Stort læk om Samsung Galaxy S21

RYGTER: Et stort læk omkring Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+ er ude.

Samsung logo

Flere specifikationer om den kommende Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+ er ude i et stort læk, skriver GSMarena.

Tidligere i december kunne vi skrive om et andet massivt læk af Samsung Galaxy S21 med flere billeder ude, og nu er det så specifikationerne der er ude.

Lækket lyder på, at Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+ vil komme med en Snapdragon 888-processor i USA og en Exynos 2100-processor i Europa.

Billigere foldbare og flere af dem… Samsung har store planer i 2021

Begge vil komme med Android 11 ud af boksen og med One UI 3.1-brugerfladen.

Derudover vil de komme med 8 GB RAM og to lagringspladsmuligheder på henholdsvis 128 GB og 256 GB. Ingen af dem vil sandsynligvis kunne udvides med microSD-hukommelseskort.

Den almindelige Galaxy S21 kommer med en 6.2 tommer Full HD+ AMOLED display med infinity-O, mens plus-udgaven får et 6.7 tommer display.

Begge skærme har Gorilla Glass Victus samt en refresh rate på 120 Hz.

Samsung Galaxy S21 5G afsløret på pressefoto

Samsung Galaxy S21 vil have 4.000 mAh batteri mens Samsung Galaxy S21+ får et batteri på 4.800 mAh. Begge får 25 watt hurtigopladning, trådløs opladning og mulighed for reverse charging. Ingen af dem får dog oplader med i boksen. Noget som vi allerede ser hos Apple i iPhone 12-serien.

Farvene bekræftes også af det tidligere læk vi har beskrevet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er allerede blevet bekræftet at Samsung Galaxy S21 Ultra får S-Pen understøttelse, det bekræfter en rapport vi har beskrevet tidligere.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram