Priserne på Galaxy Note20-serien – det koster de i Danmark

Samsung Galaxy Note20 Ultra koster næsten 11.000 kroner mens Note20 er billigere. Her er de danske priser på Galaxy Note20 og Note20 Ultra.

Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Note20 Ultra koster 10.899 kroner for den store udgave (Foto: Samsung)

Årets Galaxy Note-telefoner har vilde specifikationer, men denne gang er der stor forskel på den lille og den store noteversion. Samsung har i år skabt større grund til at købe Ultra fremfor standardversionen. Det er i Ultra hvor du får den vildeste hardware.

Samsung Galaxy Note20 Ultra koster 10.899 kroner for udgaven med 512 GB lagerplads og 12 GB RAM. Kan du nøjes med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM, er prisen 10.199 kroner.

Går du efter standardudgaven Galaxy Note20 kan du nøjes med at betale 8.299 kroner. Her får du 256 GB lagerplads og 8 GB RAM.

Alle varianter bliver tilgængelige hos YouSee, Telenor, Telia, 3, Power og Elgiganten. Den grønne udgave af Galaxy Note20 fås dog kun hos Elgiganten, oplyser Samsung.

Begge telefoner kan købes fra den 21. august 2020.

Her kan du læse flere detaljer om Samsung Galaxy Note20 Ultra.

Store forskelle på Note20 og Note20 Ultra

Begge telefoner kører på Samsungs Exynos 990-processor og som nævnt er der forskellige RAM-mængder, men her holder lighederne også op.

Den største skærm har Ultra-modellen. 6,9 tommer mod 6,7 tommer på Galaxy Note20. Der er også forskel på skærmopløsningen samt skærmformatet og opdateringshastigheden. Du får kun 120 Hz skærm på Galaxy Note20 Ultra. Standardmodellen kommer kun med 60 Hz.

Ultra har det store kamera på 108 megapixels. Derudover kommer den med 12 megapixels telesensor, der har 5x optisk zoom.

Batteriet i Galaxy Note20 Ultra har en kapacitet på 4.500 mAh mod 4.300 mAh på Note20. Begge modeller understøtter trådløs opladning på 25, 15 og 4.5 watt.

Mere til historien

Exynos 990 leverer udover Wi-Fi 6 og 5G-mulighed. Dette gælder for Note20 og Note20 Ultra.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram