Apple arbejder stadig på foldbare iPhones

RYGTER: Apple arbejder på at teste nye foldbare iPhones.

Selvom Apple endnu ikke har noget meldt ud og vi har ikke set nogle vilde beviser, men noget tyder alligevel på, at Apple er på vej med en foldbar iPhone eller anden type enhed.

Det bliver nok ikke i 2021, men først til september 2022 at vi måske får den at se ved den årlige keynote, eller endnu senere. Der er nemlig ikke sat nogen præcis tid af til projektet, forlyder det fra rygterne.

Ifølge Pocketnow arbejder Apple på to foldbare enheder. Den ene er to dispays sat sammen med et hængsel, der adskiller dem fra hinanden. Det er noget vi ser i Microsoft Surface Duo allerede i dag.

ANMELDELSE: AirPods Max test – en blandet cocktail

Den anden model som Apple arbejder på, er en decideret foldbar telefon som vi allerede kender den. Det vil være en "klap-sammen" udgave ligesom Samsung Galaxy Flip Z. Displayet være en OLED-type, hvor Samsung er leverandør.

Ifølge Pocketnow er Apple gået igang med at teste begge type modeller hos Foxconn i Shenzhen. Dette er med stor sandsynlighed for at teste holdbarhederne på især hængslerne. Desuden vil Apple kun gå med en af modellerne, mens den anden ikke kommer til udgivelse. Hvis vi altså skal tro rygterne.

Mere til historien

Tidligere på ugen havde Samsung et læk, hvor en stor del af specifikationerne om Samsung Galaxy S21 og Galaxy 21+ kom ud.

Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram