Nye detaljer om Apples kommende iPhones

OVERBLIK: Et nyt læk går i detaljer med Apples kommende enheder, der både tæller fire iPhones og en ny højttaler. Få overblikket her.

iPhone 11 Pro vs iPhone SE
iPhone 11 Pro og iPhone SE ser ud til at blive efterfulgt af hele fire telefoner i iPhone 12-serien. (Foto: MereMobil.dk)

Et nyt læk går i detaljer med de enheder, vi kan forvente ved Apples event i kommende uge, skriver The Verge.

Detaljerne kommer fra tipsteren Kang på det kinesiske medie, Weibo. Kang har tidligere haft stor succes med at forudse, hvilke produkter Apple lancerer – senest forud for Apples event i september.

Apple har fjernet Bose, Logitech og Sonos fra hylderne

Denne gang forlyder det, at vi får fire nye iPhone-modeller at se, samt en HomePod mini-smarthøjttaler. Der er desuden detaljer om forudbestillingsdato og salgsstart på alle de kommende enheder.

Ifølge Kang kommer alle nye iPhones med Apples Super Retina XDR-display, som sidste år var forbeholdt pro-modellerne. Ydermere skulle telefonerne komme med keramisk glas, der er mere modstandsdygtigt. Alle fire telefoner vil have 5G og Dolby Vision HDR-videooptagelse.

VIDEO OM 5G: Er du stadig ikke helt sikker på, hvordan næste generations mobilnetværk fungerer? Så se med i denne video, hvor John G. forklarer 5G på 4 minutter.

De fire kommende iPhones

  • iPhone 12 Mini får angiveligt et display på 5,4 tommer og kommer i farverne sort, hvid, rød, blå og grøn. Lagerpladsen bliver mellem 64 og 256 GB, og modellen kommer med dualkamera i form af vidvinkel- og ultravidvinkelobjektiv. Priserne starter angiveligt fra 699 dollars og iPhone 12 Mini kan forudbestilles den 6. eller 7. november – salgsstart den 13. eller 14. november 2020.
  • iPhone 12 har en skærm på 6,1 tommer og bliver angiveligt tilgængelig i sort, hvid, rød, blå og grøn. Også her er lagerpladsen mellem 64 og 256 GB og samme dualkamera, som iPhone 12 Mini. Priserne starter fra 799 dollars og iPhone 12 kan ifølge Kang forudbestilles fra den 16. eller 17. oktober – salgsstart den 23. eller 24 oktober 2020.
  • Den ’lille’ iPhone 12 Pro kommer med en skærm på 6,1 trommer og bliver tilgængelig i farverne guld, sølv, blå og grafit. Lagerpladsen er mellem 128 og 512 GB, og iPhone 12 Pro kommer med et tredobbelt kamera. De tre objektiver på bagsiden er et vidvinkel og ultravidvinkelobjektiv, samt en telefotolinse med 4 x optisk zoom. Objektiverne får følgeskab af en LiDAR-sensor til augmented reality. Priserne starter angiveligt ved 999 dollars og iPhone 12 Pro kan forudbestilles fra den 16. eller 17. oktober – salgsstart den 23. eller 24. oktober 2020.
  • Den store iPhone 12 Pro Max får en skærm på 6,7 tommer og kommer ligeledes i farverne guld, sølv, blå og grafit. Lagerpladsen er den samme som iPhone 12 Pro, hvilket også gælder for størstedelen af kameraet. Telefotolinsen på iPhone 12 Pro Max understøtter dog 5 x optisk zoom i stedet for 4 x optisk zoom, som på iPhone 12 Pro. Priserne starter ved 1.099 dollars og iPhone 12 Pro Max kan angiveligt forudbestilles fra den 13. eller 14. november – salgsstart den 20. eller 21. november 2020.

Ny højttaler og trådløs oplader

Ifølge Kang vil Apple også annoncere en ny trådløs MagSafe-oplader til næste uges event. Opladeren kan blive kompatibel med et nyt cover, der understøtter trådløs opladning. Tidligere har MagSafe været Apples brand for MacBook opladere, der tilsluttes via en magnet. Kang gætter i øvrigt på, at vi hverken får opladere eller EarPods med i telefonernes salgsæsker i år.

Slutteligt mener Kang også, at vi får en HomePod Mini at se i næste uge. Det vil i så fald være Apples anden smarthøjttaler – efter den oprindelige HomePod. Højttaleren måler angiveligt 3,3 tommer i højden og indeholder samme S5-chip, som vi så i Apple Watch 5 og Apple Watch SE. Prisen skulle være 99 dollars og salgsstart bliver den 16. eller 17. november.

Apple og Google tjener kassen på apps

Det er klart, at vi stadigvæk taler om rygter. Derfor skal alle detaljerne også tages med et gran salt. Ikke desto mindre har Kang et godt ry, og jo tættere vi kommer på en lancering des mere præcise plejer rygterne at være.

Vi dækker det hele på MereMobil.dk. Tilmeld dig her hvis du vil have de seneste nyheder i din indbakke.

Mere til historien

Apples event afholdes som nævnt tirsdag den 13. oktober. MereMobil.dk sidder selvfølgelig klar til at følge eventen og holder dig opdateret, både før og efter.

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram