Samsung inviterer til ”Fan Unpacked Event” – Galaxy S20 Fan Edition

Samsung har inviteret til “Fan Unpacked Event” senere i september, hvor det ventes, at de vil afsløre Galaxy S20 Fan Edition.

Samsung har sendt invitationerne ud til Unpacked event den 23. september 2020
Samsung har sendt invitationerne ud til Unpacked event den 23. september 2020

Samsung har sendt invitationerne ud til deres kommende Galaxy Unpacked event. Ligesom det seneste event i august, hvor de præsenterede Galaxy Z Fold 2, så bliver det også denne gang et virtuelt event.

UPDATE: Samsung Galxay S20 5G FE er lækket – se detaljerne her

Eventen finder sted onsdag den 23. september 2020 klokken 16.00 dansk tid.

Det ventes, at Samsung vil annoncere den tidligere omtalte Galaxy S20 Fan Edition.

Invitationen har fået ordene ”Unpacked for Every Fan”. Dermed kunne det altså indikere, at den længe rygtede Galaxy S20 Fan Edition bliver afsløret. Ifølge rygterne, vil Galaxy S20 Fan Edition komme til salg i oktober.

Specifikationerne på enheden vil angiveligt være en 6,5 tommer Super AMOLED skærm med en skærmopløsning på 2400 x 1080 pixels og en 120 Hz opdateringshastighed.

LÆS OGSÅ: Samsung Unpacked byder på to nye Galaxy Note telefoner

Det kunne tyde på, at der kommer både 4G-only og 5G-modeller. 4G-versionen ventes at komme med Samsungs egen Exynos 990 processor, mens 5G-modellen bruger Qualcomm Snapdragon 865 processor.

Galaxy S20 Fan Edition rygtes at komme med et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 12 megapixels. Derudover vil den have en 12 megapixels 123 graders vidvinkelsensor og en 8 megapixels telefotosensor. Frontkameraet vil angiveligt være på 32 megapixels.

Derudover forlyder det, at den vil komme med 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og et batteri på 4.500 mAh. Telefonen vil desuden også komme i flere forskellige farver. Disse er dog ikke nævnt.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

Det er spændende om Galaxy S20 Fan Edition er det næste Unpacked events stjerne. Hvis det er tilfældet, kan det betyde, at Samsung vil promovere telefonen, som de normalt gør med deres topmodeller.

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne fra Samsung og dækker selvfølgelig eventen. Tilmeld dig her, hvis du vil have technyhederne direkte i indpakken.

Mere til historien

Tidligere har @EvLeaks lækket billeder, der afslører 6 forskellige farver af Galaxy S20 Fan Edition. Disse er sort, rød, lilla, hvid, grøn og ”orange”.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram