Moto G 5G Plus - nu får du 5G til lavpris

Motorola G 5G Plus er en prisvenlig 5G-klar smartphone. Moto G 5G Plus kommer i to versioner til henholdsvis 2.699 og 2.999 kroner.

Motorola G 5G Plus
Motorola G 5G Plus (Foto: Motorola)

Når 5G-netværkene rulles ud vil mange mobilkunder allerede have en 5G-klar telefon i hånden.

Vi har allerede set telefoner i det dyrere segment med 5G. Her i blandt Samsung Galaxy S20-serien, Sony Xperia 1 II og OnePlus 8 Pro samt Motorola Edge og Edge+. Rygterne om en 5G-klar iPhone til efteråret kører desuden for fuld tryk

Motorola kommer nu med en 5G-telefon i en billigere prisklasse. Moto G 5G Plus vil koste 2.999 kroner uden abonnement. Den kører med Qualcomm Snapdragon 765-processoren og er klar til 5G ud af salgsboksen.

Motorola kommer i denne telefon med både makro-fotomulighed og ultra vidvinkel. Telefonen har desuden night-vision på både front- og hovedkameraet. Motorola lover gode billeder i lowlight-omgivelser. Faktisk kan du aktivere en imponerede lang lukkehastighed på op til 32 sekunder, fortalte de ved præsentationen.

90 Hz skærm og stort batteri

Trods den lave pris får du her en telefon med et batteri på hele 5.000 mAh. Desuden kommer skærmen med 90 Hz opdateringshastighed - måske bliver dette den billigste smartphone på markedet med 90 Hz-skærm og 5G.

Moto G 5G Plus kører på Qualcomm Snapdragon 765 processor med 6 GB RAM. Du får i denne variant 128 GB lagerplads. Du kan også få telefonen med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

I lighed med Sony er fingeraftrykslæseren placeret på siden.

Motorola G 5G Plus kommer med Android 10 uden en masse bloatware. I lighed med Motorola Edge-telefonerne har denne mobil en særlig Moto-app, der samler Motorola-specifikke funktioner på appniveau og ikke med en masse ændringer i Android-systemet.

Motorola Moto G 5G Plus kan købes fra den 10. august 2020 hos Elgiganten, Telia, Call Me og ProShop. Farverne bliver Surfing Blue og Mystic Lilac. I Danmark lanceres telefonen dog kun i Surfing Blue.

Med en pris på 2.999 kroner ligger Motorola fornuftig luft prismæssigt til Motorola Edge, der er omkring 1.500 kroner dyrere. Du kan læse min anmeldelse af Motorola Edge her. Læs også min test af Motorola Moto G 5G Plus.

Motorola Moto G 5G
Motorola Moto G 5G (Foto Motorola)

Specifikationer: Motorola Moto G 5G Plus

 • Skærm: 6.7" Full HD+, 21:9, HDR10
 • Opdateringshastighed: 90 Hz
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 765
 • 5G: Ja (sub-6)
 • Kamera: 48 MP, 8 MP ultra vidvinkel, 2 MP makrosensor (2 cm fokus) og 2 MP dybdesensor
 • Frontkamera: 16 megapixels + 8 megapixels
 • RAM: 6 GB
 • Lagerplads: 128 GB
 • NFC: Ja
 • 3.5 mm. jackstk: Ja
 • Batteri: 5.000 mAh
 • Opladning: 20 watt hurtigopladning
 • Mål: 168 x 75 x 9 mm
 • Vægt: 207 gram
 • System: Android 10
Motorola G 5G Plus
Motorola G 5G Plus (Foto: Motorola)

Mere til historien

Moto G 5G Plus kommer også i en mindre version kaldet med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Denne vil koster 2.699 kroner og stadig have 5G.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram