Analytiker: Foldbar iPhone eller iPad i 2021

KORT NYT: Huawei og Samsung har lanceret en foldbar smartphone og måske er Motorola på vej. Skal vi tro en analytiker, så er Apple først klar i 2021.

Analytikerne forsøger ofte at forudse hvad fremtiden bringer. Og nu har en UBS-analytiker forudsagt, at Apple måske vil komme med et foldbart produkt næste år. Men en foldbar iPad eller iPhone vil formentlig tidligst blive i 2021. Det skriver Cnet.com.

Det bøjelige glas til foldbare smartphones er på vej

UBS har foretaget en undersøgelse, der viser en ret høj interesse i at købe en foldbar telefon. Apples kunder er villige til at betale 600 dollars eller højere for at få fingre i et foldbart produkt.

Podcast: Mystiske skærmformater, 5G-frekvenser og foldbart kaos

Apple har vanen tro ikke kommenteret på rygter og spekulationer.

Det er dog ikke utænkeligt, at man skal væbne sig med tålmodighed for at få en foldbar smartphone med Apple-logo på. Apple har sjældent været firstmovere, men ventet til teknologierne har været afprøvet og har vidst de virkede.

Hvad tænker du om foldbare smartphones? Er det noget, som du gerne vil have eller har du ikke set fidussen ved dem endnu?

Mere til historien

Generelt har de foldbare smartphones ikke haft det nemt. Både Huawei og Samsung har måtte udsætte lanceringen af deres foldbare smartphones. De ventes at blive sendt på markedet i september måned. Der har også været mange rygter om, at Motorola arbejdede på en foldbar smartphone. Men intet er officielt om dette endnu.

Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram