Nyt om Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Samsung ser ud til at lancere to billigere telefoner i S20-serien. Begge telefoner har netop opnået NFC-certificering.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra lader til snart at få endnu en lillebror. (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om en billigere Samsung Galaxy S20 har svirret i et stykke tid. Nu ser det imidlertid ud til, at der er tale om mere end bare rygter. I hvert fald har to nye Samsung-enheder for nyligt opnået NFC-certificering, skriver GSM Arena.

Samsungs mest avancerede smartphone kan købes nu

De to enheder har modelnumrene SM-G781V og SM-G780F/DSM, hvilket stort set er det eneste, NFC-certificeringen fortæller os. Der er heldigvis lidt hjælp at hente fra Geekbench, hvor to enheder med lignende modelnumre dukkede op i sidste måned.

Den første enhed på Geekbench har modelnummer SM-G781B. Den er listet med Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Dertil kommer 6 GB RAM.

Den anden enhed, med modelnummeret SM-G780F, kommer med Samsungs eget chipset i form af Exynos 990. Derudover ser telefonen ud til at have 8 GB RAM.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Det forlyder, at Samsungs billigere S20-enheder bliver markedsført som Fan Edition. Dermed lader det til, at Samsung går væk fra ”Lite”-navnet, vi har set i både S10- og Note10-serien. Nyligt lækkede billeder viser, at Samsung Galaxy S20 Fan Edition kommer i de seks farvevalg; blå, hvid, rød, orange, cyan og lilla.

På fronten finder vi et punch-hole-kamera i toppen, mens vi kan se, at bagsiden huser et tredobbelt kamera. Det forlyder, at kameraopsætningen består af et hovedobjektiv på 12 megapixels, et ultravidvinkelobjektiv på 12 megapixels og en telefotolinse på 8 megapixels.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

De resterende rygter går på, at enheden kommer med en FullHD+-skærm, der har en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Størrelsen bliver angiveligt enten 6,4 eller 6,5 tommer, mens batteriet bliver 4.500 mAh. Samsung Galaxy S20 Fan Edition skulle desuden være IP68-certificeret.

Vi ved endnu ikke om telefonen kommer til Danmark, og i så fald, hvilken pris den får. Men det forlyder, at den lanceres i oktober, og kommer i både en 4G- og 5G-version.

Mere til historien

En lancering af en billigere Galaxy S20-model kan hjælpe Samsung til at styrke salget. Generelt har salget af Samsung Galaxy S20-serien været skuffende for den sydkoreanske gigant.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram