Det skal du vide om Apples kommende iPad(s)

2018 tegner til at blive et godt år for iPad-fans. Læs her hvordan Apples nye iPad-lineup vil se ud, ifølge rygterne.

Den 27. marts holder Apple undervisning-event. Og det kan meget vel betyde, at Apple løfter slørret for nye iPads. Men hvad kan du så forvente? Faktisk ret meget! Her samler vi de seneste rygter forud for Apples event.

Ny billig-iPad

iPad Pro (Foto: Apple)

Flere rygter peger på, at den nye, billigere iPad også bliver kompatibel med Apple Pencil. Her ses iPad Pro (Foto: Apple)

Hvis man skal tro rygterne arbejder Apple på en ny og billigere iPad. Informationen er yderst sparsom, men rygterne peger på en skærm på 9,7 tommer. Dermed lyder det meget som den billige model, Apple lancerede sidste forår. Prisen skulle dog ligge endnu lavere end den vejledende salgspris på 2.999 kroner som den billigste model i dag koster.

Nu kommer Fortnite til iPhone og iPad

Det er uvist, hvad indmaden kommer til at bestå af, men forvent ikke den bedste ydeevne.

Ét af de steder, hvor Apples billigste iPad skiller sig ud fra topmodellerne er support for Apple Pencil. Den billigste iPad er nemlig ikke kompatibel med Apples pen. Men skal man tro flere rygter kan det ændre sig ved det kommende event.

Bedre ydevne

Med en ny iPad følger oftest en hurtige hjerne. Den nuværende topmodel er udstyret med Apples A10X Fusion-chip. Dermed er iPad Pro én generation efter den chip, man finder i iPhone 8 og iPhone X.

Apples A11 processor flyver igennem de første benchmarktests

Det er formodentlig ikke kun processoren, der bliver opgraderet. Apple kan også vælge at give modellerne mere RAM. I iPad Pro findes 4 GB RAM, hvilket er mindre end flere Android-telefoner. Apple har dog ikke tradition for at øse masser af RAM i sine produkter. 

Ændret line-up

iPad

iPad mini overlever formodentlig ikke det kommende event. Her ses den første udgave af iPad mini fra 2012.

Den kommende og billige iPad bliver formodentlig ikke den eneste, model som Apple tager med til eventen den 27. marts. For iPad Pro vil som nævnt formodentlig få opgraderet indmad.

Eventen ventes også at blive dødstødet til iPad Mini 4. Modellen har ikke set de store opgraderinger siden dens debut i 2015. Derudover består indmaden af samme chip, som man finder i iPhone 6 fra 2014.

Det betyder, at den nye iPad line-up kommer til at bestå af iPad Pro i to størrelser og en ny og billigere iPad.

iPhone X-design må vente

Hvis du havde set frem til en iPad med OLED-skærm og Face ID, så må du vente lidt. For ifølge de seneste rygter beholder iPad’en hjemknappen og Touch ID; i hvert fald lidt endnu.

Derudover bliver trådløs opladning heller ikke tilgængeligt på de kommende iPads. Det skyldes formodentlig, at nuværende teknologier ikke kan overføre store nok mængder af effekt.

iPad Pro arver i 2018 avancerede funktioner fra iPhone X

Det er dog meget muligt, at flere af trækkene fra iPhone X på sigt vil finde vej til en iPad. Rygterne siger i efteråret 2018.

Historien er baseret på en artikel fra det amerikanske netmedie CNet.

Mere til historien

Ved Apples seneste kvartalsregnskab skuffede salget af iPads. Det gik således kun frem med 0,68 sammenlignet med Q1 2017.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram