Samsung Flex In & Out - vild foldbar fra Samsung

Samsung er en af de mobilproducenter, som virkelig arbejder på foldbare smartphones og tror det er fremtiden. Ny vild prototype er fremvist.

Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung (Foto: Samsung)
Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung, der kan foldes to gange mod tidligere modeller, som kun foldes én gang. (Foto: Samsung)

Samsung arbejder på nye foldbare smartphones og forskellige koncepter i det foldbare format. De har netop sendt Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 på markedet.

Men i kulissen arbejdes der på højttryk. Prototypen på en ny foldbar er netop fremvist til International Meeting for Information Displays (IMID 2021). Enheden kan foldes to gange modsat nuværende modeller, som ”kun” kan foldes én gang. Det skriver Tomsguide.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Navnet bliver formentlig Samsung Flex In & Out. Prototypen blev også fremvist tilbage i maj, dog i en meget tidlig udgave.

Skærmen er en 7,2 tommer OLED-skærm, som foldes i et S-lignende format. Når den er foldet ud, kan den være en stor skærm, men også bruges til multitasking via delt skærm. Du kan se den i videoen herunder.

Eftersom det er en prototype, så er der ingen garantier for, at vi får netop denne på markedet. Men Samsung tester i hvert fald formatet – og viser hvad de kan med en skærm.

Der er delte meninger omkring konceptet på internettet indtil videre. Det kræver også en del af hængsler og skærmen, som måske så har to synlige folder.

Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

Sikkert er det dog, at Samsung er nået rigtig langt med det foldbare format.

Se testen af Galaxy Z Fold3

Mere til historien

Motorola og Samsung er nogle af dem, som har produceret foldbare smartphones, mens Apple fortsat endnu ikke har. Rygterne svirrer dog om, at Apple arbejder på en foldbar iPhone.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram