Analytiker forventer iPhone 12 bliver den mest populære

Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer, at det bliver den nye iPhone 12 variant, som bliver den mest populære i iPhone 12-serien.

Siri på iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
iPhone 11 har været den bedst sælgende i iPhone 11-serien – og analytikeren Ming-Chi Kuo spår iPhone 12 bliver den bedst sælgende i iPhone 12-serien (Foto: MereMobil.dk)

Apple ventes at præsenterer deres nyeste iPhone 12-serie i aften (red. tirsdag den 13. oktober 2020). Og allerede inden de nye iPhone-modeller er afsløret har flere eksperter altså en mening om dem og hvordan de vil sælge.

Analytikeren Ming-Chi Kuo er måske en af de bedst kvalificerede til at komme med et bud. Han har i hvert fald en del års erfaring efterhånden.

Ifølge Ming-Chi Kuo så bliver det iPhone 12 med 6,1 tommer skærm, der bliver den nye ”sællert” hos Apple. Det skriver MacRumors.com.

iPhone 12 vil sælge mest

Ming-Chi Kuo mener, at iPhone 12 vil stå for op til 45 procent af Apples salg, mens iPhone 12 Mini vil stå for omkring 20 til 25 procent af salget. Flagskibene, altså iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, vil hver stå for omkring 15 til 20 procent.

Nye detaljer om Apples kommende iPhones

Efterspørgslen på mindre smartphones er vokset, men det mener ikke nødvendigvis mindre skærme.

Prisen på den 6,1 tommer iPhone 12 gør selvfølgelig også, at den formentlig har en større målgruppe. Derved følger den også i fodsporerne på iPhone Xr og iPhone 11, hvis Ming-Chi Kuo har ret i forudsigelserne.

iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max kommer med den klart bedste hardware og flest features, men prisen er også ”uspiselig” for mange. Derfor vil den formentlig heller ikke blive den mest solgte. Dog er det klart modellen, som ægte fans skal have.

Det ventes, at iPhone 12 Mini vil starte på 699 dollars, mens iPhone 12 får en salgspris på 799 dollars. Er du til topmodellerne, så skal du finde 999 dollars for iPhone 12 Pro og 1.099 dollars for iPhone 12 Pro Max. Priserne er ikke officielle priser og det ventes at være for den mindste konfiguration af de nævnte modeller.

-“The shipment forecast of 12 series components is 80-85 mn units, higher than 11 series’ 75 mn units in 4Q19. However, we think the demand for 12 series in 4Q20 will be lower than that of the 11 series in 4Q19 because of the shorter sales period. Therefore, the shipment forecast of components in 4Q20 does not reflect the real demand for the 12 series,” sådan lyder det i forudsigelserne fra Ming-Chi Kuo.

Sådan følger du med i Apples iPhone 12-event

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af iPhone 11, hvor vi skrev, at det var den bedste iPhone til prisen. Ved ikke at tage topmodellerne er der kompromisser, men de er værd at tage.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram