Få Motorola Razr for under halv pris

Der er ingen tvivl om, at foldbare smartphones er for firstmovers. Men nu er de måske også for “vi andre”. Du kan nu få Motorola Razr for under halv pris.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019 kom på markedet i starten af 2020, men oplevede forsinkelse pga. coronakrisen (Foto: Motorola)

Motorola Razr kostede 12.999 kroner uden abonnement da den kom i handlen sidste år. En pris mange ikke vil betale for at være med til at afprøve en ny teknologi, som foldbare smartphones trods alt er.

Ikonet Motorola Razr er tilbage - nu folder skærmen

Men nu kan du få Motorola Razr for priser omkring 5.000 kroner. Telia har nemlig den til 4.799 kroner med abonnement. Det kræver så selvfølgelig at du er bundet i seks måneder til et abonnemen. Ønsker du ikke det, så kan du stadigvæk få fingre i Motorola Razr til en yderst skarp pris. 

5.160 kroner kontant. Så billigt kan Razr fås hos Call Me netop nu. Det kræver dog også, at du tegner mindst en måneds abonnement, men her koster det billigste 89 kroner + 9,75 kroner til betalingsservice. Det giver en samlet pris på 5.258,75 kroner.

Det er modellen uden 5G-understøttelse, som nu kan erhverves for få penge, men det er også langt fra alle selskaber, der på nuværende tidspunkt har god 5G-dækning - hvis overhovedet nogen. Det varierer meget efter, hvor du bor.

Har du et abonnement i forvejen, kan du fortsætte med det. Du kan også finde det abonnement, som passer dig og dit forbrug bedst. Tjek eventuelt dit personlige forbrug med dit teleselskab.

PRISTJEK: Her kan du sammenligne mobilabonnementerne på tværs af teleselskaber Sponseret link

Mange kan faktisk klarer sig med abonnementer til under 100 kroner, hvis de ikke har streamingtjenester og lignende med i deres abonnement.

Du kan finde dagsaktuelle priser på Motorola Razr på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Motorola Razr blev offentliggjort i slutningen af 2019 og skulle have haft salgsstart i den spæde start af 2020. Produktionen af telefonen blev påvirket af coronakrisen, hvilket også betød salgsstarten blev skubbet frem.

Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
ThinkPhone er ny interessant businesstelefon

ThinkPhone fra Motorola retter sig mod erhvervskunderne - i hvert fald i første omgang. Og det virker som en rigtigt spændende telefon.

(mere…)
Motorola Moto X40 - spændende model?

KORT NYT: I Kina er der kommet en ny Motorola-model i flagskibskategorien.

(mere…)
Motorola: Flere enheder får Android 13 - se listen

Tidligere meldte Motorola ud, at 10 af deres modeller ville få Android 13. Listen er nu opdateret med flere enheder.

(mere…)
Motorola klar med Edge 30 Fusion i Special Edition

Den anmelderroste Motorola Edge 30 Fusion er på vej i en ny særlig farve. Se den nye Special Edition her.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram