Kom tæt på Samsung Galaxy Note20 Ultra

28

VIDEO: Se hvordan 9ms latency på S-Pen opleves i praksis og kom helt tæt på Samsung Galaxy Note20 Ultra i denne videoanmeldelse.

Inden du kaster omkring 10.000 kroner efter Samsungs nyeste teknologiske vidunder, Galaxy Note20 Ultra, så er der nogle ting, som jeg synes du bør vide.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer (annoncelink)internet på adressen (annoncelink) på 1 minut.

Det vigtigste er nok, at når 120 Hz aktiveres, så bruger det en DEL mere strøm end ved 60 Hz. Med mindre du virkelig har behov for 120 Hz, bør du i stedet køre 60 Hz. I hvert fald hvis du ikke har en oplader i nærheden sidst på dagen.

Ser vi bort fra batteritiden, der forhåbentligt forbedres lidt via softwareopdateringer, så er Galaxy Note stadig i en liga for sig selv.

Brugere af S-Pen vil sætte pris på latency, der er forbedret med hele 33 millisekunder sammenlignet med Galaxy Note10-serien. De nu 9 millisekunder latency opleves i praksis som et meget stort fremskridt.

Glasset er blevet betydeligt stærkere

Den kraftige processor og lysstærke skærm vil du naturligvis også blive glad for, men du bliver nok endnu mere glad for glasset Samsung har anvendt. Galaxy Note20 Ultra har Gorilla Glass Victus på for- og bagsiden. Victus er efterfølgeren til Gorilla Glass 6 og Victus er et markant stærkere glas.

Du kan tage gode billeder med Galaxy Note20 Ultra. I lighed med Galaxy S20 Ultra har denne også 108 megapixels hovedsensor. Du får desuden ultra vidvinkel, telefotolinse og 5x optisk zoom. Efter billedet er taget vil en ”AI-engine” forsøge at forbedre det. Uheldigvis går det ind i mellem lidt for vildt for sig og en blå himmel bliver nogle gange ALT for blå mens aftenbilleder får et dagslysagtigt udtryk. Det er lidt irriterende.

Samsung og Microsoft er fra denne smartphone rykket tættere sammen. Eksempelvis kan indholdet fra Samsung Notes-appen nu synkroniseres med Microsoft OneNote. Outlook er præinstalleret og Samsung udfaser sig egen cloud-filtjeneste til fordel for Microsoft OneDrive. Jeg synes det giver utroligt god mening, at Samsung rykker tættere sammen med en stor cloud-spiller fremfor at opfinde alting selv.

Samsung Galaxy Note20 Ultra ER en lækker telefon, men når alt kommer til alt oplever jeg den som en Galaxy Note10+ med lidt flødeskum på toppen. Har du i dag Note10+, skal du ikke opgradere før prisen er faldet.

Fra de tidligere Galaxy Note-telefoner og op til Galaxy Note20 Ultra vil du til gengæld opleve meget store fremskridt.

Jeg har vurderet Galaxy Note20 Ultra til 4 ud af 6 stjerner. Husk at læse hele min anmeldelse af Galaxy Note20 Ultra inden du køber.

Mere til historien

Det er kun på Galaxy Note20 Ultra at latency er 9 millisekunder. På Galaxy Note20 er S-Pen latency 26 millisekunder.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer