Apple arbejder angiveligt på en foldbar iPhone

6

RYGTE: I 2019 vil Apple måske præsentere en iPhone, der kan folde.

Samsung vil lancere en foldbar telefon i 2018 (Skærmbillede MereMobil)

Hvordan lyder en telefon, du kan folde som en bog? Hvis man spørger Apple, lyder det som en god idé. Det rapporter det amerikanske tech-site Engadget, der har kigget nærmere på de seneste Apple-rygter.

Det skal du vide om Apples kommende iPad(s)

Hvis rygterne taler sandt, vil Apple tilslutte sig Samsung, der angiveligt også arbejder på en foldbar telefon. Samsungs smartphone skulle dog få debut allerede i 2018.

På nuværende tidspunkt er der næsten ingen oplysninger om Apples foldbare iPhone. Et rygte beskriver dog, at enheden også kan fungere som en tablet, når den bliver foldet ud. Dermed må skærmstørrelsen, være større end de nuværende 5,8 tommer, man finder på iPhone X.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

En foldbar skærm vil også betyde, at Apple holder fast i OLED-skærme. Det er nemlig den eneste store skærmteknologi, der pt. kan foldes uden at gå i stykker. Det tyder på, at Apple i fremtiden vil satse yderligere på OLED.

Det er også usikkert, hvilken vej Apples iPhone kommer til at folde. Samsung arbejder angiveligt på en smartphone, der folder som en bog, men også en enhed, der folder fra toppen til bunden; altså ligesom en ældre flip-telefon. Samsungs løsning resulterer dog i et lille “hul”, der hvor den folder.

Patent viser Samsungs folde-telefon

Det er langt fra første gang, at rygterne svirer om nye features til iPhones. I foråret 2017 fortalte flere rygter om kommende iPhones. Og langt fra alle rygterne talte sandt. Apple inkorporerede som bekendt ikke en fingeraftrykslæser i iPhone X. I stedet faldt valget på Face ID.

Hvad tænker du? Kunne du finde på at købe en telefon, der kan folde?

Mere til historien

Der findes allerede telefoner på markedet som kan bøje / flekse en smule. LG har eksempelvis sin Flex-serie. Telefonerne kan dog ikke bøjes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer