OFFICIELT: Apple afholder iPhone 12-event den 13. oktober

48

Apple har netop annonceret datoen for deres næste store event. Og den finder sted tirsdag den 13. oktober 2020. Det ventes iPhone 12-serien vil blive afsløret her.

Apple afholder iPhone 12 event tirsdag den 13. oktober 2020
Apple afholder iPhone 12 event tirsdag den 13. oktober 2020

Apple har annonceret datoen for eventen, hvor det ventes de vil afsløre iPhone 12-serien. Eventen afholdes tirsdag den 13. oktober og har overskriften ”Hi, Speed”.

Med ”Hi, Speed” ventes det, at der refereres til, at en eller flere af de kommende iPhone 12-modeller vil understøtte 5G-netværket.

Apple først klar med ny iPhone SE-model i 2022

Præcis som de tidligere Apple events i år, så vil også iPhone 12-eventen være virtuelt og der streames direkte fra Apple Park.

Det er dermed anden gang inden for en måned, at Apple afholder event. I september præsenterede Apple: Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, ny iPad Air og en ny iPad (8. generation). Derudover præsenterede de deres nye tjenester Apple Fitness+ og Apple One, der samler alle tjenester i én.

Du kan følge ”Hi, Speed”-eventen live via Apples hjemmeside, Apple TV-appen eller på YouTube.

Apple har andet end iPhones i ærmet

Forventningen er selvfølgelig at Apple vil præsentere iPhone 12-serien. Den vil angiveligt tælle fire enheder: en 5.4 tommer iPhone 12, en 6.1 tommer iPhone 12 Max, en 6.1 tommer iPhone 12 Pro og en 6.7 tommer iPhone 12 Pro Max.

Det vil blandt andet være kameraet, som er en af de helt store forskelle på de forskellige modeller. Hvor det på nogle af modellerne vil være et dual-kamera, mens andre modeller vil komme med triple-kamera. Men også OLED-skærme og 5G-understøttelse er noget af det, der ventes at være på en eller flere af modellerne.

Skal man tro rygtebørsen så vil de nye modeller blive navngives således:

  • iPhone 12 mini: 5.4 tommmer skærm
  • iPhone 12: 6.1 tommer skærm
  • iPhone 12 Pro: 6.1 tommer skærm
  • iPhone 12 Pro Max: 6.7 tommer skærm

Selvom det ventes Apple, afslører alle modeller til næste uges event, så er det ikke sikkert alle enheder kommer i handlen i oktober. Der spekuleres i nogle først får salgsstart i november.

Apple EarPods og oplader fjernes fra salgsæsken til iPhone 12

Foruden iPhones så vil Apple måske også løfte sløret for Apples AirPods Studio headset, AirTag, nyt Apple TV og Siri fjernbetjening.

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne både før og efter eventen.

Eventen finder sted tirsdag den 13. oktober 2020 klokken 19.00 (dansk tid).

Mere til historien

Måske der også bliver nyt omkring Apple Silicon til Mac?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer