Foldbar iPhone lader vente på sig

Rygterne svirrer om en foldbar iPhone som flere af konkurrenterne. Analysefirma mener, at Apple først vil være klar med en foldbar iPhone i 2023.

iPhone 12-serie-valg
iPhone 12 serien er de nyeste modeller fra Apple, men fremtiden ventes at byde på en foldbar enhed. Dog nok først i 2023. (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange rygter og spekulationer om, at Apple ville gøre som konkurrenterne Huawei, Motorola og Samsung og lancere en foldbar variant af iPhone.

Apple arbejder på foldbar iPhone

Ifølge analysefirmaet Omdia vil vi formentlig tidligst se en foldbar iPhone i 2023. Det er altså om yderligere to år. Sådan skriver Wccftech.com.

Tidligere har det været ventet, at Apple ville være klar med en foldbar iPhone eller iPad i 2021 eller i 2022. Men det skal vi altså ikke længere regne med.

Rygterne svirrer om, at Apples foldbare iPhone vil få en skærm på 7,3-7,6 tommer skærm. Den vil formentlig også få understøttelse af Apple Pencil. Om det er en af de nuværende Apple Pencils eller der vil komme en ny til den tid er uvist.

Det er angiveligt clamshell-typen, som Apple skulle vælge at benytte til deres foldbare iPhone. Det er samme type som Samsung Galaxy Z Flip og Motorola Razr.

TEST: Samsung Galaxy Z Flip

Prisen er uvis. Men rygterne forlyder det måske vil være omkring 1.500 dollars. Men generelt er det uvist, hvordan prissætningen på foldbare enheder er om to år. Den kan være anderledes end den er nu.

Der er generelt store forventninger til udviklingen af de foldbare skærme og det ventes, at de både bliver billigere og der kommer flere af dem. Samsung vil formentlig allerede i år lancere en række foldbare smartphones.

Billigere foldbare og flere af dem...Samsung har store planer

Mere til historien

Netop nu har Motorola gjort prisen på deres Razr markant billigere end den har været. Derfor kan det for mange være "introduktionen" til de foldbare smartphones, hvis man ikke vil vente.

MacBook Air (M2) vs. MacBook Air (M1) og Pro

VIDEO: Hvilken Macbook Air skal du købe? M1- eller M2-versionen? Her er mit bud.

(mere…)
Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Apple advarer mod en fejl, som gør det muligt for hackere at tage kontrol over dine Apple-enheder. Opdater til nyeste version nu.

(mere…)
Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Vi nærmer os en kommende iPhone-lancering. Bloomberg mener, at iPhone 14-series afsløres onsdag den 7. september 2022.

(mere…)
Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram