Massivt læk af Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+

Tidligere på ugen viste vi et officielt pressefoto af den kommende Galaxy S21 5G – og nu er endnu flere pressefotos lækket. Der viser forskellige farvevarianter.

Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)

Officielle billeder af Galaxy S21 og Galaxy S21+ er lækket online. Det er ikke længe siden vi fremviste de første billeder, der lignede officielle pressefotos og nu er nye billeder altså klar.

Samsung Galaxy S21 5G afsløret på pressefoto

Galaxy S21 ventes at komme i farverne Phantom White, Phantom Pink, Phantom Violet og Phantom Black. Galaxy S21+ kommer formentlig i farverne Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet. Det skriver GSMArena.com.

De tidligere pressefotos blev afsløret af Evan Blass. Denne gang er det den tyske tech-hjemmeside WinFuture.de, der står bag den seneste afsløring.

Både Galaxy S21 og Galaxy S21+ ventes at blive afsløret sammen med Galaxy S21 Ultra den 14. januar 2021.

Samsung Galaxy S21 annonceringsdato bekræftet

Galaxy S21 Ultra ventes at komme med et kurvet display, som den eneste af modellerne i Galaxy S21-serien. Foruden den kurvede skærm vil Galaxy S21 Ultra også få et quad-kamera, hvor hovedsensoren vil være på 108 megapixels. Derudover vil Galaxy S21 Ultra også understøtte S Pen.

Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)

Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

Holder rygterne stik, kal vi ikke vente ret meget længere før de lander i handlen. Det har tidligere været rygtet, at de alt efter markedsområde ville få salgsstart henholdsvis den 22. eller 29. januar 2021. Det ventes i øvrigt, at Galaxy S21-serien vil komme uden oplader i salgsæsken.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Alle tre Galaxy S21-modeller vil komme med enten Qualcomm Snapdragon 888 eller Samsung Exynox 2100 processoren. Hvilken variant afhænger af markeder. I Danmark plejer vi at få Exynos processoren.

Læs også:
Billigere foldbare og flere af dem… Samsung har store planer i 2021

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram