Analytiker: Foldbar iPhone eller iPad i 2021

1

KORT NYT: Huawei og Samsung har lanceret en foldbar smartphone og måske er Motorola på vej. Skal vi tro en analytiker, så er Apple først klar i 2021.

Analytikerne forsøger ofte at forudse hvad fremtiden bringer. Og nu har en UBS-analytiker forudsagt, at Apple måske vil komme med et foldbart produkt næste år. Men en foldbar iPad eller iPhone vil formentlig tidligst blive i 2021. Det skriver Cnet.com.

Det bøjelige glas til foldbare smartphones er på vej

UBS har foretaget en undersøgelse, der viser en ret høj interesse i at købe en foldbar telefon. Apples kunder er villige til at betale 600 dollars eller højere for at få fingre i et foldbart produkt.

Podcast: Mystiske skærmformater, 5G-frekvenser og foldbart kaos

Apple har vanen tro ikke kommenteret på rygter og spekulationer.

Det er dog ikke utænkeligt, at man skal væbne sig med tålmodighed for at få en foldbar smartphone med Apple-logo på. Apple har sjældent været firstmovere, men ventet til teknologierne har været afprøvet og har vidst de virkede.

Hvad tænker du om foldbare smartphones? Er det noget, som du gerne vil have eller har du ikke set fidussen ved dem endnu?

Mere til historien

Generelt har de foldbare smartphones ikke haft det nemt. Både Huawei og Samsung har måtte udsætte lanceringen af deres foldbare smartphones. De ventes at blive sendt på markedet i september måned. Der har også været mange rygter om, at Motorola arbejdede på en foldbar smartphone. Men intet er officielt om dette endnu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer