Apple har fjernet Bose, Logitech og Sonos fra hylderne

11

Apple har fjernet en række produkter fra konkurrenter, som Bose, Sonos og Logitech, på hylderne i deres butikker og webshop. Mon de er på vej med nye produkter selv?

HomePod
Apples HomePod kommer måske snart i flere nye modeller, samt nye AirPods. I hvert fald har Apple fjernet konkurrerende produkter på hylderne i deres butikker og webshop (Foto: Apple)

Apple har fjernet produkter fra Sonos, Bose og Logitech fra deres webshop, samt på hylderne i deres butikker.

Dette vil også betyde, at Apple altså sikrer de kommende Apple og Beats produkter ikke vil få konkurrence i Apples egne salgskanaler.

Apple EarPods og oplader fjernes fra salgsæsken til iPhone 12

Apple skulle angiveligt have fortalt Sonos, at de ikke længere vil sælge højtalere fra konkurrenter i deres butikker. Det skriver Bloomberg.

Dette sætter derfor endnu mere gang i de rygter og spekulationer, som allerede florerer om kommende AirPods og HomePods.

Historisk set minder det nemlig om dengang, at Apple tilbage i 2014 fjernede Fitbit-produkter fra deres salgskanaler. Dette skete nemlig lige inden lanceringen af det første Apple Watch. Det skriver GSMArena.com.

Det er derfor spændende at se om Apples event tirsdag den 13. oktober 2020 også byder på nye højttalere. MereMobil.dk dækker Apples kommende event.

OFFICIELT: Apple afholder iPhone 12-event den 13. oktober

Mere til historien

Det har betydet et fald i aktierne hos både Sonos og Logitech efter nyheden kom ud, at Apple altså har fjernet produkterne fra deres sortiment. Angiveligt er Logitechs aktier faldet med 5,7 procent, mens Sonos aktie faldt med 3,2 procent. Det skriver Reuters.

Læs også:
Nu skal Apple og Google presses til bedre app-forhold

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer