Samsung Flex In & Out – vild foldbar fra Samsung

Samsung er en af de mobilproducenter, som virkelig arbejder på foldbare smartphones og tror det er fremtiden. Ny vild prototype er fremvist.

Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung (Foto: Samsung)
Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung, der kan foldes to gange mod tidligere modeller, som kun foldes én gang. (Foto: Samsung)

Samsung arbejder på nye foldbare smartphones og forskellige koncepter i det foldbare format. De har netop sendt Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 på markedet.

Men i kulissen arbejdes der på højttryk. Prototypen på en ny foldbar er netop fremvist til International Meeting for Information Displays (IMID 2021). Enheden kan foldes to gange modsat nuværende modeller, som ”kun” kan foldes én gang. Det skriver Tomsguide.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Navnet bliver formentlig Samsung Flex In & Out. Prototypen blev også fremvist tilbage i maj, dog i en meget tidlig udgave.

Skærmen er en 7,2 tommer OLED-skærm, som foldes i et S-lignende format. Når den er foldet ud, kan den være en stor skærm, men også bruges til multitasking via delt skærm. Du kan se den i videoen herunder.

Eftersom det er en prototype, så er der ingen garantier for, at vi får netop denne på markedet. Men Samsung tester i hvert fald formatet – og viser hvad de kan med en skærm.

Der er delte meninger omkring konceptet på internettet indtil videre. Det kræver også en del af hængsler og skærmen, som måske så har to synlige folder.

Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

Sikkert er det dog, at Samsung er nået rigtig langt med det foldbare format.

Se testen af Galaxy Z Fold3

Mere til historien

Motorola og Samsung er nogle af dem, som har produceret foldbare smartphones, mens Apple fortsat endnu ikke har. Rygterne svirrer dog om, at Apple arbejder på en foldbar iPhone.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Her er Xiaomis nye Galaxy Z Flip6 konkurrent

Nu er Xiaomi også hoppet med på vognen og har lanceret en klaptelefon. Den skal konkurrere med Samsung og Motorola.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram