Apple arbejder angiveligt på en foldbar iPhone

RYGTE: I 2019 vil Apple måske præsentere en iPhone, der kan folde.

Samsung vil lancere en foldbar telefon i 2018 (Skærmbillede MereMobil)

Hvordan lyder en telefon, du kan folde som en bog? Hvis man spørger Apple, lyder det som en god idé. Det rapporter det amerikanske tech-site Engadget, der har kigget nærmere på de seneste Apple-rygter.

Det skal du vide om Apples kommende iPad(s)

Hvis rygterne taler sandt, vil Apple tilslutte sig Samsung, der angiveligt også arbejder på en foldbar telefon. Samsungs smartphone skulle dog få debut allerede i 2018.

På nuværende tidspunkt er der næsten ingen oplysninger om Apples foldbare iPhone. Et rygte beskriver dog, at enheden også kan fungere som en tablet, når den bliver foldet ud. Dermed må skærmstørrelsen, være større end de nuværende 5,8 tommer, man finder på iPhone X.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

En foldbar skærm vil også betyde, at Apple holder fast i OLED-skærme. Det er nemlig den eneste store skærmteknologi, der pt. kan foldes uden at gå i stykker. Det tyder på, at Apple i fremtiden vil satse yderligere på OLED.

Det er også usikkert, hvilken vej Apples iPhone kommer til at folde. Samsung arbejder angiveligt på en smartphone, der folder som en bog, men også en enhed, der folder fra toppen til bunden; altså ligesom en ældre flip-telefon. Samsungs løsning resulterer dog i et lille “hul”, der hvor den folder.

Patent viser Samsungs folde-telefon

Det er langt fra første gang, at rygterne svirer om nye features til iPhones. I foråret 2017 fortalte flere rygter om kommende iPhones. Og langt fra alle rygterne talte sandt. Apple inkorporerede som bekendt ikke en fingeraftrykslæser i iPhone X. I stedet faldt valget på Face ID.

Hvad tænker du? Kunne du finde på at købe en telefon, der kan folde?

Mere til historien

Der findes allerede telefoner på markedet som kan bøje / flekse en smule. LG har eksempelvis sin Flex-serie. Telefonerne kan dog ikke bøjes.

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram