Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

Udviklingen af foldbare telefoner rykker hurtigt. Op mod en tidobling af salget, tales der om.

Samsung Galaxy Fold3
Samsung Galaxy Fold3 er det nyeste bud på en high-end foldbar telefon (Foto: MereMobil.dk)

Foldbare telefoner er inde i en rivende udvikling. Vi så for nylig Samsung komme med nye modeller, som både var blevet mere holdbare og var faldet i pris.

Begge dele er noget, der gør det mere fristende for forbrugeren at spendere sparepengene på en foldbar telefon.

Og nu forventes det at salget vil stige stødt frem mod 2023.

Faktisk forventer man i 2021 allerede at se tredobling i forhold 2020. Det kan oversættes til 9 millioner afsatte enheder i en kategori, hvor Samsung sidder på 88 procent af markedet.

Men det stopper ikke her og det er der flere grunde til.

Efterhånden som flere producenter melder sig på banen, vil vi se en større diversitet i udvalg og priser. Det sammenlagt med en forventning om at Apple vil lancere en foldbar telefon i 2023 vil alt andet lige gøre foldbare mere mainstream.

På trods af, at Apple og andre producenter vil blande sig i det foldbare segment, forventes det dog stadig, at Samsung beholder en markedsandel på 75 procent.

Hvem skal så købe alle de nye, forholdsvis dyre telefoner? Her peger man på dem, som tidligere har købt de store plus-, ultra- og Note-modeller. De kan nu få en stor skærm og et stort batteri, der nu kan foldes sammen og være i en lomme.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 folder fremtiden ud

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsungs første foldbare smartphone Galaxy Fold kom ud i september 2019. En ikke helt problemfri debut. Det var især skærmen der gav problemer

Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Smarthome-produkter sælger som varmt brød

KORT NYT: Salget af smarthome-produkter går godt og det vurderes, at 130 millioner hjem har mindst én smart-højttaler nu, det viser en ny rapport fra analysefirma.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram