iPhone 11 blev mest solgte smartphone i 3. kvartal

De to mest solgte mobiler i verden i 3. kvartal stod der Apple på. Det er de eneste to modeller, Apple har med i top-10. Se hitlisten her.

iPhone 11
iPhone 11 kom på markedet i september 2020 og er altså ifølge analysefirmaet Canalys den mest solgte smartphone i 3. kvartal (Foto: MereMobil.dk)

iPhone Xr blev sidste år den mest solgte smartphone på verdensplan og efterfølgeren er ved at gøre den kunsten efter. iPhone 11 blev den mest solgte i tredje kvartal ifølge analysefirmaet Canalys.

Apple iPhone Xr blev den mest solgte telefon i 2019

Og ifølge analysefirmaet Omdia var iPhone 11 også den mest solgte smartphone i første halvår. Dermed ventes den at være på vej til, at blive årets mest solgte telefon.

iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

Apple kan kun glæde sig over de nye tal fra Canalys, da de står for de to bedst sælgende smartphones i tredje kvartal. Det er dog også de to eneste modeller, som Apple har i top-10. Hitlisten indeholder ellers fem Samsung-modeller og tre modeller fra Xiaomi.

De 10 mest solgte smartphones på verdensplan i 3. kvartal 2020 ifølge Canalys (Kilde: Canalys)
De 10 mest solgte smartphones på verdensplan i 3. kvartal 2020 ifølge Canalys (Kilde: Canalys)

iPhone 11 var klart den mest solgte smartphone med 16 millioner enheder solgt. Apples iPhone SE (2020) kom ind på andenpladsen, men cirka 10 millioner solgte enheder. Dermed var der altså langt mellem nummer 1 og 2. Mere tæt er det på andet til fjerdepladsen. Her var Samsung Galaxy A21s og Galaxy A11 i tæt kamp med iPhone SE.

Topmodellerne er altså ikke at se i top-10. Hverken Apples Pro-modeller eller Samsungs flagskibsmodeller har fundet vej. Det samme gør sig gældende med Xiaomis mobiler, der heller ikke er topmodellerne.

Selvom 5G-netværkene enten er klar eller ved at være det rundt i verden, ja så var der altså ikke nogle 5G-telefoner, der kom i top-10. Det ventes dog, at der i årets fjerde kvartal vil blive solgt markant flere 5G-telefoner bl.a. fordi Apple har lanceret deres iPhone 12-serie, som alle understøtter 5G-netværkene. Ligesom der også er lanceret mange Android-telefoner de sidste måneder med 5G-understøttelse.

Tror du, at Apple i 2021 vil være øverst i top-10 med iPhone 12? Eller hvilken telefon tror/håber du, at flest vil købe det kommende år? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Analytiker forventer iPhone 12 bliver den mest populære

SE OGSÅ: Se prisen på en brugt iPhone 11 hos Telia %%%%

Mere til historien

Ud fra top-10 listen der er global, er det tydeligt, at der sælges mange smartphones, som ikke er flagskibsmodellerne. Selvom det måske ofte er dem, der får mest medieomtale. En af de telefoner, som måske vil sælge meget i resten af 2020 og 2021 på verdensplan kunne være Samsung Galaxy A42 5G, der er en "billig" 5G-telefon.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram