iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

Analysefirmaet Omdia har netop meldt ud, at iPhone 11 blev den bedst sælgende smartphone i første halvår 2020

iPhone 11
iPhone 11 blev den mest solgte smartphone i første halvår af 2020. Foruden denne havde Apple også fire andre modeller på Top 10-listen, ifølge analysefirmaet Omdia. (Foto: MereMobil.dk)

Første halvår af 2020 har været nogle underlige måneder, men for Apple har det faktisk været et rigtigt godt halvår.

Ifølge analysefirmaet Omdia så blev den bedst sælgende smartphone i årets første måneder iPhone 11. Dermed følger den altså godt efter forgængeren iPhone Xr, der var den mest solgte smartphone i 2019.

Top 10-listen for de mest solgte smartphones i første halvår 2020 vs. første halvår 2019 (Kilde: Analysefirmaet Omdia)
Top 10-listen for de mest solgte smartphones i første halvår 2020 vs. første halvår 2019 (Kilde: Analysefirmaet Omdia)

iPhone 11 er, ifølge Omdia, solgt i 37,7 millioner eksemplarer fra januar til og med juni 2020. Det er mere end 10 millioner flere eksemplarer end tilfældet var med iPhone Xr i samme periode 2019. Den blev solgt i 26,9 millioner eksemplarer på årets første seks måneder.

Her er iPhone 11 – efterfølgeren til iPhone Xr

På andenpladsen finder vi Samsung Galaxy A51, som blev kvartalets andenmest solgte telefon. Det var dog langt fra tæt løb. Galaxy A51 blev solgt i 26,3 millioner færre eksemplarer end iPhone 11.

Samsung har ikke klaret sig lige så godt i første halvår i år, som de gjorde sidste år. I år har de kun Galaxy A51 på top-10, mens de sidste år havde fire modeller.

Derimod har Apple hele fem modeller på top-10 dette halvår. Sidste års mest solgte smartphone, iPhone Xr, er også på sjettepladsen med 8 millioner solgte eksemplarer.

Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

Foruden iPhone 11 og iPhone Xr, så har Apple også fået iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i top-10.

Mere til historien

Foruden Apple og Samsung, så er Xiaomi også på top-10 med fire modeller. Xiaomi er dog rimelig usynlige på det danske marked – i hvert fald for nuværende.

Læs også:
iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram