Samsung Galaxy A42 5G – 5G til lavpris

Samsung har netop annonceret at salgsstarten er dags dato på Galaxy A42 5G, der nu bliover en de af billigste 5G-telefoner på det danske marked.

Samsung Galaxy A42 5G (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy A42 5G er klar i butikkerne. Den er prissat på niveau med Motorola Moto G 5g Plus (Foto: Samsung)

Samsung vil være med til at brede 5G ud og gøre det tilgængeligt for alle. Derfor har de nu annonceret 5G-telefonen Galaxy A42 5G.

Tidligere har Motorola haft den billigste 5G-telefon på markedet, men det udfordrer Samsung. Galaxy A42 5G har nemlig en vejledende pris på 2.699 kroner uden abonnement. Det er præcis det samme som den vejledende startpris på Motorola Moto G 5G Plus.

Du kan læse anmeldelsen af Moto G 5G Plus her.

-”Flere mennesker kan udforske mulighederne med 5G. Galaxy A42 5G er fyldt med tekniske innovationer såsom et kamera i topklasse, stor og detaljeret skærm og et kraftfuldt batteri med hurtigopladning,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Motorola Edge er klar med 5G hos YouSee

Med Galaxy A42 5G får du 6,6 tommer HD Infinity-U Super AMOLED-skærm, 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, som kan udvides med et microSD-kort på op til 1 TB.

Kameraet er et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 46 megapixels. Mens der også er 8 megapixels vidvinkelsensor, 5 megapixels makrosensor og 5 megapixels dybdesensor. Så der er mulighed for alt fra landskabsbilleder og til gode nærbilleder med god dybde i billedet. Frontkamera er på 20 megapixels.

Samsung Galaxy S21 bliver afsløret i januar

Batteriet er på 5.000 mAh og derudover understøtter den 15 watt hurtigopladning.

Den officielle salgsstart er i dag, (red. fredag den 6. november 2020). Telefonen fås i farverne Prism Dot Black, Prism Dot White og Prism Dot Grey til en vejledende pris på 2.699 kroner uden abonnement. Bagsiden er i øvrigt designet i et mønster, der giver et anderledes udtryk end mange smartphones i dag.

Galaxy A42 5G forhandles hos på webshoppen i Telia og Salling. Derudover forhandles den også i Elgiganten, Power og ProShop.

Mere til historien

YouGov har fortaget en undersøgelse for Samsung, der viser, at næsten hver tredje (30 procent) mener, at det er vigtigt, at deres næste smartphone er klar til 5G.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
iPhone 15-modellerne scorer højt på download

En dataindsamling fra Ookla bekræfter en væsentlig download-forbedring for iPhone 15-serien.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram