Foldbar iPhone lader vente på sig

Rygterne svirrer om en foldbar iPhone som flere af konkurrenterne. Analysefirma mener, at Apple først vil være klar med en foldbar iPhone i 2023.

iPhone 12-serie-valg
iPhone 12 serien er de nyeste modeller fra Apple, men fremtiden ventes at byde på en foldbar enhed. Dog nok først i 2023. (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange rygter og spekulationer om, at Apple ville gøre som konkurrenterne Huawei, Motorola og Samsung og lancere en foldbar variant af iPhone.

Apple arbejder på foldbar iPhone

Ifølge analysefirmaet Omdia vil vi formentlig tidligst se en foldbar iPhone i 2023. Det er altså om yderligere to år. Sådan skriver Wccftech.com.

Tidligere har det været ventet, at Apple ville være klar med en foldbar iPhone eller iPad i 2021 eller i 2022. Men det skal vi altså ikke længere regne med.

Rygterne svirrer om, at Apples foldbare iPhone vil få en skærm på 7,3-7,6 tommer skærm. Den vil formentlig også få understøttelse af Apple Pencil. Om det er en af de nuværende Apple Pencils eller der vil komme en ny til den tid er uvist.

Det er angiveligt clamshell-typen, som Apple skulle vælge at benytte til deres foldbare iPhone. Det er samme type som Samsung Galaxy Z Flip og Motorola Razr.

TEST: Samsung Galaxy Z Flip

Prisen er uvis. Men rygterne forlyder det måske vil være omkring 1.500 dollars. Men generelt er det uvist, hvordan prissætningen på foldbare enheder er om to år. Den kan være anderledes end den er nu.

Der er generelt store forventninger til udviklingen af de foldbare skærme og det ventes, at de både bliver billigere og der kommer flere af dem. Samsung vil formentlig allerede i år lancere en række foldbare smartphones.

Billigere foldbare og flere af dem...Samsung har store planer

Mere til historien

Netop nu har Motorola gjort prisen på deres Razr markant billigere end den har været. Derfor kan det for mange være "introduktionen" til de foldbare smartphones, hvis man ikke vil vente.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram