Apple arbejder stadig på foldbare iPhones

RYGTER: Apple arbejder på at teste nye foldbare iPhones.

Selvom Apple endnu ikke har noget meldt ud og vi har ikke set nogle vilde beviser, men noget tyder alligevel på, at Apple er på vej med en foldbar iPhone eller anden type enhed.

Det bliver nok ikke i 2021, men først til september 2022 at vi måske får den at se ved den årlige keynote, eller endnu senere. Der er nemlig ikke sat nogen præcis tid af til projektet, forlyder det fra rygterne.

Ifølge Pocketnow arbejder Apple på to foldbare enheder. Den ene er to dispays sat sammen med et hængsel, der adskiller dem fra hinanden. Det er noget vi ser i Microsoft Surface Duo allerede i dag.

ANMELDELSE: AirPods Max test – en blandet cocktail

Den anden model som Apple arbejder på, er en decideret foldbar telefon som vi allerede kender den. Det vil være en "klap-sammen" udgave ligesom Samsung Galaxy Flip Z. Displayet være en OLED-type, hvor Samsung er leverandør.

Ifølge Pocketnow er Apple gået igang med at teste begge type modeller hos Foxconn i Shenzhen. Dette er med stor sandsynlighed for at teste holdbarhederne på især hængslerne. Desuden vil Apple kun gå med en af modellerne, mens den anden ikke kommer til udgivelse. Hvis vi altså skal tro rygterne.

Mere til historien

Tidligere på ugen havde Samsung et læk, hvor en stor del af specifikationerne om Samsung Galaxy S21 og Galaxy 21+ kom ud.

Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram