og Motorola er langt mere fremme, når det kommer til de foldbare enheder, hvor de begge har flere enheder på markedet. Rygterne svirrer også om en foldbar Google Pixel, men dette er endnu ikke bekræftet. 

Salget af foldbare Samsung-telefoner er steget voldsomt

Apple har vanen tro hverken be- eller afkræftet de mange rygter. Det er derfor blot at afvente og se hvad fremtiden bringer. 

Markedet for foldbare enheder ventes ellers at være i vækst de kommende år, men om Apple vil deltage i kampen om mobilkøberne til de foldbare enheder, er altså fortsat uvist. 

Sådan er Galaxy Z Fold3

Mere til historien

Der har efterhånden været en række forskellige foldbare enheder og måder de har været foldbare på. Samsung arbejder på en ny variant, der hedder Flex In & Out.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram