Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

21

Når iPhone 12 lander i butikkerne, så forsvinder en række velkendte iPhones fra hylderne, for at give plads til de nye.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr og iPhone 11 Pro samt 11 Pro Max forsvinder når iPhone 12-serien lander i butikkerne (Foto: Apple)

Efter iPhone 12-serien er lanceret, vil Apple udfase iPhone Xr, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Det skriver The Tribune med kilde i iAppleTimes.

Det forlyder, at det er bedre for Apple at fjerne iPhone Xr fra hylderne fremfor at reducere prisen på produktet. Det bliver derfor iPhone SE 2020, der fortsat skal løfte opgaven med at sikre Apple en iPhone til melllemklassepris i porteføljen.

I dag kan iPhone Xr købes ned til omkring 4.800 kroner, mens iPhone SE ligger på cirka 3.500 kroner.

Angiveligt har iPhone Xr i lighed med iPhone 11 solgt godt. Apple vil angiveligt ikke udfase iPhone 11 på nuværende tidspunkt da den har sat flere salgsrekorder. Annonceringen af nye iPhones vil betyde et prisfald for iPhone 11, hvilket blot gør den endnu mere interessant.

I dag koster iPhone 11 (ned til) cirka 5.200 kroner og en prisreduktion vil bringe den tættere på iPhone Xr, men da iPhone 11 er baseret på nyere teknologi, er konklusionen tilsyneladende, at iPhone Xr har udtjent sit virke på markedet.

I de lavere priskategorier bliver det fremadrettet iPhone 11, der sammen med iPhone SE skal holde fast på kunderne.

Lækkede billeder af iPhone 12 – ligner iPhone 4

Apple tager også iPhone 11 Pro væk fra hylderne

Ifølge rygterne vil iPhone 12-serien bestå af iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Skærmstørrelserne blver henholdsvis 6,1 og 6,7 tommer.

Begge telefoner vil have 120 Hz refresh-rate. Dette giver mere flydende grafik, end det vi kender i dag fra en iPhone. Apple introducerer også LiDAR-scanner på iPhone, som tidligere er blevet lanceret i iPad Pro. Også 120 Hz har vi tidligere set i Apple-regi på iPad Pro.

Begge telefoner vil have OLED-skærme og understøttelse af 5G. Det har den ofte omtalte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo forudsagt.

Efter lanceringen af iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max forsvinde.

Apple har ikke kommenteret på rygterne, men hvis ellers rygterne passer så kan du glæde dig til lanceringen af iPhone 12-serien i oktober.

GUIDE: Her er 5 grunde til at købe iPhone SE

Hej! 😀 Var dette en historie, som du synes var spændende? Vi leverer nyhederne gratis til dig, men du kan bakke os op, ved at blive en loyal følger. Tilmeld dig gratis her og få et nyhedsoverblik i indbakken to gange om ugen. Tak fordi du læser med… Bh. John G.

Mere til historien

Hvis du ser dig godt for, når du køber en iPhone, kan der være mange penge at spare. Læs denne guide til køb af iPhone SE som inspiration.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer