Billede af Samsung Galaxy S21 Plus og S21 Ultra lækket

Tidligere har vi set konceptbilleder af den kommende flagskibsserie fra Samsung, men nu er et rigtigt billede af Galaxy S21-serien lækket.

Dette billede, som angiveligt viser Samsung Galaxy S21 Plus og Samsung Galaxy S21 Ultra, er blevet lækket på YouTube. (Foto: Sakitech)

Vi nærmer os lanceringen af Samsung Galaxy S21-serien og der er ingen tvivl om, at det bliver en af de mere spændende lanceringer fra Samsung i flere år. Blandt andet fordi, at Samsung har valgt at droppe Note-serien i 2021. I hvert fald ifølge rygterne.

Samsung dropper Galaxy Note i 2021, forlyder det

Helt lavpraktisk betyder det jo, at Samsung skal finde en erstatning – i hvert fald til de brugere, der har behov for Note-seriens S-Pen. Her forlyder det, at Samsung Galaxy S21 Ultra går ind og overtager den rolle fra Note-serien med understøttelse af S-Pen.

At vi nærmer os en lancering betyder desuden, at rygterne begynder at tage til i styrke, mens flere billeder bliver lækket. Og netop nye billeder er, hvad der er dukket op af Samsung Galaxy S21 Plus og Samsung Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy A42 5G test | god billig smartphone

Og der er ikke bare tale om konceptbilleder, skabt ud fra rygter og tegninger – nej, der er tale om et fotografi af de to telefoner. Billedet er blevet offentliggjort af YouTube-kanalen Sakitech, som fortæller, at han har modtaget det fra en anonym kilde, der ikke ønsker at få sit navn ud.

På billedet kan du se kameramodulerne på begge telefoner. Ifølge Sakitech kommer Samsung Galaxy S21 Ultra med et hovedobjektiv på 108 megapixels, en ultravidvinkellinse på 12 megapixels og en telefotolinse med 10x zoom. Der er også en ekstra telefotolinse, som dog må nøjes med 3x zoom.

Samsung dropper også oplader og headsets i fremtiden

På Samsung Galaxy S21 Plus finder vi et tredobbelt kamerasetup, bestående af en ultravidvinkellinse på 12 megapixels, et hovedobjektiv på 12 megapixels samt en telefotolinse på 64 megapixels.

Ifølge Sakitech vil kamerakvaliteten ikke være meget bedre i forhold til Galaxy S20-serien. Til gengæld skulle priserne på S21-serien være lavere end på S20-serien.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy S21-serien forventes at blive lanceret i januar 2021 – på eller omkring den 14. januar 2021. Det forlyder, at alle seriens telefoner vil kunne bestilles samme dag som de offentliggøres.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram