Nyt om Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Samsung ser ud til at lancere to billigere telefoner i S20-serien. Begge telefoner har netop opnået NFC-certificering.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra lader til snart at få endnu en lillebror. (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om en billigere Samsung Galaxy S20 har svirret i et stykke tid. Nu ser det imidlertid ud til, at der er tale om mere end bare rygter. I hvert fald har to nye Samsung-enheder for nyligt opnået NFC-certificering, skriver GSM Arena.

Samsungs mest avancerede smartphone kan købes nu

De to enheder har modelnumrene SM-G781V og SM-G780F/DSM, hvilket stort set er det eneste, NFC-certificeringen fortæller os. Der er heldigvis lidt hjælp at hente fra Geekbench, hvor to enheder med lignende modelnumre dukkede op i sidste måned.

Den første enhed på Geekbench har modelnummer SM-G781B. Den er listet med Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Dertil kommer 6 GB RAM.

Den anden enhed, med modelnummeret SM-G780F, kommer med Samsungs eget chipset i form af Exynos 990. Derudover ser telefonen ud til at have 8 GB RAM.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Det forlyder, at Samsungs billigere S20-enheder bliver markedsført som Fan Edition. Dermed lader det til, at Samsung går væk fra ”Lite”-navnet, vi har set i både S10- og Note10-serien. Nyligt lækkede billeder viser, at Samsung Galaxy S20 Fan Edition kommer i de seks farvevalg; blå, hvid, rød, orange, cyan og lilla.

På fronten finder vi et punch-hole-kamera i toppen, mens vi kan se, at bagsiden huser et tredobbelt kamera. Det forlyder, at kameraopsætningen består af et hovedobjektiv på 12 megapixels, et ultravidvinkelobjektiv på 12 megapixels og en telefotolinse på 8 megapixels.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

De resterende rygter går på, at enheden kommer med en FullHD+-skærm, der har en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Størrelsen bliver angiveligt enten 6,4 eller 6,5 tommer, mens batteriet bliver 4.500 mAh. Samsung Galaxy S20 Fan Edition skulle desuden være IP68-certificeret.

Vi ved endnu ikke om telefonen kommer til Danmark, og i så fald, hvilken pris den får. Men det forlyder, at den lanceres i oktober, og kommer i både en 4G- og 5G-version.

Mere til historien

En lancering af en billigere Galaxy S20-model kan hjælpe Samsung til at styrke salget. Generelt har salget af Samsung Galaxy S20-serien været skuffende for den sydkoreanske gigant.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram