Lækkede billeder af iPhone 12-dummy ligner iPhone 4

På nye lækkede billeder af dummy-enheder, som angiveligt skulle være iPhone 12-serien, ses et velkendt design. iPhone 12-dummy ligner iPhone 4.

iPhone 4 som virker til at være skabelonen til designet på iPhone 12-serien (Foto: Apple)

Nye billeder viser designet på de kommende iPhone 12-modeller. Sådan skriver 9to5mac.

Holder billederne stik, ser det ud til at vi får nogle nye iPhone-modeller, som ligner iPhone 4 rigtigt meget. Dette har analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere forudsagt.

Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

iPhone 12-serien vil inkludere fire modeller, som kommer med henholdsvis 5,4 tommer, 6,1 tommer og 6,7 tommer skærme. Der skulle være to modeller, der får 6,1 tommer skærme. Hvor den ene formentlig vil være iPhone 12 Pro og den anden en mere ”low-end”. iPhone 12 Pro Max ventes, at være den, som får en skærm på 6,7 tommer.

Billederne skulle angiveligt være dukket op grundet cover-producenter.

Det er helt normalt, at producenterne af tilbehør er godt i gang før produkterne udgives, så de kan have dem klar til salgsstart. Disse dummy-enheder der bruges til produktion af tilbehør, viser ikke så mange detaljer. Her er det vigtige at de fysiske mål, samt eventuelle knapper er rigtigt placeret.

Derfor er vi ikke klogere på, hvor stor en notch der eventuelt vil komme. Det ventes dog ikke, at Apple er klar med frontkamera under skærmen. Her er den kinesiske mobilproducent ZTE først, når de i september er klar med lanceringen af deres ZTE Axon 20 5G.

Kamera under skærmen måske først i midrange-model

Apple har endnu ikke meldt ud, hvornår de er klar med lanceringen af iPhone 12-modellerne. Men rygterne svirrer om, at Apple vil afholde event i løbet af uge 42. Dette er dog hverken af- eller bekræftet endnu.

Mere til historien

Apple bekræftede under fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab, at lanceringen af iPhone 12-serien er forsinket nogle uger. Men de kom ikke nærmere ind på, hvornår vi kan forvente det vil ske.

Læs også:
Er det et farvel til notches?

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram