Stort læk om Samsung Galaxy S21

2

RYGTER: Et stort læk omkring Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+ er ude.

Samsung logo

Flere specifikationer om den kommende Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+ er ude i et stort læk, skriver GSMarena.

Tidligere i december kunne vi skrive om et andet massivt læk af Samsung Galaxy S21 med flere billeder ude, og nu er det så specifikationerne der er ude.

Lækket lyder på, at Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+ vil komme med en Snapdragon 888-processor i USA og en Exynos 2100-processor i Europa.

Billigere foldbare og flere af dem… Samsung har store planer i 2021

Begge vil komme med Android 11 ud af boksen og med One UI 3.1-brugerfladen.

Derudover vil de komme med 8 GB RAM og to lagringspladsmuligheder på henholdsvis 128 GB og 256 GB. Ingen af dem vil sandsynligvis kunne udvides med microSD-hukommelseskort.

Den almindelige Galaxy S21 kommer med en 6.2 tommer Full HD+ AMOLED display med infinity-O, mens plus-udgaven får et 6.7 tommer display.

Begge skærme har Gorilla Glass Victus samt en refresh rate på 120 Hz.

Samsung Galaxy S21 5G afsløret på pressefoto

Samsung Galaxy S21 vil have 4.000 mAh batteri mens Samsung Galaxy S21+ får et batteri på 4.800 mAh. Begge får 25 watt hurtigopladning, trådløs opladning og mulighed for reverse charging. Ingen af dem får dog oplader med i boksen. Noget som vi allerede ser hos Apple i iPhone 12-serien.

Farvene bekræftes også af det tidligere læk vi har beskrevet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er allerede blevet bekræftet at Samsung Galaxy S21 Ultra får S-Pen understøttelse, det bekræfter en rapport vi har beskrevet tidligere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer