Hvad er Samsung Galaxy S20 FE? Duel mod Galaxy S20

VIDEO: Galaxy S20 FE vs. Samsung Galaxy S20… Hvilken skal du købe og hvad er alternativerne? Kom tæt på Galaxy S20 FE (Fan Edition) i denne videoguide.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Samsung Galaxy S20 FE – Fan Edition. Hvad er det?

S20 FE er en billigere udgave af Samsung Galaxy S20, der er absolut værd at købe. I hvert fald når jeg kigger på specifikationerne og sammenholder med den testperiode, hvor jeg har brugt Galaxy S20 FE som min primære telefon.

Galaxy S20 FE koster for udgaven uden 5G omkring 4.700 kroner, ifølge Pricerunner. Vil du have 5G skal du give 5.500 kroner for den eneste forskel, at du kan komme på 5G-nettet, hvis dit abonnement og teleselskab understøtter det. Det er derfor en overvejelse du skal gøre. Særligt nu 5G endnu ikke er udbredt. Så vurder

Forskellene mellem Samsung Galaxy S20 og S20 FE er ikke ret store. Her er nogle af de vigtigste:

 • Bagsiden på Galaxy S20 FE er i plastik og du får ikke den kvalitetsfølelse som glasset giver på Galaxy S20. Bagsiden er mat, men det er en forskel, da telefonen ligger bedre og mere sikkert i hånden.
 • S20 FE er baseret på Qualcomm Snapdragon 865 processoren, mens Galaxy S20 benytter Samsungs egen processorplatform Exynos 990. Der er stort set ingen forskel i ydelse på de to.
 • Skærmen er 6,5 tommer. Det er en lidt større skærm end Galaxy S20 har og en lidt mindre skærm end Galaxy S20+. Prøv den fysiske størrelse i en butik inden du køber.
 • Kameraet er stort set ens på de to telefoner. Hovedsensoren, der benyttes til almindelig fotografering, samt ultra vidvinkelsensorene, er de samme. Den store forskel ligger i, at telefotolinsen på Galaxy S20 FE kun har en opløsning på 8 megapixels mod 64 megapixels på Galaxy S20. Forskellene ved almindeligt brug er meget små.
 • I Fan Edition benyttes en optisk fingeraftrykssensor, mens Galaxy S20 har en såkaldt ultra-sonisk sensor. Det er klart sensoren i FE-modellen, der fungerer bedst.

Du får stadig de fede ting i Galaxy S20 FE

Selvom Samsung Galaxy S20 FE er billigere, så kommer den stadig med mange af de samme funktioner som Galaxy S20.

Her er nogle eksempler:

 • 120 Hz refresh-rate på en AMOLED-skærmtype
 • Trådløs hurtigopladning med 15 watt
 • Kablet hurtigopladning med 25 watt
 • 5G, hvis du ikke køber 4G-versionen
 • Stor batterikapacitet
 • Modstandsdygtig overfor støv og vand
 • Samsung One UI-brugerflade
 • Android 10

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Note20 Ultra

Hvilken Galaxy S20 skal du vælge? S20 FE eller S20?

Hvis du kan undvære 5G, skal du købe Galaxy S20 FE i 4G-versionen. Udover det fysiske, er der lidt forskel på Samsung Galaxy S20 FE og Galaxy S20, at du ikke tænker over det, når først det bliver hverdag med telefonen.

Med mindre du VIL have en Samsung-telefon, så tjek også OnePlus Nord til cirka 3.300 kroner eller Motorola Edge til 3.500 kroner. Disse to smartphones er baseret på Qualcomm Snapdragon 765G-processoren, men det betyder reelt ikke noget. Desuden får du 5G på begge disse mobiler.

Samsung Galaxy S20 FE er bestemt en ret god telefon – fuldstændig som Galaxy S20 er det. Du skal blot vide, at der findes alternativer som, er både bedre og billigere.

Det skal siges, at Samsungs telefoner har det med at falde relativt hurtigt i pris. Derfor kan du med fordel vente 1-2 måneder på at købe S20 FE og dermed spare penge. Husk også at tjekke om teleselskaberne har nogle interessante tilbud, hvis du vil købe med abonnement.

Tjek her de aktuelt billigste mobilabonnementer Sponseret link

OVERBLIK: Så længe vil Samsung opdatere Galaxy S20-serien

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsungs Galaxy S20 lineup består nu af følgende telefoner: Galaxy S20 FE 4G, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy S20 4G, Galaxy S20 5G, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20+ 5G, Samsung Galaxy S20+ Boyband Edition og Samsung Galaxy S20 Ultra.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram