Samsung Galaxy A42 5G – 5G til lavpris

3

Samsung har netop annonceret at salgsstarten er dags dato på Galaxy A42 5G, der nu bliover en de af billigste 5G-telefoner på det danske marked.

Samsung Galaxy A42 5G (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy A42 5G er klar i butikkerne. Den er prissat på niveau med Motorola Moto G 5g Plus (Foto: Samsung)

Samsung vil være med til at brede 5G ud og gøre det tilgængeligt for alle. Derfor har de nu annonceret 5G-telefonen Galaxy A42 5G.

Tidligere har Motorola haft den billigste 5G-telefon på markedet, men det udfordrer Samsung. Galaxy A42 5G har nemlig en vejledende pris på 2.699 kroner uden abonnement. Det er præcis det samme som den vejledende startpris på Motorola Moto G 5G Plus.

Du kan læse anmeldelsen af Moto G 5G Plus her.

-”Flere mennesker kan udforske mulighederne med 5G. Galaxy A42 5G er fyldt med tekniske innovationer såsom et kamera i topklasse, stor og detaljeret skærm og et kraftfuldt batteri med hurtigopladning,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Motorola Edge er klar med 5G hos YouSee

Med Galaxy A42 5G får du 6,6 tommer HD Infinity-U Super AMOLED-skærm, 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, som kan udvides med et microSD-kort på op til 1 TB.

Kameraet er et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 46 megapixels. Mens der også er 8 megapixels vidvinkelsensor, 5 megapixels makrosensor og 5 megapixels dybdesensor. Så der er mulighed for alt fra landskabsbilleder og til gode nærbilleder med god dybde i billedet. Frontkamera er på 20 megapixels.

Samsung Galaxy S21 bliver afsløret i januar

Batteriet er på 5.000 mAh og derudover understøtter den 15 watt hurtigopladning.

Den officielle salgsstart er i dag, (red. fredag den 6. november 2020). Telefonen fås i farverne Prism Dot Black, Prism Dot White og Prism Dot Grey til en vejledende pris på 2.699 kroner uden abonnement. Bagsiden er i øvrigt designet i et mønster, der giver et anderledes udtryk end mange smartphones i dag.

Galaxy A42 5G forhandles hos på webshoppen i Telia og Salling. Derudover forhandles den også i Elgiganten, Power og ProShop.

Mere til historien

YouGov har fortaget en undersøgelse for Samsung, der viser, at næsten hver tredje (30 procent) mener, at det er vigtigt, at deres næste smartphone er klar til 5G.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer