Billede af Samsung Galaxy S21 Plus og S21 Ultra lækket

1

Tidligere har vi set konceptbilleder af den kommende flagskibsserie fra Samsung, men nu er et rigtigt billede af Galaxy S21-serien lækket.

Dette billede, som angiveligt viser Samsung Galaxy S21 Plus og Samsung Galaxy S21 Ultra, er blevet lækket på YouTube. (Foto: Sakitech)

Vi nærmer os lanceringen af Samsung Galaxy S21-serien og der er ingen tvivl om, at det bliver en af de mere spændende lanceringer fra Samsung i flere år. Blandt andet fordi, at Samsung har valgt at droppe Note-serien i 2021. I hvert fald ifølge rygterne.

Samsung dropper Galaxy Note i 2021, forlyder det

Helt lavpraktisk betyder det jo, at Samsung skal finde en erstatning – i hvert fald til de brugere, der har behov for Note-seriens S-Pen. Her forlyder det, at Samsung Galaxy S21 Ultra går ind og overtager den rolle fra Note-serien med understøttelse af S-Pen.

At vi nærmer os en lancering betyder desuden, at rygterne begynder at tage til i styrke, mens flere billeder bliver lækket. Og netop nye billeder er, hvad der er dukket op af Samsung Galaxy S21 Plus og Samsung Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy A42 5G test | god billig smartphone

Og der er ikke bare tale om konceptbilleder, skabt ud fra rygter og tegninger – nej, der er tale om et fotografi af de to telefoner. Billedet er blevet offentliggjort af YouTube-kanalen Sakitech, som fortæller, at han har modtaget det fra en anonym kilde, der ikke ønsker at få sit navn ud.

På billedet kan du se kameramodulerne på begge telefoner. Ifølge Sakitech kommer Samsung Galaxy S21 Ultra med et hovedobjektiv på 108 megapixels, en ultravidvinkellinse på 12 megapixels og en telefotolinse med 10x zoom. Der er også en ekstra telefotolinse, som dog må nøjes med 3x zoom.

Samsung dropper også oplader og headsets i fremtiden

På Samsung Galaxy S21 Plus finder vi et tredobbelt kamerasetup, bestående af en ultravidvinkellinse på 12 megapixels, et hovedobjektiv på 12 megapixels samt en telefotolinse på 64 megapixels.

Ifølge Sakitech vil kamerakvaliteten ikke være meget bedre i forhold til Galaxy S20-serien. Til gengæld skulle priserne på S21-serien være lavere end på S20-serien.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy S21-serien forventes at blive lanceret i januar 2021 – på eller omkring den 14. januar 2021. Det forlyder, at alle seriens telefoner vil kunne bestilles samme dag som de offentliggøres.

Tidligere artikelApple kan lancere AirPods Studio i dag
Næste artikelApple lancerer AirPods Max
Robin er tech-journalist med flere års erfaring fra danske og internationale medier. Han ved, hvad der er værd at vide om det danske telemarked og har en stor forkærlighed for forbrugerelektronik; telefoner, bærbar lyd eller smarthome. Robin lever af at dække nyheder og skrive anmeldelser om alt fra mobilabonnementer til el-løbehjul. Robin tager også gerne en nørdet snak om videospil.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer