Samsung Galaxy Z Fold2 5G er landet i butikkerne

2

I dag er den officielle salgsstart for Samsung Galaxy Z Fold2 5G, der er den nyeste foldbare smartphone fra Samsung.

Samsung Galaxy Z Fold2
Samsung Galaxy Z Fold2 er nu i butikkerne til lige under 16.000 kroner uden abonnement (Foto: Samsung)

Samsung oplevede problemer med deres Galaxy Fold, men nu er forhåbningen, at Galaxy Z Fold2 5G klarer sig endnu bedre.

Galaxy Z Fold2 kommer med en 6,2 tommer skærm på fronten, mens den ”foldbare” skærm er 7,6 tommer og af typen AMOLED. Den har en opdateringshastighed på 120 Hz.

Den officielle salgsstart er i dag (fredag den 18. september 2020) og Galaxy Z Fold2 5G kan altså blive din. Det kræver dog, at du er villig til at betale 15.700 kroner, hvilket er den vejledende pris.

Samsung folder Galaxy Z Fold2 ud for 16.000 kroner

-”Jeg vil beskrive Galaxy Z Fold2 5G, som markedets mest iøjnefaldende og innovative smartphone i et ultra-premium segment. Det er en smartphone, som lader dig gøre det, som du ikke troede var muligt. Og du kan være sikker på, at du stikker ud fra mængden med den foldbare glasskærm og lækre metalfinish,” siger Claus Holm, IM Director og Country Manager i Danmark.

Galaxy Z Fold2 kommer med fem kameraer, der er placeret, så de kan bruges til alt fra videomøder til billeder. Du kan også “folde” telefonen i flere vinkler via Flex Mode.

Samsung inviterer til ”Fan Unpacked Event” – Galaxy S20 Fan Edition

Du kan købe Samsung Galaxy Z Fold2 via YouSee, Telia, Telenor. Telmore, Call Me, Elgiganten, Power, Proshop og ATEA. Den kommer i farverne Mystic Black og Mystic Bronze.

Du kan desuden bestille specielle modeller med skræddersyede hængselsfarver i Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red eller Metallic Blue. Disse kan kun købes via Samsung.com.

Mere til historien

Køber ud Samsung Galaxy Z Fold2 så får du den udvidede forsikringsdækning Samsung Care+ med i prisen i ét år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer