Apple arbejder angiveligt på en foldbar iPhone

RYGTE: I 2019 vil Apple måske præsentere en iPhone, der kan folde.

Samsung vil lancere en foldbar telefon i 2018 (Skærmbillede MereMobil)

Hvordan lyder en telefon, du kan folde som en bog? Hvis man spørger Apple, lyder det som en god idé. Det rapporter det amerikanske tech-site Engadget, der har kigget nærmere på de seneste Apple-rygter.

Det skal du vide om Apples kommende iPad(s)

Hvis rygterne taler sandt, vil Apple tilslutte sig Samsung, der angiveligt også arbejder på en foldbar telefon. Samsungs smartphone skulle dog få debut allerede i 2018.

På nuværende tidspunkt er der næsten ingen oplysninger om Apples foldbare iPhone. Et rygte beskriver dog, at enheden også kan fungere som en tablet, når den bliver foldet ud. Dermed må skærmstørrelsen, være større end de nuværende 5,8 tommer, man finder på iPhone X.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

En foldbar skærm vil også betyde, at Apple holder fast i OLED-skærme. Det er nemlig den eneste store skærmteknologi, der pt. kan foldes uden at gå i stykker. Det tyder på, at Apple i fremtiden vil satse yderligere på OLED.

Det er også usikkert, hvilken vej Apples iPhone kommer til at folde. Samsung arbejder angiveligt på en smartphone, der folder som en bog, men også en enhed, der folder fra toppen til bunden; altså ligesom en ældre flip-telefon. Samsungs løsning resulterer dog i et lille “hul”, der hvor den folder.

Patent viser Samsungs folde-telefon

Det er langt fra første gang, at rygterne svirer om nye features til iPhones. I foråret 2017 fortalte flere rygter om kommende iPhones. Og langt fra alle rygterne talte sandt. Apple inkorporerede som bekendt ikke en fingeraftrykslæser i iPhone X. I stedet faldt valget på Face ID.

Hvad tænker du? Kunne du finde på at købe en telefon, der kan folde?

Mere til historien

Der findes allerede telefoner på markedet som kan bøje / flekse en smule. LG har eksempelvis sin Flex-serie. Telefonerne kan dog ikke bøjes.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram