Samsung Galaxy S21 annonceringsdato bekræftet

AFSLØRET: Hvornår Samsung vil annoncere Galaxy S21-serien, samt hvilke farver den kommer i og hvordan kameraet er på Galaxy S21 Ultra - er nu afsløret.

Lækket billede af det der ventes at blive Samsung Galaxy S21 (Kilde: Android Police)
Lækket billede af det der ventes at blive Samsung Galaxy S21 (Kilde: Android Police)

Den største Samsung-forhandler i Indien har afsløret detaljer for Galaxy S21-serien. Det skriver Android Authority.

Dermed er lanceringsdatoen og tilgængeligheden i Indien afsløret. Ligesom også datoen for forudbestillinger er ude.

Derudover har de også fortalt mere om kameraspecifikationerne for Galaxy S21 Ultra og hvilke farvevarianter de forskellige modeller kommer i.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy A42 5G | god billig smartphone

Hvis oplysningerne fra den indiske Samsung Store holder stik, så vil processoren på det indiske marked være Exynos 2100. Mens annonceringsdatoen er 14. januar 2021– præcis som tidligere rygter også har lydt.

Salgsstarten vil være den 29. januar 2021 på det indiske marked, men det forlyder altså den globale lancering vil være 22. januar 2021.

Billede af Samsung Galaxy S21 Plus og S21 Ultra lækket

Den eksklusive Samsung-butik er allerede begyndt at tage imod forudbestillinger på Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.

Farvevarianterne på de kommende Samsung-telefoner er også afsløret. Hvis oplysningerne holder stik, så vil Galaxy S21 blive tilgængelig i gray, pink, purple og white. Galaxy S21+ vil komme i pink, purple, silver og black. Flagskibet Galaxy S21 Ultra vil kun komme i black og silver.

Samsung dropper Galaxy Note i 2021, forlyder det

Galaxy S21 Ultra kommer med et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 108 megapixels, som også har to 10 megapixels sensorer, hvor den ene understøtter 10x optisk zoom og laser autofokus. Der er ingen oplysninger om den fjerde sensor, men der gættes på det vil være en 12 megapixels.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra Samsung. Men det ventes altså at ske inden længe, hvis annonceringen vil finde sted torsdag den 14. januar. Så hvis det ikke bliver inden jul og nytår, at vi høre nærmere, vil det være kort efter nytår.

GUIDE: Skift tastaturet på din Samsung-telefon

Mere til historien

Apple meldte tidligere ud, at de fjernede strømforsyningen fra æskerne til deres iPhones og Apple Watches. Dette gjorde Samsung grin med, men nu ser det ud til, at de også fra Galaxy S21-serien selv fjerner opladeren i deres salgsæsker.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram