Samsung Flex In & Out – vild foldbar fra Samsung

Samsung er en af de mobilproducenter, som virkelig arbejder på foldbare smartphones og tror det er fremtiden. Ny vild prototype er fremvist.

Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung (Foto: Samsung)
Samsung Flex In & Out er en ny prototype på en foldbar smartphone fra Samsung, der kan foldes to gange mod tidligere modeller, som kun foldes én gang. (Foto: Samsung)

Samsung arbejder på nye foldbare smartphones og forskellige koncepter i det foldbare format. De har netop sendt Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 på markedet.

Men i kulissen arbejdes der på højttryk. Prototypen på en ny foldbar er netop fremvist til International Meeting for Information Displays (IMID 2021). Enheden kan foldes to gange modsat nuværende modeller, som ”kun” kan foldes én gang. Det skriver Tomsguide.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Navnet bliver formentlig Samsung Flex In & Out. Prototypen blev også fremvist tilbage i maj, dog i en meget tidlig udgave.

Skærmen er en 7,2 tommer OLED-skærm, som foldes i et S-lignende format. Når den er foldet ud, kan den være en stor skærm, men også bruges til multitasking via delt skærm. Du kan se den i videoen herunder.

Eftersom det er en prototype, så er der ingen garantier for, at vi får netop denne på markedet. Men Samsung tester i hvert fald formatet – og viser hvad de kan med en skærm.

Der er delte meninger omkring konceptet på internettet indtil videre. Det kræver også en del af hængsler og skærmen, som måske så har to synlige folder.

Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

Sikkert er det dog, at Samsung er nået rigtig langt med det foldbare format.

Se testen af Galaxy Z Fold3

Mere til historien

Motorola og Samsung er nogle af dem, som har produceret foldbare smartphones, mens Apple fortsat endnu ikke har. Rygterne svirrer dog om, at Apple arbejder på en foldbar iPhone.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Nu kommer den fede sorte udgave af OnePlus Open

Hold inde med bestillingen af OnePlus Open hvis det er den sorte farve, der tænder dig.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram