Foldbar iPhone kommer måske først i 2024

47

Samsung, Motorola og flere andre producenter er klar med foldbare smartphones. Apple lader vente på sig.

iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro ved siden af hinanden. Men måske en foldbar iPhone bliver en realitet – dog nok tidligst i 2023 eller 2024. (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge tidligere rygter forventedes det, at Apple vil introducere en foldbar iPhone tidligst i 2023. Nu forlyder det, at det måske først bliver i 2024. Meldingen kommer fra skærm-analytiker Ross Young. Det skriver MacRumors.

Det har været begrænset med rygter om en foldbar iPhone de seneste måneder, men det tyder altså på, at Apple fortsat arbejder på prototyper af foldbare enheder. Apple er vanen tro ikke ude med informationer på nuværende tidspunkt.

Rygterne svirrer fortsat om foldbar iPhone

Stem på Årets Mobil 2021

➤ Afstemningen er slut. Se vinderen her.

8-tommer fleksibel skærm

I september 2020 var det forventet, at Samsung ville levere skærme til Apple til testformål, mens der også har været rygter om et samarbejde mellem Apple og LG Display.

Tilbage i maj udtalte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, at Apple arbejdede på at lancere en foldbar iPhone med en 8 tommer fleksibel OLED-skærm. Planen var dengang, at telefonen ville blive lanceret i 2023. 

Analytiker: Foldbare er ‘must have’

Kuo mener, at foldbare smartphones er et ”must-have” for alle smartphone-producenter fremadrettet.

Samsung er en af de producenter, som er længst fremme, når det kommer til de foldbare skærme. Tidligere i år introducerede de Samsung Galaxy Z Fold3, som du kan læse vores anmeldelse af her.

PROTOTYPE: Samsung Flex In & Out – vild foldbar

Dermed kan det også blive svært for Apple at konkurrere mod andre producenter, som har flere års erfaring, hvis de ikke snart kommer med en foldbar telefon.

Dilemma: Hvilken iPhone 13?

Mere til historien

Der findes to typer foldbare smartphones på markedet i skrivende stund. Enten det, som i “gamle dage” hed klaptelefon, men i dag hedder flip, samt fold, hvor den “foldes ud“.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
47 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer