Samsung Galaxy Note20 – den “lille” nye note

Samsung er klar med to nye telefoner i Note20-serien. Her ser vi nærmere på Samsung Galaxy Note20. Se specifikationerne her.

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20 (Foto: Samsung)

Samsung Unpacked af blevet afholdet via livestream fra Korea. Eventet bød på to forskellige udgaver af Galaxy Note20 telefonerne.

Hvor Ultra-udgaven er den egentlige flagskibsmodel, fyldt til renden med det allerbedste Samsung har at byde på, så henvender Galaxy Note20 sig til dem, som gerne vil have en ægte Note-oplevelse, men som ikke nødvendigvis bare MÅ have det vildeste af det vildeste.

Kort sagt, den er den til dig, som gerne vil have en stor telefon med S-pen, uden den behøver at koster på den anden side af 10.000 kroner.

Selvom Galaxy Note20 er lillebror til Note20 Ultra og har lidt mindre vilde specifikationer, deler den stadig rigtigt meget med Ultra-udgaven – og der er heller ikke noget “budget” over hverken pris eller funktioner.

LÆS OGSÅ: Se detaljerne om Samsung Galaxy Note20 Ultra

Specifikationer: Samsung Galaxy Note20

Størrelse75.2 x 161.6 x 8.3 px
Vægt192 gram
Skærm6.7 tommer FHD+ Flat
Skærmopløsning20:9, 60Hz
BagsidekameraVidvinkel, 12 megapixels (f1.8), tele 64 megapixels (f2.0) med 3x hybridzoom, ultravidvinkel 12 megapixels (f2.2)
Frontkamera10 megapixels (f2.2)
Batteri4.300 mAh
ProcessorExynos 990 (7nm)
RAM8 GB
Lagerplads256 GB
Vand/støvbeskyttelseIP68

Masser af power

Note20 har samme processor som Ultra-udgaven. Dermed får du altså masser af power at gøre godt med. Telefonen kommer med 8 GB RAM og en lagerplads på 256 GB.

Har du brug for mere kraft skal du op i den allerstørste Ultra-udgave, som kommer med hele 12 GB RAM og 512 GB lagerplads. Tilgengæld lander du også på lige under 11.000 kroner for denne udgave af Samsung Galaxy Note20 Ultra.

Tre kameraer

Galaxy Note20 kommer med tre bagsidekameraer. Et Vidvinkel på 12 megapixels (f1.8), et tele på 64 megapixels (f2.0) med 3x hybridzoom og et ultravidvinkel på 12 megapixels (f2.2).

Dette er også ét af de punkter, hvor Note20 er nedgraderet i forhold til Ultra-modellen. Den byder blandt andet på et 108 megapixels kamera og fem gange optisk zoom. Helt så vildt er det ikke på Note20 udgaven.

Afhængig af hvor meget du går op i fotografering med dit mobilkamera, er det ikke sikkert, at det kommer til at have den store praktiske betydning i hverdagen. Samtidigt er Samsung kendte for at levere gode kameraer. Med andre ord er det ikke sikkert, at du overhovedet lægger mærker til, at du må “nøjes” med lidt lavere specifikationer på kamerasiden.

Ligesom på Ultra-udgaven kan du med pro-indstillinger styre et væld af funktioner, når du optager video eller tager billeder. Det betyder, at du kan få lov til at tage billederne, som du gerne vil have dem, og det er ganske praktisk, hvis du gået op at tage billeder eller skyde video.

Google vil presse Bixby ud af Samsungs telefoner

Batteriet er lidt mindre

Ikke overraskende er batteriet også en smule mindre på Note20 forhold til Ultra-udgaven.

Note20 har et batteri på 4.300 mAh, hvor Note20 Ultra har et batteri på 4.500 mAh. Det er ikke sikkert, at det er noget, som du kommer til at mærke i hverdagen, da opløsningen på skærmen er mindre end på Note20 Ultra.

Den mindre skærm er stadig stor

Selvom Note20 har en mindre skærm, er det ikke ligefrem én, som jeg vil kalde lille. Den er stadig på 6,7 tommer. Hvis du ikke er vild med Edge-formatet, hvor skærmen buer, så er der godt nyt. I modsætning til Samsung Galaxy Note20 Ultra, så har Note20 ikke en Edge-skærm.

Prisen for Galaxy Note20 bliver 8.299 kroner.

Her kan du læse alle detaljerne om de danske priser på Galaxy Note20-serien.

Mere til historien

Samsung har udover nye telefoner også præsenteret et nyt headset og en ny tablet.

Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram