Apple kan være klar med deres første foldbare mobil i 2022

KORT NYT: Det rygtes at Apple arbejder på en foldbar smartphone med lancering i 2022.

Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)
Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)

Den første foldbare smartphone fra Apple kan måske være klar til lancering i 2022, skriver WCCFTech.

Det forventes, at den bliver lanceret i efteråret 2022, hvilket der er en del tid til. I mellemtiden er Apple i fuld gang med at teste foldbare skærme, til brug i den foldbare mobil.

Skærmene kommer angiveligt fra Samsung, hvilket ikke er nogen overraskelse.

Det er ikke bekræftet hvilken skærmteknologi den eventuelle smartphone vil få, men det kan måske gå hen og blive microLED.

Et andet alternativ, som er mere sandsynligt, er miniLED til brug i den kommende “foldbare iPhone”. Dette er også noget som der arbejdes på med Apples kommende iPad Pro, forlyder det.

Prisen skulle også være klar, skriver rygterne. Prisen vil lande på 1.499 dollars, hvilket er 100 dollars mere end den dyreste iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 blev mest solgte smartphone i 3. kvartal

Det er ukendt hvilket navn den kommende smartphone vil få, og den er derfor ikke blevet omtalt som “iPhone”, da den kan ende med et helt andet navn.

Der er allerede udfyldt patent på flere ting omkring den foldbare smartphone fra Apple. Blandt andet vil den nok benytte et mere glas-agtigt lag, som vil gør den kendte plastik-følelse mindre.

Rygtet lyder også på, at den vil komme med 256 GB lagringsplads og 8 GB RAM, hvilket vil være første gang at en smartphone fra Apple kommer med 8 GB RAM og en start på 256 GB.

Vil du vide mere om, hvad der sker lige nu inden for foldbar skærmteknologi, så kan du her læse vores anmeldelse af Motorola Razr 5G.

Mere til historien

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, landede i butikkerne tidligere på året. Det er den seneste foldbare smartphone som Samsung har lavet. Den er tilgængelig til køb i udvalgte butikker i Danmark også.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
59 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram