Nyt om Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Samsung ser ud til at lancere to billigere telefoner i S20-serien. Begge telefoner har netop opnået NFC-certificering.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra lader til snart at få endnu en lillebror. (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om en billigere Samsung Galaxy S20 har svirret i et stykke tid. Nu ser det imidlertid ud til, at der er tale om mere end bare rygter. I hvert fald har to nye Samsung-enheder for nyligt opnået NFC-certificering, skriver GSM Arena.

Samsungs mest avancerede smartphone kan købes nu

De to enheder har modelnumrene SM-G781V og SM-G780F/DSM, hvilket stort set er det eneste, NFC-certificeringen fortæller os. Der er heldigvis lidt hjælp at hente fra Geekbench, hvor to enheder med lignende modelnumre dukkede op i sidste måned.

Den første enhed på Geekbench har modelnummer SM-G781B. Den er listet med Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Dertil kommer 6 GB RAM.

Den anden enhed, med modelnummeret SM-G780F, kommer med Samsungs eget chipset i form af Exynos 990. Derudover ser telefonen ud til at have 8 GB RAM.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Det forlyder, at Samsungs billigere S20-enheder bliver markedsført som Fan Edition. Dermed lader det til, at Samsung går væk fra ”Lite”-navnet, vi har set i både S10- og Note10-serien. Nyligt lækkede billeder viser, at Samsung Galaxy S20 Fan Edition kommer i de seks farvevalg; blå, hvid, rød, orange, cyan og lilla.

På fronten finder vi et punch-hole-kamera i toppen, mens vi kan se, at bagsiden huser et tredobbelt kamera. Det forlyder, at kameraopsætningen består af et hovedobjektiv på 12 megapixels, et ultravidvinkelobjektiv på 12 megapixels og en telefotolinse på 8 megapixels.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

De resterende rygter går på, at enheden kommer med en FullHD+-skærm, der har en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Størrelsen bliver angiveligt enten 6,4 eller 6,5 tommer, mens batteriet bliver 4.500 mAh. Samsung Galaxy S20 Fan Edition skulle desuden være IP68-certificeret.

Vi ved endnu ikke om telefonen kommer til Danmark, og i så fald, hvilken pris den får. Men det forlyder, at den lanceres i oktober, og kommer i både en 4G- og 5G-version.

Mere til historien

En lancering af en billigere Galaxy S20-model kan hjælpe Samsung til at styrke salget. Generelt har salget af Samsung Galaxy S20-serien været skuffende for den sydkoreanske gigant.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram