Nyt om Samsung Galaxy S20 Fan Edition

0

Samsung ser ud til at lancere to billigere telefoner i S20-serien. Begge telefoner har netop opnået NFC-certificering.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra lader til snart at få endnu en lillebror. (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om en billigere Samsung Galaxy S20 har svirret i et stykke tid. Nu ser det imidlertid ud til, at der er tale om mere end bare rygter. I hvert fald har to nye Samsung-enheder for nyligt opnået NFC-certificering, skriver GSM Arena.

Samsungs mest avancerede smartphone kan købes nu

De to enheder har modelnumrene SM-G781V og SM-G780F/DSM, hvilket stort set er det eneste, NFC-certificeringen fortæller os. Der er heldigvis lidt hjælp at hente fra Geekbench, hvor to enheder med lignende modelnumre dukkede op i sidste måned.

Den første enhed på Geekbench har modelnummer SM-G781B. Den er listet med Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Dertil kommer 6 GB RAM.

Den anden enhed, med modelnummeret SM-G780F, kommer med Samsungs eget chipset i form af Exynos 990. Derudover ser telefonen ud til at have 8 GB RAM.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Det forlyder, at Samsungs billigere S20-enheder bliver markedsført som Fan Edition. Dermed lader det til, at Samsung går væk fra ”Lite”-navnet, vi har set i både S10- og Note10-serien. Nyligt lækkede billeder viser, at Samsung Galaxy S20 Fan Edition kommer i de seks farvevalg; blå, hvid, rød, orange, cyan og lilla.

På fronten finder vi et punch-hole-kamera i toppen, mens vi kan se, at bagsiden huser et tredobbelt kamera. Det forlyder, at kameraopsætningen består af et hovedobjektiv på 12 megapixels, et ultravidvinkelobjektiv på 12 megapixels og en telefotolinse på 8 megapixels.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

De resterende rygter går på, at enheden kommer med en FullHD+-skærm, der har en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Størrelsen bliver angiveligt enten 6,4 eller 6,5 tommer, mens batteriet bliver 4.500 mAh. Samsung Galaxy S20 Fan Edition skulle desuden være IP68-certificeret.

Vi ved endnu ikke om telefonen kommer til Danmark, og i så fald, hvilken pris den får. Men det forlyder, at den lanceres i oktober, og kommer i både en 4G- og 5G-version.

Mere til historien

En lancering af en billigere Galaxy S20-model kan hjælpe Samsung til at styrke salget. Generelt har salget af Samsung Galaxy S20-serien været skuffende for den sydkoreanske gigant.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer