Massivt læk af Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21+

2

Tidligere på ugen viste vi et officielt pressefoto af den kommende Galaxy S21 5G – og nu er endnu flere pressefotos lækket. Der viser forskellige farvevarianter.

Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)

Officielle billeder af Galaxy S21 og Galaxy S21+ er lækket online. Det er ikke længe siden vi fremviste de første billeder, der lignede officielle pressefotos og nu er nye billeder altså klar.

Samsung Galaxy S21 5G afsløret på pressefoto

Galaxy S21 ventes at komme i farverne Phantom White, Phantom Pink, Phantom Violet og Phantom Black. Galaxy S21+ kommer formentlig i farverne Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet. Det skriver GSMArena.com.

De tidligere pressefotos blev afsløret af Evan Blass. Denne gang er det den tyske tech-hjemmeside WinFuture.de, der står bag den seneste afsløring.

Både Galaxy S21 og Galaxy S21+ ventes at blive afsløret sammen med Galaxy S21 Ultra den 14. januar 2021.

Samsung Galaxy S21 annonceringsdato bekræftet

Galaxy S21 Ultra ventes at komme med et kurvet display, som den eneste af modellerne i Galaxy S21-serien. Foruden den kurvede skærm vil Galaxy S21 Ultra også få et quad-kamera, hvor hovedsensoren vil være på 108 megapixels. Derudover vil Galaxy S21 Ultra også understøtte S Pen.

Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)

Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

Holder rygterne stik, kal vi ikke vente ret meget længere før de lander i handlen. Det har tidligere været rygtet, at de alt efter markedsområde ville få salgsstart henholdsvis den 22. eller 29. januar 2021. Det ventes i øvrigt, at Galaxy S21-serien vil komme uden oplader i salgsæsken.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Alle tre Galaxy S21-modeller vil komme med enten Qualcomm Snapdragon 888 eller Samsung Exynox 2100 processoren. Hvilken variant afhænger af markeder. I Danmark plejer vi at få Exynos processoren.

Læs også:
Billigere foldbare og flere af dem… Samsung har store planer i 2021

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer