Apple kan være klar med deres første foldbare mobil i 2022

59

KORT NYT: Det rygtes at Apple arbejder på en foldbar smartphone med lancering i 2022.

Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)
Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)

Den første foldbare smartphone fra Apple kan måske være klar til lancering i 2022, skriver WCCFTech.

Det forventes, at den bliver lanceret i efteråret 2022, hvilket der er en del tid til. I mellemtiden er Apple i fuld gang med at teste foldbare skærme, til brug i den foldbare mobil.

Skærmene kommer angiveligt fra Samsung, hvilket ikke er nogen overraskelse.

Det er ikke bekræftet hvilken skærmteknologi den eventuelle smartphone vil få, men det kan måske gå hen og blive microLED.

Et andet alternativ, som er mere sandsynligt, er miniLED til brug i den kommende “foldbare iPhone”. Dette er også noget som der arbejdes på med Apples kommende iPad Pro, forlyder det.

Prisen skulle også være klar, skriver rygterne. Prisen vil lande på 1.499 dollars, hvilket er 100 dollars mere end den dyreste iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 blev mest solgte smartphone i 3. kvartal

Det er ukendt hvilket navn den kommende smartphone vil få, og den er derfor ikke blevet omtalt som “iPhone”, da den kan ende med et helt andet navn.

Der er allerede udfyldt patent på flere ting omkring den foldbare smartphone fra Apple. Blandt andet vil den nok benytte et mere glas-agtigt lag, som vil gør den kendte plastik-følelse mindre.

Rygtet lyder også på, at den vil komme med 256 GB lagringsplads og 8 GB RAM, hvilket vil være første gang at en smartphone fra Apple kommer med 8 GB RAM og en start på 256 GB.

Vil du vide mere om, hvad der sker lige nu inden for foldbar skærmteknologi, så kan du her læse vores anmeldelse af Motorola Razr 5G.

Mere til historien

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, landede i butikkerne tidligere på året. Det er den seneste foldbare smartphone som Samsung har lavet. Den er tilgængelig til køb i udvalgte butikker i Danmark også.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
59 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer