Lækkede billeder af iPhone 12-dummy ligner iPhone 4

På nye lækkede billeder af dummy-enheder, som angiveligt skulle være iPhone 12-serien, ses et velkendt design. iPhone 12-dummy ligner iPhone 4.

iPhone 4 som virker til at være skabelonen til designet på iPhone 12-serien (Foto: Apple)

Nye billeder viser designet på de kommende iPhone 12-modeller. Sådan skriver 9to5mac.

Holder billederne stik, ser det ud til at vi får nogle nye iPhone-modeller, som ligner iPhone 4 rigtigt meget. Dette har analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere forudsagt.

Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

iPhone 12-serien vil inkludere fire modeller, som kommer med henholdsvis 5,4 tommer, 6,1 tommer og 6,7 tommer skærme. Der skulle være to modeller, der får 6,1 tommer skærme. Hvor den ene formentlig vil være iPhone 12 Pro og den anden en mere ”low-end”. iPhone 12 Pro Max ventes, at være den, som får en skærm på 6,7 tommer.

Billederne skulle angiveligt være dukket op grundet cover-producenter.

Det er helt normalt, at producenterne af tilbehør er godt i gang før produkterne udgives, så de kan have dem klar til salgsstart. Disse dummy-enheder der bruges til produktion af tilbehør, viser ikke så mange detaljer. Her er det vigtige at de fysiske mål, samt eventuelle knapper er rigtigt placeret.

Derfor er vi ikke klogere på, hvor stor en notch der eventuelt vil komme. Det ventes dog ikke, at Apple er klar med frontkamera under skærmen. Her er den kinesiske mobilproducent ZTE først, når de i september er klar med lanceringen af deres ZTE Axon 20 5G.

Kamera under skærmen måske først i midrange-model

Apple har endnu ikke meldt ud, hvornår de er klar med lanceringen af iPhone 12-modellerne. Men rygterne svirrer om, at Apple vil afholde event i løbet af uge 42. Dette er dog hverken af- eller bekræftet endnu.

Mere til historien

Apple bekræftede under fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab, at lanceringen af iPhone 12-serien er forsinket nogle uger. Men de kom ikke nærmere ind på, hvornår vi kan forvente det vil ske.

Læs også:
Er det et farvel til notches?

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram