Få Motorola Razr for under halv pris

Der er ingen tvivl om, at foldbare smartphones er for firstmovers. Men nu er de måske også for “vi andre”. Du kan nu få Motorola Razr for under halv pris.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019 kom på markedet i starten af 2020, men oplevede forsinkelse pga. coronakrisen (Foto: Motorola)

Motorola Razr kostede 12.999 kroner uden abonnement da den kom i handlen sidste år. En pris mange ikke vil betale for at være med til at afprøve en ny teknologi, som foldbare smartphones trods alt er.

Ikonet Motorola Razr er tilbage - nu folder skærmen

Men nu kan du få Motorola Razr for priser omkring 5.000 kroner. Telia har nemlig den til 4.799 kroner med abonnement. Det kræver så selvfølgelig at du er bundet i seks måneder til et abonnemen. Ønsker du ikke det, så kan du stadigvæk få fingre i Motorola Razr til en yderst skarp pris. 

5.160 kroner kontant. Så billigt kan Razr fås hos Call Me netop nu. Det kræver dog også, at du tegner mindst en måneds abonnement, men her koster det billigste 89 kroner + 9,75 kroner til betalingsservice. Det giver en samlet pris på 5.258,75 kroner.

Det er modellen uden 5G-understøttelse, som nu kan erhverves for få penge, men det er også langt fra alle selskaber, der på nuværende tidspunkt har god 5G-dækning - hvis overhovedet nogen. Det varierer meget efter, hvor du bor.

Har du et abonnement i forvejen, kan du fortsætte med det. Du kan også finde det abonnement, som passer dig og dit forbrug bedst. Tjek eventuelt dit personlige forbrug med dit teleselskab.

PRISTJEK: Her kan du sammenligne mobilabonnementerne på tværs af teleselskaber %%%%

Mange kan faktisk klarer sig med abonnementer til under 100 kroner, hvis de ikke har streamingtjenester og lignende med i deres abonnement.

Du kan finde dagsaktuelle priser på Motorola Razr på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Motorola Razr blev offentliggjort i slutningen af 2019 og skulle have haft salgsstart i den spæde start af 2020. Produktionen af telefonen blev påvirket af coronakrisen, hvilket også betød salgsstarten blev skubbet frem.

Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Mystik efter aflysning af Motorolas nye supermobiler

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram