Få Motorola Razr for under halv pris

2

Der er ingen tvivl om, at foldbare smartphones er for firstmovers. Men nu er de måske også for “vi andre”. Du kan nu få Motorola Razr for under halv pris.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019 kom på markedet i starten af 2020, men oplevede forsinkelse pga. coronakrisen (Foto: Motorola)

Motorola Razr kostede 12.999 kroner uden abonnement da den kom i handlen sidste år. En pris mange ikke vil betale for at være med til at afprøve en ny teknologi, som foldbare smartphones trods alt er.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Men nu kan du få Motorola Razr for priser omkring 5.000 kroner. Telia har nemlig den til 4.799 kroner med abonnement. Det kræver så selvfølgelig at du er bundet i seks måneder til et abonnemen. Ønsker du ikke det, så kan du stadigvæk få fingre i Motorola Razr til en yderst skarp pris. 

5.160 kroner kontant. Så billigt kan Razr fås hos Call Me netop nu. Det kræver dog også, at du tegner mindst en måneds abonnement, men her koster det billigste 89 kroner + 9,75 kroner til betalingsservice. Det giver en samlet pris på 5.258,75 kroner.

Det er modellen uden 5G-understøttelse, som nu kan erhverves for få penge, men det er også langt fra alle selskaber, der på nuværende tidspunkt har god 5G-dækning – hvis overhovedet nogen. Det varierer meget efter, hvor du bor.

Har du et abonnement i forvejen, kan du fortsætte med det. Du kan også finde det abonnement, som passer dig og dit forbrug bedst. Tjek eventuelt dit personlige forbrug med dit teleselskab.

PRISTJEK: Her kan du sammenligne mobilabonnementerne på tværs af teleselskaber %%%%

Mange kan faktisk klarer sig med abonnementer til under 100 kroner, hvis de ikke har streamingtjenester og lignende med i deres abonnement.

Du kan finde dagsaktuelle priser på Motorola Razr på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Motorola Razr blev offentliggjort i slutningen af 2019 og skulle have haft salgsstart i den spæde start af 2020. Produktionen af telefonen blev påvirket af coronakrisen, hvilket også betød salgsstarten blev skubbet frem.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer