Apple har fjernet Bose, Logitech og Sonos fra hylderne

Apple har fjernet en række produkter fra konkurrenter, som Bose, Sonos og Logitech, på hylderne i deres butikker og webshop. Mon de er på vej med nye produkter selv?

HomePod
Apples HomePod kommer måske snart i flere nye modeller, samt nye AirPods. I hvert fald har Apple fjernet konkurrerende produkter på hylderne i deres butikker og webshop (Foto: Apple)

Apple har fjernet produkter fra Sonos, Bose og Logitech fra deres webshop, samt på hylderne i deres butikker.

Dette vil også betyde, at Apple altså sikrer de kommende Apple og Beats produkter ikke vil få konkurrence i Apples egne salgskanaler.

Apple EarPods og oplader fjernes fra salgsæsken til iPhone 12

Apple skulle angiveligt have fortalt Sonos, at de ikke længere vil sælge højtalere fra konkurrenter i deres butikker. Det skriver Bloomberg.

Dette sætter derfor endnu mere gang i de rygter og spekulationer, som allerede florerer om kommende AirPods og HomePods.

Historisk set minder det nemlig om dengang, at Apple tilbage i 2014 fjernede Fitbit-produkter fra deres salgskanaler. Dette skete nemlig lige inden lanceringen af det første Apple Watch. Det skriver GSMArena.com.

Det er derfor spændende at se om Apples event tirsdag den 13. oktober 2020 også byder på nye højttalere. MereMobil.dk dækker Apples kommende event.

OFFICIELT: Apple afholder iPhone 12-event den 13. oktober

Mere til historien

Det har betydet et fald i aktierne hos både Sonos og Logitech efter nyheden kom ud, at Apple altså har fjernet produkterne fra deres sortiment. Angiveligt er Logitechs aktier faldet med 5,7 procent, mens Sonos aktie faldt med 3,2 procent. Det skriver Reuters.

Læs også:
Nu skal Apple og Google presses til bedre app-forhold

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram