Samsung dropper Galaxy Note i 2021, forlyder det

RYGTE: Samsung Galaxy Note vil måske ikke være en del af Samsungs lineup næste år. Skal man tro rygterne, vil der ikke blive lanceret en Galaxy Note i 2021.

Samsung Galaxy Note20 Ultra
Samsung Galaxy Note20 Ultra kan måske være den sidste Galaxy Note-enhed fra Samsung. (Foto: MereMobil.dk)

Der florerer rygter om, at Samsung i 2021 ikke vil lancere en Galaxy Note. Det skriver GSMArena.com.

Ifølge Max Weinbachs informationer vil Samsungs flagskibs-lineup for 2021 inkludere følgende enheder:

  • Galaxy S21
  • Galaxy S21+
  • Galaxy S21 FE
  • Galaxy S21 Ultra
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Z Fold FE

Ud af de syv enheder vil tre af disse angiveligt understøtte S Pen. Galaxy S21 Ultra ventes at være en af de selvskrevne til dette.

Er disse oplysninger korrekte, ser det altså ud til, at der ikke vil komme en Galaxy Note næste år. Men i og med det ventes f.eks. Galaxy S21 Ultra vil understøtte S Pen, så kunne det tyde på, at Samsung går i retningen af at øvrige modeller får S Pen funktionaliteten.

TEST: Samsung Galaxy Note20 Ultra | S-Pen er det stærkeste kort

Også Ice Univers, der ofte har styr på rygterne, forventer ikke en Galaxy Note enhed i 2021.

Det kan dog også være, at vi er så tidligt på året, at det er for tidligt at sige noget om endnu? Dog vil Galaxy Z Fold3 formentlig blive annonceret senere end en eventuel Galaxy Note. I hvert fald hvis tidslinjen er ligesom i år, hvor Galaxy Note20 blev lanceret før Galaxy Z Fold2.

Se før du køber Samsung Galaxy Note20 Ultra

Mere til historien

Samsung fik et godt tredje kvartal på det amerikanske marked, hvor de for første gang i tre år solgte mere end Apple. I forhold til samme kvartal sidste år, så havde Samsung en fremgang på 6,7 procent.

Læs også:
Samsung Galaxy Note20-serien er svær at reparere

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram