Apple kan være klar med deres første foldbare mobil i 2022

KORT NYT: Det rygtes at Apple arbejder på en foldbar smartphone med lancering i 2022.

Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)
Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)

Den første foldbare smartphone fra Apple kan måske være klar til lancering i 2022, skriver WCCFTech.

Det forventes, at den bliver lanceret i efteråret 2022, hvilket der er en del tid til. I mellemtiden er Apple i fuld gang med at teste foldbare skærme, til brug i den foldbare mobil.

Skærmene kommer angiveligt fra Samsung, hvilket ikke er nogen overraskelse.

Det er ikke bekræftet hvilken skærmteknologi den eventuelle smartphone vil få, men det kan måske gå hen og blive microLED.

Et andet alternativ, som er mere sandsynligt, er miniLED til brug i den kommende "foldbare iPhone". Dette er også noget som der arbejdes på med Apples kommende iPad Pro, forlyder det.

Prisen skulle også være klar, skriver rygterne. Prisen vil lande på 1.499 dollars, hvilket er 100 dollars mere end den dyreste iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 blev mest solgte smartphone i 3. kvartal

Det er ukendt hvilket navn den kommende smartphone vil få, og den er derfor ikke blevet omtalt som "iPhone", da den kan ende med et helt andet navn.

Der er allerede udfyldt patent på flere ting omkring den foldbare smartphone fra Apple. Blandt andet vil den nok benytte et mere glas-agtigt lag, som vil gør den kendte plastik-følelse mindre.

Rygtet lyder også på, at den vil komme med 256 GB lagringsplads og 8 GB RAM, hvilket vil være første gang at en smartphone fra Apple kommer med 8 GB RAM og en start på 256 GB.

Vil du vide mere om, hvad der sker lige nu inden for foldbar skærmteknologi, så kan du her læse vores anmeldelse af Motorola Razr 5G.

Mere til historien

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, landede i butikkerne tidligere på året. Det er den seneste foldbare smartphone som Samsung har lavet. Den er tilgængelig til køb i udvalgte butikker i Danmark også.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
59 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram