Foldbare telefoner står til kæmpe fremgang

9

Udviklingen af foldbare telefoner rykker hurtigt. Op mod en tidobling af salget, tales der om.

Samsung Galaxy Fold3
Samsung Galaxy Fold3 er det nyeste bud på en high-end foldbar telefon (Foto: MereMobil.dk)

Foldbare telefoner er inde i en rivende udvikling. Vi så for nylig Samsung komme med nye modeller, som både var blevet mere holdbare og var faldet i pris.

Begge dele er noget, der gør det mere fristende for forbrugeren at spendere sparepengene på en foldbar telefon.

Og nu forventes det at salget vil stige stødt frem mod 2023.

Faktisk forventer man i 2021 allerede at se tredobling i forhold 2020. Det kan oversættes til 9 millioner afsatte enheder i en kategori, hvor Samsung sidder på 88 procent af markedet.

Men det stopper ikke her og det er der flere grunde til.

Efterhånden som flere producenter melder sig på banen, vil vi se en større diversitet i udvalg og priser. Det sammenlagt med en forventning om at Apple vil lancere en foldbar telefon i 2023 vil alt andet lige gøre foldbare mere mainstream.

På trods af, at Apple og andre producenter vil blande sig i det foldbare segment, forventes det dog stadig, at Samsung beholder en markedsandel på 75 procent.

Hvem skal så købe alle de nye, forholdsvis dyre telefoner? Her peger man på dem, som tidligere har købt de store plus-, ultra- og Note-modeller. De kan nu få en stor skærm og et stort batteri, der nu kan foldes sammen og være i en lomme.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 folder fremtiden ud

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsungs første foldbare smartphone Galaxy Fold kom ud i september 2019. En ikke helt problemfri debut. Det var især skærmen der gav problemer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer