Foldbar iPhone lader vente på sig

31

Rygterne svirrer om en foldbar iPhone som flere af konkurrenterne. Analysefirma mener, at Apple først vil være klar med en foldbar iPhone i 2023.

iPhone 12-serie-valg
iPhone 12 serien er de nyeste modeller fra Apple, men fremtiden ventes at byde på en foldbar enhed. Dog nok først i 2023. (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange rygter og spekulationer om, at Apple ville gøre som konkurrenterne Huawei, Motorola og Samsung og lancere en foldbar variant af iPhone.

Apple arbejder på foldbar iPhone

Ifølge analysefirmaet Omdia vil vi formentlig tidligst se en foldbar iPhone i 2023. Det er altså om yderligere to år. Sådan skriver Wccftech.com.

Tidligere har det været ventet, at Apple ville være klar med en foldbar iPhone eller iPad i 2021 eller i 2022. Men det skal vi altså ikke længere regne med.

Rygterne svirrer om, at Apples foldbare iPhone vil få en skærm på 7,3-7,6 tommer skærm. Den vil formentlig også få understøttelse af Apple Pencil. Om det er en af de nuværende Apple Pencils eller der vil komme en ny til den tid er uvist.

Det er angiveligt clamshell-typen, som Apple skulle vælge at benytte til deres foldbare iPhone. Det er samme type som Samsung Galaxy Z Flip og Motorola Razr.

TEST: Samsung Galaxy Z Flip

Prisen er uvis. Men rygterne forlyder det måske vil være omkring 1.500 dollars. Men generelt er det uvist, hvordan prissætningen på foldbare enheder er om to år. Den kan være anderledes end den er nu.

Der er generelt store forventninger til udviklingen af de foldbare skærme og det ventes, at de både bliver billigere og der kommer flere af dem. Samsung vil formentlig allerede i år lancere en række foldbare smartphones.

Billigere foldbare og flere af dem…Samsung har store planer

Mere til historien

Netop nu har Motorola gjort prisen på deres Razr markant billigere end den har været. Derfor kan det for mange være “introduktionen” til de foldbare smartphones, hvis man ikke vil vente.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
31 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer