Lækkede billeder af iPhone 12-dummy ligner iPhone 4

På nye lækkede billeder af dummy-enheder, som angiveligt skulle være iPhone 12-serien, ses et velkendt design. iPhone 12-dummy ligner iPhone 4.

iPhone 4 som virker til at være skabelonen til designet på iPhone 12-serien (Foto: Apple)

Nye billeder viser designet på de kommende iPhone 12-modeller. Sådan skriver 9to5mac.

Holder billederne stik, ser det ud til at vi får nogle nye iPhone-modeller, som ligner iPhone 4 rigtigt meget. Dette har analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere forudsagt.

Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

iPhone 12-serien vil inkludere fire modeller, som kommer med henholdsvis 5,4 tommer, 6,1 tommer og 6,7 tommer skærme. Der skulle være to modeller, der får 6,1 tommer skærme. Hvor den ene formentlig vil være iPhone 12 Pro og den anden en mere ”low-end”. iPhone 12 Pro Max ventes, at være den, som får en skærm på 6,7 tommer.

Billederne skulle angiveligt være dukket op grundet cover-producenter.

Det er helt normalt, at producenterne af tilbehør er godt i gang før produkterne udgives, så de kan have dem klar til salgsstart. Disse dummy-enheder der bruges til produktion af tilbehør, viser ikke så mange detaljer. Her er det vigtige at de fysiske mål, samt eventuelle knapper er rigtigt placeret.

Derfor er vi ikke klogere på, hvor stor en notch der eventuelt vil komme. Det ventes dog ikke, at Apple er klar med frontkamera under skærmen. Her er den kinesiske mobilproducent ZTE først, når de i september er klar med lanceringen af deres ZTE Axon 20 5G.

Kamera under skærmen måske først i midrange-model

Apple har endnu ikke meldt ud, hvornår de er klar med lanceringen af iPhone 12-modellerne. Men rygterne svirrer om, at Apple vil afholde event i løbet af uge 42. Dette er dog hverken af- eller bekræftet endnu.

Mere til historien

Apple bekræftede under fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab, at lanceringen af iPhone 12-serien er forsinket nogle uger. Men de kom ikke nærmere ind på, hvornår vi kan forvente det vil ske.

Læs også:
Er det et farvel til notches?

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram