Moto G 5G Plus - nu får du 5G til lavpris

Motorola G 5G Plus er en prisvenlig 5G-klar smartphone. Moto G 5G Plus kommer i to versioner til henholdsvis 2.699 og 2.999 kroner.

Motorola G 5G Plus
Motorola G 5G Plus (Foto: Motorola)

Når 5G-netværkene rulles ud vil mange mobilkunder allerede have en 5G-klar telefon i hånden.

Vi har allerede set telefoner i det dyrere segment med 5G. Her i blandt Samsung Galaxy S20-serien, Sony Xperia 1 II og OnePlus 8 Pro samt Motorola Edge og Edge+. Rygterne om en 5G-klar iPhone til efteråret kører desuden for fuld tryk

Motorola kommer nu med en 5G-telefon i en billigere prisklasse. Moto G 5G Plus vil koste 2.999 kroner uden abonnement. Den kører med Qualcomm Snapdragon 765-processoren og er klar til 5G ud af salgsboksen.

Motorola kommer i denne telefon med både makro-fotomulighed og ultra vidvinkel. Telefonen har desuden night-vision på både front- og hovedkameraet. Motorola lover gode billeder i lowlight-omgivelser. Faktisk kan du aktivere en imponerede lang lukkehastighed på op til 32 sekunder, fortalte de ved præsentationen.

90 Hz skærm og stort batteri

Trods den lave pris får du her en telefon med et batteri på hele 5.000 mAh. Desuden kommer skærmen med 90 Hz opdateringshastighed - måske bliver dette den billigste smartphone på markedet med 90 Hz-skærm og 5G.

Moto G 5G Plus kører på Qualcomm Snapdragon 765 processor med 6 GB RAM. Du får i denne variant 128 GB lagerplads. Du kan også få telefonen med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

I lighed med Sony er fingeraftrykslæseren placeret på siden.

Motorola G 5G Plus kommer med Android 10 uden en masse bloatware. I lighed med Motorola Edge-telefonerne har denne mobil en særlig Moto-app, der samler Motorola-specifikke funktioner på appniveau og ikke med en masse ændringer i Android-systemet.

Motorola Moto G 5G Plus kan købes fra den 10. august 2020 hos Elgiganten, Telia, Call Me og ProShop. Farverne bliver Surfing Blue og Mystic Lilac. I Danmark lanceres telefonen dog kun i Surfing Blue.

Med en pris på 2.999 kroner ligger Motorola fornuftig luft prismæssigt til Motorola Edge, der er omkring 1.500 kroner dyrere. Du kan læse min anmeldelse af Motorola Edge her. Læs også min test af Motorola Moto G 5G Plus.

Motorola Moto G 5G
Motorola Moto G 5G (Foto Motorola)

Specifikationer: Motorola Moto G 5G Plus

 • Skærm: 6.7" Full HD+, 21:9, HDR10
 • Opdateringshastighed: 90 Hz
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 765
 • 5G: Ja (sub-6)
 • Kamera: 48 MP, 8 MP ultra vidvinkel, 2 MP makrosensor (2 cm fokus) og 2 MP dybdesensor
 • Frontkamera: 16 megapixels + 8 megapixels
 • RAM: 6 GB
 • Lagerplads: 128 GB
 • NFC: Ja
 • 3.5 mm. jackstk: Ja
 • Batteri: 5.000 mAh
 • Opladning: 20 watt hurtigopladning
 • Mål: 168 x 75 x 9 mm
 • Vægt: 207 gram
 • System: Android 10
Motorola G 5G Plus
Motorola G 5G Plus (Foto: Motorola)

Mere til historien

Moto G 5G Plus kommer også i en mindre version kaldet med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Denne vil koster 2.699 kroner og stadig have 5G.

Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram