Samsungs mest avancerede smartphone kan købes nu

5

Fra i dag lander Galaxy Note20-serien i butikkerne. Det er Samsungs hidtil mest avancerede smartphones med særligt én meget stor forbedring.

Samsung Galaxy Note20 Ultra
Samsung Galaxy Note20 Ultra og Galaxy Note20 har salgsstart i blandt andet Danmark den 21. august 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra er super avancerende telefoner, der henvender sig til personer, som kræver lidt ekstra af deres telefon.

Årets Galaxy Note-serie er altid super spændende om end telefonerne denne gang ikke repræsenterer den samme overraskelse, som da Galaxy Note10-serien kom i 2019.

I år lukker Samsung dog munden på de kritikere, som ikke synes S-Pen var helt præcis og naturlig nok at skrive med på skærmen. Den såkaldte latency, tiden der går fra du begynder at skrive til stregen ses på skærmen, er forbedret markant.

Latency er nu 9 millisekunder på Galaxy Note20 Ultra. I forhold til Galaxy Note10-serien er det en KÆMPE forbedring. Latency var nemlig hele 42 millisekunder på Galaxy Note10 og Galaxy Note10+. Det skal siges, at Galaxy Note20 har en latency på 26 millisekunder.

De 9 millisekunder matcher den latency Apple Pencil har på iPad Pro 2020. Netop Apple Pencil har for mange været benchmarken på dette punkt.

Du kan købe Samsung Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra hos YouSee, Telenor, Telia, 3 Power og Elgiganten. Hvis du vil have den grønne udgave, skal du kigge hos Elgiganten, der er de eneste, som fører denne farvevariant.

Galaxy Note20 koster 8.299 kroner med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Ultra-modellen er noget dyrere. Her skal du af med 10.199 kroner for den mindste konfiguration.

Her kan du læse mere om priserne på Galaxy Note20-serien.

Før salgsstarten har jeg haft mulighed for at teste Galaxy Note20 Ultra. På mange punkter er det en fed telefon, men for mig har batteritiden været et problem. 120 Hz-skærmen bruger så meget strøm, at jeg havde svært ved at komme igennem dagen uden sjatopladning. Når jeg aktiverede 60 Hz, var der til gengæld ingen problemer med at køre en hel dag – og stadig med en pæn sjat strøm på batteriet ved sengetid.

Her kan du læse min anmeldelse af Galaxy Note20 Ultra.

Mere til historien

Skal du købe Galaxy Note20 eller kan du nøjes med Galaxy Note10? Læs denne sammenligning og kom tættere på svaret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer