Analytiker forventer iPhone 12 bliver den mest populære

Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer, at det bliver den nye iPhone 12 variant, som bliver den mest populære i iPhone 12-serien.

Siri på iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
iPhone 11 har været den bedst sælgende i iPhone 11-serien - og analytikeren Ming-Chi Kuo spår iPhone 12 bliver den bedst sælgende i iPhone 12-serien (Foto: MereMobil.dk)

Apple ventes at præsenterer deres nyeste iPhone 12-serie i aften (red. tirsdag den 13. oktober 2020). Og allerede inden de nye iPhone-modeller er afsløret har flere eksperter altså en mening om dem og hvordan de vil sælge.

Analytikeren Ming-Chi Kuo er måske en af de bedst kvalificerede til at komme med et bud. Han har i hvert fald en del års erfaring efterhånden.

Ifølge Ming-Chi Kuo så bliver det iPhone 12 med 6,1 tommer skærm, der bliver den nye ”sællert” hos Apple. Det skriver MacRumors.com.

iPhone 12 vil sælge mest

Ming-Chi Kuo mener, at iPhone 12 vil stå for op til 45 procent af Apples salg, mens iPhone 12 Mini vil stå for omkring 20 til 25 procent af salget. Flagskibene, altså iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, vil hver stå for omkring 15 til 20 procent.

Nye detaljer om Apples kommende iPhones

Efterspørgslen på mindre smartphones er vokset, men det mener ikke nødvendigvis mindre skærme.

Prisen på den 6,1 tommer iPhone 12 gør selvfølgelig også, at den formentlig har en større målgruppe. Derved følger den også i fodsporerne på iPhone Xr og iPhone 11, hvis Ming-Chi Kuo har ret i forudsigelserne.

iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max kommer med den klart bedste hardware og flest features, men prisen er også ”uspiselig” for mange. Derfor vil den formentlig heller ikke blive den mest solgte. Dog er det klart modellen, som ægte fans skal have.

Det ventes, at iPhone 12 Mini vil starte på 699 dollars, mens iPhone 12 får en salgspris på 799 dollars. Er du til topmodellerne, så skal du finde 999 dollars for iPhone 12 Pro og 1.099 dollars for iPhone 12 Pro Max. Priserne er ikke officielle priser og det ventes at være for den mindste konfiguration af de nævnte modeller.

-“The shipment forecast of 12 series components is 80-85 mn units, higher than 11 series’ 75 mn units in 4Q19. However, we think the demand for 12 series in 4Q20 will be lower than that of the 11 series in 4Q19 because of the shorter sales period. Therefore, the shipment forecast of components in 4Q20 does not reflect the real demand for the 12 series,” sådan lyder det i forudsigelserne fra Ming-Chi Kuo.

Sådan følger du med i Apples iPhone 12-event

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af iPhone 11, hvor vi skrev, at det var den bedste iPhone til prisen. Ved ikke at tage topmodellerne er der kompromisser, men de er værd at tage.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram