Analytiker: Foldbar iPhone eller iPad i 2021

KORT NYT: Huawei og Samsung har lanceret en foldbar smartphone og måske er Motorola på vej. Skal vi tro en analytiker, så er Apple først klar i 2021.

Analytikerne forsøger ofte at forudse hvad fremtiden bringer. Og nu har en UBS-analytiker forudsagt, at Apple måske vil komme med et foldbart produkt næste år. Men en foldbar iPad eller iPhone vil formentlig tidligst blive i 2021. Det skriver Cnet.com.

Det bøjelige glas til foldbare smartphones er på vej

UBS har foretaget en undersøgelse, der viser en ret høj interesse i at købe en foldbar telefon. Apples kunder er villige til at betale 600 dollars eller højere for at få fingre i et foldbart produkt.

Podcast: Mystiske skærmformater, 5G-frekvenser og foldbart kaos

Apple har vanen tro ikke kommenteret på rygter og spekulationer.

Det er dog ikke utænkeligt, at man skal væbne sig med tålmodighed for at få en foldbar smartphone med Apple-logo på. Apple har sjældent været firstmovere, men ventet til teknologierne har været afprøvet og har vidst de virkede.

Hvad tænker du om foldbare smartphones? Er det noget, som du gerne vil have eller har du ikke set fidussen ved dem endnu?

Mere til historien

Generelt har de foldbare smartphones ikke haft det nemt. Både Huawei og Samsung har måtte udsætte lanceringen af deres foldbare smartphones. De ventes at blive sendt på markedet i september måned. Der har også været mange rygter om, at Motorola arbejdede på en foldbar smartphone. Men intet er officielt om dette endnu.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram