Samsung Galaxy S21 bliver afsløret i januar

RYGTE: Det svirrer med rygter om den kommende Galaxy S-topmodel fra Samsung. Nu er datoerne for lancering og salgsstart af Galaxy S21 lækket.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra er fra dette års Galaxy S20-serie (Foto: MereMobil.dk)

Samsung forventes at offentliggøre deres topmodel i Galaxy S-serien tidligere i 2021 end der ellers har været tradition for.

Ifølge mange rygter, så tyder det på, at Samsung vil afsløre telefonen allerede torsdag den 14. januar 2021. hvor forsalget angiveligt også skulle begynde. Den officielle salgsstart bliver to uger senere – fredag den 29. januar 2021. Det skal dog lige nævnes, at Samsung ikke har bekræftet rygterne.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

De nye datoer for lancering og salgsstart kommer fra den troværdige Jon Prosser, som har delt disse oplysninger på Twitter.

Jon Prosser forventer også, at Samsung vil offentliggøre tre modeller i Galaxy S-serien. Disse vil være følgende modeller:

  • Galaxy S21
  • Galaxy S21+
  • Galaxy S21 Ultra

Derudover ventes det, at Galaxy S21-serien kommer i mindst seks forskellige farver. Disse farver er: Black, White, Grey, Silver, Violet og Pink. Senere kan flere farve komme, men ifølge Android Central, så ventes det i hvert fald den kommer i de førnævnte farvevarianter.

Samsung Galaxy S20 – køb uden 5G og spar penge

Twitter-brugeren Ross Young deler farverne ud på de forskellige modeller. Han forventer, at Galaxy S21 kommer i Grey, Pink, Violet og White. Mens Galaxy S21+ kommer i farverne Black og Silver og Galaxy 21 Ultra kommer i Black, Silver og Violet.

Galaxy S21 rygtes at komme med en 6,8 tommer Dynamic AMOLED skærm. Designudtrykket vil formentlig blive i stil med det, som vi har set på Galaxy Note20-serien.

Kameraet på Galaxy S21 Ultra vil formentlig være 108 megapixels på hovedkameraet, mens der endnu ikke er nogle rygter om de øvrige sensorer. Det ventes dog, at den kommer med et quadkamera. Og frontkameraet vil formentlig være på 40 megapixels.

Derudover rygtes det, at batteriet på mindst en af modellerne vil være på 5.000 mAh. Og så ventes det, at den kommer med Snapdragon 875 processoren fra Qualcomm eller Samsungs egen Exynos 2100 processor. Processortypen vil afhænge af markedsområde.

Holder datoerne stik, så bliver det den Galaxy S-topmodel, som er blevet lanceret tidligst på året – nogensinde.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Der er altid store forventninger til Samsungs topmodeller. Netop nu satser Samsung på Galaxy S20 FE. Se vores sammenligning af Galaxy S20 og Galaxy S20 FE her.

Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram