Foldbar iPhone lader vente på sig

Rygterne svirrer om en foldbar iPhone som flere af konkurrenterne. Analysefirma mener, at Apple først vil være klar med en foldbar iPhone i 2023.

iPhone 12-serie-valg
iPhone 12 serien er de nyeste modeller fra Apple, men fremtiden ventes at byde på en foldbar enhed. Dog nok først i 2023. (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange rygter og spekulationer om, at Apple ville gøre som konkurrenterne Huawei, Motorola og Samsung og lancere en foldbar variant af iPhone.

Apple arbejder på foldbar iPhone

Ifølge analysefirmaet Omdia vil vi formentlig tidligst se en foldbar iPhone i 2023. Det er altså om yderligere to år. Sådan skriver Wccftech.com.

Tidligere har det været ventet, at Apple ville være klar med en foldbar iPhone eller iPad i 2021 eller i 2022. Men det skal vi altså ikke længere regne med.

Rygterne svirrer om, at Apples foldbare iPhone vil få en skærm på 7,3-7,6 tommer skærm. Den vil formentlig også få understøttelse af Apple Pencil. Om det er en af de nuværende Apple Pencils eller der vil komme en ny til den tid er uvist.

Det er angiveligt clamshell-typen, som Apple skulle vælge at benytte til deres foldbare iPhone. Det er samme type som Samsung Galaxy Z Flip og Motorola Razr.

TEST: Samsung Galaxy Z Flip

Prisen er uvis. Men rygterne forlyder det måske vil være omkring 1.500 dollars. Men generelt er det uvist, hvordan prissætningen på foldbare enheder er om to år. Den kan være anderledes end den er nu.

Der er generelt store forventninger til udviklingen af de foldbare skærme og det ventes, at de både bliver billigere og der kommer flere af dem. Samsung vil formentlig allerede i år lancere en række foldbare smartphones.

Billigere foldbare og flere af dem…Samsung har store planer

Mere til historien

Netop nu har Motorola gjort prisen på deres Razr markant billigere end den har været. Derfor kan det for mange være “introduktionen” til de foldbare smartphones, hvis man ikke vil vente.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram