Samsung Flex In & Out - vild foldbar fra Samsung

Samsung er en af de mobilproducenter, som virkelig arbejder på foldbare smartphones og tror det er fremtiden. Ny vild prototype er fremvist.

Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung (Foto: Samsung)
Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung, der kan foldes to gange mod tidligere modeller, som kun foldes én gang. (Foto: Samsung)

Samsung arbejder på nye foldbare smartphones og forskellige koncepter i det foldbare format. De har netop sendt Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 på markedet.

Men i kulissen arbejdes der på højttryk. Prototypen på en ny foldbar er netop fremvist til International Meeting for Information Displays (IMID 2021). Enheden kan foldes to gange modsat nuværende modeller, som ”kun” kan foldes én gang. Det skriver Tomsguide.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Navnet bliver formentlig Samsung Flex In & Out. Prototypen blev også fremvist tilbage i maj, dog i en meget tidlig udgave.

Skærmen er en 7,2 tommer OLED-skærm, som foldes i et S-lignende format. Når den er foldet ud, kan den være en stor skærm, men også bruges til multitasking via delt skærm. Du kan se den i videoen herunder.

Eftersom det er en prototype, så er der ingen garantier for, at vi får netop denne på markedet. Men Samsung tester i hvert fald formatet – og viser hvad de kan med en skærm.

Der er delte meninger omkring konceptet på internettet indtil videre. Det kræver også en del af hængsler og skærmen, som måske så har to synlige folder.

Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

Sikkert er det dog, at Samsung er nået rigtig langt med det foldbare format.

Se testen af Galaxy Z Fold3

Mere til historien

Motorola og Samsung er nogle af dem, som har produceret foldbare smartphones, mens Apple fortsat endnu ikke har. Rygterne svirrer dog om, at Apple arbejder på en foldbar iPhone.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram