Apple arbejder stadig på foldbare iPhones

RYGTER: Apple arbejder på at teste nye foldbare iPhones.

Selvom Apple endnu ikke har noget meldt ud og vi har ikke set nogle vilde beviser, men noget tyder alligevel på, at Apple er på vej med en foldbar iPhone eller anden type enhed.

Det bliver nok ikke i 2021, men først til september 2022 at vi måske får den at se ved den årlige keynote, eller endnu senere. Der er nemlig ikke sat nogen præcis tid af til projektet, forlyder det fra rygterne.

Ifølge Pocketnow arbejder Apple på to foldbare enheder. Den ene er to dispays sat sammen med et hængsel, der adskiller dem fra hinanden. Det er noget vi ser i Microsoft Surface Duo allerede i dag.

ANMELDELSE: AirPods Max test – en blandet cocktail

Den anden model som Apple arbejder på, er en decideret foldbar telefon som vi allerede kender den. Det vil være en "klap-sammen" udgave ligesom Samsung Galaxy Flip Z. Displayet være en OLED-type, hvor Samsung er leverandør.

Ifølge Pocketnow er Apple gået igang med at teste begge type modeller hos Foxconn i Shenzhen. Dette er med stor sandsynlighed for at teste holdbarhederne på især hængslerne. Desuden vil Apple kun gå med en af modellerne, mens den anden ikke kommer til udgivelse. Hvis vi altså skal tro rygterne.

Mere til historien

Tidligere på ugen havde Samsung et læk, hvor en stor del af specifikationerne om Samsung Galaxy S21 og Galaxy 21+ kom ud.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram