Apple først klar med ny iPhone SE-model i 2022

Rygterne svirrer om, at Apple først vil komme med en ny iPhone SE-model i foråret 2022.

iPhone SE 2020-model
iPhone SE (2020) var længe ventet efter den første generation af iPhone SE kom i 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede den første generation af iPhone SE i foråret 2016. Men det ser ud til, at SE-modellen er en man skal væbne sig med tålmodighed ved, når man venter på en ny og opgraderet variant.

Anden generation så først dagens lys i foråret 2020. Ligesom første generation af iPhone SE, så har iPhone SE (2020) også været en kæmpe succes. Dette endda til trods for coronakrisen, der generelt har påvirket smartphone-salget på verdensplan.

iPhone SE har været en stor succes

Ifølge nye rygter, så skal vi altså umiddelbart ikke forvente en iPhone SE-model næste år. Men holder rygterne stik, så vil den tredje generation af iPhone SE komme i foråret 2022. Dermed skal vi altså ikke vente ligeså mange år, som mellem første og anden generation. Det skriver MacRumors.com.

Det er dog langt fra sikkert, at Apple er klar med en ny iPhone SE i foråret 2022. Der var efter lanceringen af første generation iPhone SE mange rygter om efterfølgeren. Men denne blev altså, som tidligere nævnt, først en realitet i foråret 2020.

GUIDE: Her er 5 grunde til at købe iPhone SE

Spekulationerne om specifikationerne på den kommende model er også godt i gang. Det ventes, at den vil komme med en 6,1 tommer LCD-skærm, Touch-ID, sub-6Hz 5G og samme dual-kamera som i iPhone 11. Det antydes også, at designet vil blive et ”genbrugt” design fra nogle af de tidligere modeller. Kommer modellen med Touch-ID vil det dog næppe være designet af iPhone 11-serien, som vil gå igen.

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring tredje generation af iPhone SE. Derfor er det altså blot rygter og spekulationer.

SE OGSÅ: Se prisen på iPhone SE 2022 hos Call me %%%%

Mere til historien

Apple har i forbindelse med dette års Apple Watch lancering også lanceret et Apple Watch SE. Her er prisen skåret ned i forhold til ”det almindelige Apple Watch”, mens der selvfølgelig også er justeret på specifikationerne.

Læs også:
iPhone SE tiltrækker Android-brugere
iPhone SE 2020 – endelig er den her

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram