Få Motorola Razr for under halv pris

Der er ingen tvivl om, at foldbare smartphones er for firstmovers. Men nu er de måske også for “vi andre”. Du kan nu få Motorola Razr for under halv pris.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019 kom på markedet i starten af 2020, men oplevede forsinkelse pga. coronakrisen (Foto: Motorola)

Motorola Razr kostede 12.999 kroner uden abonnement da den kom i handlen sidste år. En pris mange ikke vil betale for at være med til at afprøve en ny teknologi, som foldbare smartphones trods alt er.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Men nu kan du få Motorola Razr for priser omkring 5.000 kroner. Telia har nemlig den til 4.799 kroner med abonnement. Det kræver så selvfølgelig at du er bundet i seks måneder til et abonnemen. Ønsker du ikke det, så kan du stadigvæk få fingre i Motorola Razr til en yderst skarp pris. 

5.160 kroner kontant. Så billigt kan Razr fås hos Call Me netop nu. Det kræver dog også, at du tegner mindst en måneds abonnement, men her koster det billigste 89 kroner + 9,75 kroner til betalingsservice. Det giver en samlet pris på 5.258,75 kroner.

Det er modellen uden 5G-understøttelse, som nu kan erhverves for få penge, men det er også langt fra alle selskaber, der på nuværende tidspunkt har god 5G-dækning – hvis overhovedet nogen. Det varierer meget efter, hvor du bor.

Har du et abonnement i forvejen, kan du fortsætte med det. Du kan også finde det abonnement, som passer dig og dit forbrug bedst. Tjek eventuelt dit personlige forbrug med dit teleselskab.

PRISTJEK: Her kan du sammenligne mobilabonnementerne på tværs af teleselskaber Sponseret link

Mange kan faktisk klarer sig med abonnementer til under 100 kroner, hvis de ikke har streamingtjenester og lignende med i deres abonnement.

Du kan finde dagsaktuelle priser på Motorola Razr på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Motorola Razr blev offentliggjort i slutningen af 2019 og skulle have haft salgsstart i den spæde start af 2020. Produktionen af telefonen blev påvirket af coronakrisen, hvilket også betød salgsstarten blev skubbet frem.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram