Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

Når iPhone 12 lander i butikkerne, så forsvinder en række velkendte iPhones fra hylderne, for at give plads til de nye.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr og iPhone 11 Pro samt 11 Pro Max forsvinder når iPhone 12-serien lander i butikkerne (Foto: Apple)

Efter iPhone 12-serien er lanceret, vil Apple udfase iPhone Xr, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Det skriver The Tribune med kilde i iAppleTimes.

Det forlyder, at det er bedre for Apple at fjerne iPhone Xr fra hylderne fremfor at reducere prisen på produktet. Det bliver derfor iPhone SE 2020, der fortsat skal løfte opgaven med at sikre Apple en iPhone til melllemklassepris i porteføljen.

I dag kan iPhone Xr købes ned til omkring 4.800 kroner, mens iPhone SE ligger på cirka 3.500 kroner.

Angiveligt har iPhone Xr i lighed med iPhone 11 solgt godt. Apple vil angiveligt ikke udfase iPhone 11 på nuværende tidspunkt da den har sat flere salgsrekorder. Annonceringen af nye iPhones vil betyde et prisfald for iPhone 11, hvilket blot gør den endnu mere interessant.

I dag koster iPhone 11 (ned til) cirka 5.200 kroner og en prisreduktion vil bringe den tættere på iPhone Xr, men da iPhone 11 er baseret på nyere teknologi, er konklusionen tilsyneladende, at iPhone Xr har udtjent sit virke på markedet.

I de lavere priskategorier bliver det fremadrettet iPhone 11, der sammen med iPhone SE skal holde fast på kunderne.

Lækkede billeder af iPhone 12 – ligner iPhone 4

Apple tager også iPhone 11 Pro væk fra hylderne

Ifølge rygterne vil iPhone 12-serien bestå af iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Skærmstørrelserne blver henholdsvis 6,1 og 6,7 tommer.

Begge telefoner vil have 120 Hz refresh-rate. Dette giver mere flydende grafik, end det vi kender i dag fra en iPhone. Apple introducerer også LiDAR-scanner på iPhone, som tidligere er blevet lanceret i iPad Pro. Også 120 Hz har vi tidligere set i Apple-regi på iPad Pro.

Begge telefoner vil have OLED-skærme og understøttelse af 5G. Det har den ofte omtalte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo forudsagt.

Efter lanceringen af iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max forsvinde.

Apple har ikke kommenteret på rygterne, men hvis ellers rygterne passer så kan du glæde dig til lanceringen af iPhone 12-serien i oktober.

GUIDE: Her er 5 grunde til at købe iPhone SE

Hej! 😀 Var dette en historie, som du synes var spændende? Vi leverer nyhederne gratis til dig, men du kan bakke os op, ved at blive en loyal følger. Tilmeld dig gratis her og få et nyhedsoverblik i indbakken to gange om ugen. Tak fordi du læser med… Bh. John G.

Mere til historien

Hvis du ser dig godt for, når du køber en iPhone, kan der være mange penge at spare. Læs denne guide til køb af iPhone SE som inspiration.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram