Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

Udviklingen af foldbare telefoner rykker hurtigt. Op mod en tidobling af salget, tales der om.

Samsung Galaxy Fold3
Samsung Galaxy Fold3 er det nyeste bud på en high-end foldbar telefon (Foto: MereMobil.dk)

Foldbare telefoner er inde i en rivende udvikling. Vi så for nylig Samsung komme med nye modeller, som både var blevet mere holdbare og var faldet i pris.

Begge dele er noget, der gør det mere fristende for forbrugeren at spendere sparepengene på en foldbar telefon.

Og nu forventes det at salget vil stige stødt frem mod 2023.

Faktisk forventer man i 2021 allerede at se tredobling i forhold 2020. Det kan oversættes til 9 millioner afsatte enheder i en kategori, hvor Samsung sidder på 88 procent af markedet.

Men det stopper ikke her og det er der flere grunde til.

Efterhånden som flere producenter melder sig på banen, vil vi se en større diversitet i udvalg og priser. Det sammenlagt med en forventning om at Apple vil lancere en foldbar telefon i 2023 vil alt andet lige gøre foldbare mere mainstream.

På trods af, at Apple og andre producenter vil blande sig i det foldbare segment, forventes det dog stadig, at Samsung beholder en markedsandel på 75 procent.

Hvem skal så købe alle de nye, forholdsvis dyre telefoner? Her peger man på dem, som tidligere har købt de store plus-, ultra- og Note-modeller. De kan nu få en stor skærm og et stort batteri, der nu kan foldes sammen og være i en lomme.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 folder fremtiden ud

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsungs første foldbare smartphone Galaxy Fold kom ud i september 2019. En ikke helt problemfri debut. Det var især skærmen der gav problemer

Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr 2022 test | Klaptelefonen er tilbage

TEST: Motorola har viderudviklet klaptelefon-formatet med en foldbar skærm - næsten uden fold. Læs Motorola Razr testen her.

(mere…)
Apple slår alle på tablets - iPad er vinderen

Apple er den altdominerende markedsleder på tablets. iPad er over dobbelt så stor som Samsung-tablets.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er endelig klar til danskerne

Nu er Motorola Razr 2022 endelig klar til danskerne. Se pris og tilgængelighed på Motorolas foldbare smartphone her.

(mere…)
Salget falder fortsat - kun to går frem

Det globale salg af smartphones faldt i årets tredje kvartal sammenlignet med sidste år. Dog var der fremgang at spore hos to producenter.  

(mere…)
Mobilproducent headhunter og forfremmer danskere

Noget der ligner et ’dreamteam’ skal sætte turbo under væksten og salget hos OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram