Samsung Unpacked byder på to nye Galaxy Note telefoner

48

Samsung har netop løftet sløret for Samsung Galaxy Note20 og Note20 Ultra. Vi giver dig et overblik over de to nye telefoner.

Galaxy Note 20 Ultra (Foto: Samsung)

Samsung Unpacked afholdes årligt. Vanen tro er det her, at Samsung afslører de kommende nyheder.

I år har Coronapandemien dog gjort eventen lidt anderledes. For første gang er Unpacked blevet afholdt helt digitalt via en live-stream fra Korea.

Her får du et kort overblik. Læs om Galaxy Note20 Ultra og Galaxy Note20 herunder.

To nye telefoner i Note-serien

Den største nyhed er lanceringen af to nye telefoner i Note-serien – Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra.

Samsung Galaxy Note20 Ultra er den største og mest kraftfulde af de nye Note20-telefoner. Samsung skriver, at den er designet til dem, der kræver mest mulig kraft og produktivitet. Skærm, kamera og batteri er da også bedre end lillebroderen Galaxy Note20.

Samsung Galaxy Note20 er til dem, som ikke behøver de absolut vildeste specifikationer. Selvom den er nedgraderet i forhold til Ultra-udgaven er det stadig en kraftfuld telefon. Den henvender sig til dem, som gerne vil have Note-oplevelse, men som ikke nødvendigvis behøver top-specifikationer hele vejen rundt.

Galaxy Note-serien er Samsungs bud på en ægte Phaplet – altså en kæmpetelefon.

LÆS OGSÅ: Her er Samsung Galaxy Note20 Ultra – se detaljerne

Note-serien har altid været rettet mod businesssegmentet, men er efterhånden også blevet rigtigt populær blandt almindelige brugere. Dette er noget, som afspejles i de nye funktioner, som Samsung præsenterer med de kommende Note-telefoner. Der lægges nemlig både op til, at Note kan bruges som et seriøst arbejdsredskab, men der er også blevet plads til masser af spil på telefonen.

De to modeller illustrerer meget godt, at Samsung med Note20 serien vil have fat i forretningssegmentet – den hardcore mobilbruger med Note20 Ultra. De vil dog også gerne have brugere udenfor dette segment. Det står Note20. Her får du rigtigt meget af den samme oplevelse som på topmodellen blot til en lavere pris.

Samsung udvider samarbejdet med Microsoft

Noget af det Samsung er hurtige til at fremhæve ved den kommende Note-serie er samarbejdet med Microsoft.

Funktionen Link to Windows gør det muligt at få adgang til mobil-apps på din Windows-computer. Senere på året får du mulighed fo at køre apps side om side på henholdsvis din Windows-computer og telefon. Funktionen lader dig også oprette genveje på din Windows 10 PC, så du ikke behøver behøver at søge på din telefon efter dine apps eller dit galleri.

Samsungs egen Note-funktion lader dig også synkronisere med Microsoft OneNote og Outlook. Dette er en meget velkommen nyhed, som gør det nemmere at integrere med Microsofts programmer, som de fleste business-brugere anvender.

En anden nyhed er muligheden for at spille over 100 Xbox spil på din Galaxy Note20 eller Galaxy Note20 Ultra. Via et Xbox Game Pass Ultimate får du mulighed fo at streame spil fra skyen og til din telefon. Spil-streaming er stille og roligt ved at vinde mere og mere frem, og det bliver spændende at se, hvordan det fungerer i praksis. Funktionen bliver tilgængelig senere på året.

S-pen opgraderes

En af de ting, som rigtigt mange Note-brugere er glade for, er S-pennen. Hvis du hører til en af dem, så er der gode nyheder.

Note20-serien byder nemlig på en opgradering af Samsungs S-pen. Ifølge Samsung er pennen nu blevet endnu mere præcis, og dette gør, at skrive oplevelsen føles mere som med en rigtig pen.

En ny funktion er Anywhere action, som lader dig bruge S-pen funktioner uanset hvilken app, du benytter. Det betyder blandt andet at du kan vende tilbage til startskærmen med et enkelt strøg med pennen.

Du skal have den store pengepung frem

Note20 og Note20 Ultra er premium-telefoner med en premium pris. Det koster, hvis du vil have fat i en Samsungs flagskibstelefoner.

Samsung Galaxy Note20 får en vejlednede pris på 8.299 kroner.

LÆS OGSÅ: Her er Galaxy Note20-detaljerne

Samsung Galaxy Note20 Ultra kommer i to forskellige udgaver. Udgaven med 8 GB RAM og en lagerplads på 256 GB kommer til at koste 10.199 kroner.

Topudgaven med 12 GB RAM og en lagerplads på 512 GB kommer til at koste 10.899 kroner.

OVERBLIK: Her er alle de danske priser på Galaxy Note20-serien

Mere til historien 

Skal du have en af de nye telefoner i Samsung Galaxy Note 20 serien? Hvad ser du mest frem til? Og er der noget, som du savner? Skriv gerne din mening i kommentarfeltet herunder.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer