Apple arbejder stadig på foldbare iPhones

5

RYGTER: Apple arbejder på at teste nye foldbare iPhones.

Selvom Apple endnu ikke har noget meldt ud og vi har ikke set nogle vilde beviser, men noget tyder alligevel på, at Apple er på vej med en foldbar iPhone eller anden type enhed.

Det bliver nok ikke i 2021, men først til september 2022 at vi måske får den at se ved den årlige keynote, eller endnu senere. Der er nemlig ikke sat nogen præcis tid af til projektet, forlyder det fra rygterne.

Ifølge Pocketnow arbejder Apple på to foldbare enheder. Den ene er to dispays sat sammen med et hængsel, der adskiller dem fra hinanden. Det er noget vi ser i Microsoft Surface Duo allerede i dag.

ANMELDELSE: AirPods Max test – en blandet cocktail

Den anden model som Apple arbejder på, er en decideret foldbar telefon som vi allerede kender den. Det vil være en “klap-sammen” udgave ligesom Samsung Galaxy Flip Z. Displayet være en OLED-type, hvor Samsung er leverandør.

Ifølge Pocketnow er Apple gået igang med at teste begge type modeller hos Foxconn i Shenzhen. Dette er med stor sandsynlighed for at teste holdbarhederne på især hængslerne. Desuden vil Apple kun gå med en af modellerne, mens den anden ikke kommer til udgivelse. Hvis vi altså skal tro rygterne.

Mere til historien

Tidligere på ugen havde Samsung et læk, hvor en stor del af specifikationerne om Samsung Galaxy S21 og Galaxy 21+ kom ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer