Massivt læk af Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+

Tidligere på ugen viste vi et officielt pressefoto af den kommende Galaxy S21 5G – og nu er endnu flere pressefotos lækket. Der viser forskellige farvevarianter.

Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)

Officielle billeder af Galaxy S21 og Galaxy S21+ er lækket online. Det er ikke længe siden vi fremviste de første billeder, der lignede officielle pressefotos og nu er nye billeder altså klar.

Samsung Galaxy S21 5G afsløret på pressefoto

Galaxy S21 ventes at komme i farverne Phantom White, Phantom Pink, Phantom Violet og Phantom Black. Galaxy S21+ kommer formentlig i farverne Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet. Det skriver GSMArena.com.

De tidligere pressefotos blev afsløret af Evan Blass. Denne gang er det den tyske tech-hjemmeside WinFuture.de, der står bag den seneste afsløring.

Både Galaxy S21 og Galaxy S21+ ventes at blive afsløret sammen med Galaxy S21 Ultra den 14. januar 2021.

Samsung Galaxy S21 annonceringsdato bekræftet

Galaxy S21 Ultra ventes at komme med et kurvet display, som den eneste af modellerne i Galaxy S21-serien. Foruden den kurvede skærm vil Galaxy S21 Ultra også få et quad-kamera, hvor hovedsensoren vil være på 108 megapixels. Derudover vil Galaxy S21 Ultra også understøtte S Pen.

Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)

Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

Holder rygterne stik, kal vi ikke vente ret meget længere før de lander i handlen. Det har tidligere været rygtet, at de alt efter markedsområde ville få salgsstart henholdsvis den 22. eller 29. januar 2021. Det ventes i øvrigt, at Galaxy S21-serien vil komme uden oplader i salgsæsken.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Alle tre Galaxy S21-modeller vil komme med enten Qualcomm Snapdragon 888 eller Samsung Exynox 2100 processoren. Hvilken variant afhænger af markeder. I Danmark plejer vi at få Exynos processoren.

Læs også:
Billigere foldbare og flere af dem… Samsung har store planer i 2021

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram