Samsung Flex In & Out – vild foldbar fra Samsung

8

Samsung er en af de mobilproducenter, som virkelig arbejder på foldbare smartphones og tror det er fremtiden. Ny vild prototype er fremvist.

Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung (Foto: Samsung)
Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung, der kan foldes to gange mod tidligere modeller, som kun foldes én gang. (Foto: Samsung)

Samsung arbejder på nye foldbare smartphones og forskellige koncepter i det foldbare format. De har netop sendt Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 på markedet.

Men i kulissen arbejdes der på højttryk. Prototypen på en ny foldbar er netop fremvist til International Meeting for Information Displays (IMID 2021). Enheden kan foldes to gange modsat nuværende modeller, som ”kun” kan foldes én gang. Det skriver Tomsguide.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Navnet bliver formentlig Samsung Flex In & Out. Prototypen blev også fremvist tilbage i maj, dog i en meget tidlig udgave.

Skærmen er en 7,2 tommer OLED-skærm, som foldes i et S-lignende format. Når den er foldet ud, kan den være en stor skærm, men også bruges til multitasking via delt skærm. Du kan se den i videoen herunder.

Eftersom det er en prototype, så er der ingen garantier for, at vi får netop denne på markedet. Men Samsung tester i hvert fald formatet – og viser hvad de kan med en skærm.

Der er delte meninger omkring konceptet på internettet indtil videre. Det kræver også en del af hængsler og skærmen, som måske så har to synlige folder.

Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

Sikkert er det dog, at Samsung er nået rigtig langt med det foldbare format.

Se testen af Galaxy Z Fold3

Mere til historien

Motorola og Samsung er nogle af dem, som har produceret foldbare smartphones, mens Apple fortsat endnu ikke har. Rygterne svirrer dog om, at Apple arbejder på en foldbar iPhone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer