Samsung Galaxy S21 annonceringsdato bekræftet

AFSLØRET: Hvornår Samsung vil annoncere Galaxy S21-serien, samt hvilke farver den kommer i og hvordan kameraet er på Galaxy S21 Ultra - er nu afsløret.

Lækket billede af det der ventes at blive Samsung Galaxy S21 (Kilde: Android Police)
Lækket billede af det der ventes at blive Samsung Galaxy S21 (Kilde: Android Police)

Den største Samsung-forhandler i Indien har afsløret detaljer for Galaxy S21-serien. Det skriver Android Authority.

Dermed er lanceringsdatoen og tilgængeligheden i Indien afsløret. Ligesom også datoen for forudbestillinger er ude.

Derudover har de også fortalt mere om kameraspecifikationerne for Galaxy S21 Ultra og hvilke farvevarianter de forskellige modeller kommer i.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy A42 5G | god billig smartphone

Hvis oplysningerne fra den indiske Samsung Store holder stik, så vil processoren på det indiske marked være Exynos 2100. Mens annonceringsdatoen er 14. januar 2021– præcis som tidligere rygter også har lydt.

Salgsstarten vil være den 29. januar 2021 på det indiske marked, men det forlyder altså den globale lancering vil være 22. januar 2021.

Billede af Samsung Galaxy S21 Plus og S21 Ultra lækket

Den eksklusive Samsung-butik er allerede begyndt at tage imod forudbestillinger på Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.

Farvevarianterne på de kommende Samsung-telefoner er også afsløret. Hvis oplysningerne holder stik, så vil Galaxy S21 blive tilgængelig i gray, pink, purple og white. Galaxy S21+ vil komme i pink, purple, silver og black. Flagskibet Galaxy S21 Ultra vil kun komme i black og silver.

Samsung dropper Galaxy Note i 2021, forlyder det

Galaxy S21 Ultra kommer med et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 108 megapixels, som også har to 10 megapixels sensorer, hvor den ene understøtter 10x optisk zoom og laser autofokus. Der er ingen oplysninger om den fjerde sensor, men der gættes på det vil være en 12 megapixels.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra Samsung. Men det ventes altså at ske inden længe, hvis annonceringen vil finde sted torsdag den 14. januar. Så hvis det ikke bliver inden jul og nytår, at vi høre nærmere, vil det være kort efter nytår.

GUIDE: Skift tastaturet på din Samsung-telefon

Mere til historien

Apple meldte tidligere ud, at de fjernede strømforsyningen fra æskerne til deres iPhones og Apple Watches. Dette gjorde Samsung grin med, men nu ser det ud til, at de også fra Galaxy S21-serien selv fjerner opladeren i deres salgsæsker.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram