Apple først klar med ny iPhone SE-model i 2022

Rygterne svirrer om, at Apple først vil komme med en ny iPhone SE-model i foråret 2022.

iPhone SE 2020-model
iPhone SE (2020) var længe ventet efter den første generation af iPhone SE kom i 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede den første generation af iPhone SE i foråret 2016. Men det ser ud til, at SE-modellen er en man skal væbne sig med tålmodighed ved, når man venter på en ny og opgraderet variant.

Anden generation så først dagens lys i foråret 2020. Ligesom første generation af iPhone SE, så har iPhone SE (2020) også været en kæmpe succes. Dette endda til trods for coronakrisen, der generelt har påvirket smartphone-salget på verdensplan.

iPhone SE har været en stor succes

Ifølge nye rygter, så skal vi altså umiddelbart ikke forvente en iPhone SE-model næste år. Men holder rygterne stik, så vil den tredje generation af iPhone SE komme i foråret 2022. Dermed skal vi altså ikke vente ligeså mange år, som mellem første og anden generation. Det skriver MacRumors.com.

Det er dog langt fra sikkert, at Apple er klar med en ny iPhone SE i foråret 2022. Der var efter lanceringen af første generation iPhone SE mange rygter om efterfølgeren. Men denne blev altså, som tidligere nævnt, først en realitet i foråret 2020.

GUIDE: Her er 5 grunde til at købe iPhone SE

Spekulationerne om specifikationerne på den kommende model er også godt i gang. Det ventes, at den vil komme med en 6,1 tommer LCD-skærm, Touch-ID, sub-6Hz 5G og samme dual-kamera som i iPhone 11. Det antydes også, at designet vil blive et ”genbrugt” design fra nogle af de tidligere modeller. Kommer modellen med Touch-ID vil det dog næppe være designet af iPhone 11-serien, som vil gå igen.

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring tredje generation af iPhone SE. Derfor er det altså blot rygter og spekulationer.

SE OGSÅ: Se prisen på iPhone SE 2022 hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Apple har i forbindelse med dette års Apple Watch lancering også lanceret et Apple Watch SE. Her er prisen skåret ned i forhold til ”det almindelige Apple Watch”, mens der selvfølgelig også er justeret på specifikationerne.

Læs også:
iPhone SE tiltrækker Android-brugere
iPhone SE 2020 – endelig er den her

iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram