Priserne på Galaxy Note20-serien – det koster de i Danmark

Samsung Galaxy Note20 Ultra koster næsten 11.000 kroner mens Note20 er billigere. Her er de danske priser på Galaxy Note20 og Note20 Ultra.

Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Note20 Ultra koster 10.899 kroner for den store udgave (Foto: Samsung)

Årets Galaxy Note-telefoner har vilde specifikationer, men denne gang er der stor forskel på den lille og den store noteversion. Samsung har i år skabt større grund til at købe Ultra fremfor standardversionen. Det er i Ultra hvor du får den vildeste hardware.

Samsung Galaxy Note20 Ultra koster 10.899 kroner for udgaven med 512 GB lagerplads og 12 GB RAM. Kan du nøjes med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM, er prisen 10.199 kroner.

Går du efter standardudgaven Galaxy Note20 kan du nøjes med at betale 8.299 kroner. Her får du 256 GB lagerplads og 8 GB RAM.

Alle varianter bliver tilgængelige hos YouSee, Telenor, Telia, 3, Power og Elgiganten. Den grønne udgave af Galaxy Note20 fås dog kun hos Elgiganten, oplyser Samsung.

Begge telefoner kan købes fra den 21. august 2020.

Her kan du læse flere detaljer om Samsung Galaxy Note20 Ultra.

Store forskelle på Note20 og Note20 Ultra

Begge telefoner kører på Samsungs Exynos 990-processor og som nævnt er der forskellige RAM-mængder, men her holder lighederne også op.

Den største skærm har Ultra-modellen. 6,9 tommer mod 6,7 tommer på Galaxy Note20. Der er også forskel på skærmopløsningen samt skærmformatet og opdateringshastigheden. Du får kun 120 Hz skærm på Galaxy Note20 Ultra. Standardmodellen kommer kun med 60 Hz.

Ultra har det store kamera på 108 megapixels. Derudover kommer den med 12 megapixels telesensor, der har 5x optisk zoom.

Batteriet i Galaxy Note20 Ultra har en kapacitet på 4.500 mAh mod 4.300 mAh på Note20. Begge modeller understøtter trådløs opladning på 25, 15 og 4.5 watt.

Mere til historien

Exynos 990 leverer udover Wi-Fi 6 og 5G-mulighed. Dette gælder for Note20 og Note20 Ultra.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram