Apple Watch til lavpris – her er Apple Watch SE

9

Apple Watch SE koster kun 2.300 kroner. Du får de bedste funktioner fra Watch-topmodellen til en lavere pris.

Apple Watch SE
Apple Watch SE koster fra 2.299 kroner (Foto: MereMobil.dk)

Det er altid fedt at få en topmodel i hånden uanset om det er et smartwatch eller en smartphone, men ofte kan man sagtens nøjes med langt mindre – og så er der penge at spare.

Med iPhone SE har Apple gjort den ellers dyre iPhone tilgængelig for flere. Det samme sker nu med Apple Watch. For 2.299 kroner kan du købe et 40 mm. Apple Watch SE. Den lidt større 44 mm. version koster 2.599 kroner. Dette er priserne for standardudgaven med Wi-Fi, Bluetooth og GPS.

Apple Watch SE har en lang række af de bedste funktioner fra Apple Watch Series 6. Dette tæller blandt andet motionsprogrammerne, søvnregistrering, automatisk registrering af håndvask, nødopkald og appen til støjmåling.

Derudover kommer Watch SE også med faldregistrering. Falder du om og registrerer uret ikke bevægelse i omkring 60 sekunder, kontaktes Alarmcentralen automatisk. En automatisk lydbesked afspilles med oplysninger til Alarmcentralen om brugerens placering (bredde- og længdegradskoordinater). Desuden sendes en besked til ens nødkontakter.

I forhold til Apple Watch Series 3 er skærmen på Apple Watch SE 30 procent større. Uret kører på S5-processorsystemet og kommer med watchOS 7.

Du kan købes Apple Watch SE i Danmark fra tirsdag den 22. september 2020.

Apple Watch SE
Apple Watch SE og andre Apple Watch-udgaver med watchOS 7 kommer med en familiefunktion, hvor brugere uden en iPhone, kan bruge nogle af urets vigtigste funktioner (Foto: MereMobil.dk)

Apple Watch SE – danske priser

  • 40 mm, GPS + Wi-Fi: 2.299 kroner
  • 40 mm, GPS + Wi-Fi + mobiladgang: 2.699 kroner
  • 44 mm, GPS + Wi-Fi: 2.599 kroner
  • 44 mm, GPS + Wi-Fi + mobiladgang: 2.999 kroner

Den billigste udgave af topmodellen Apple Watch Series 6 koster fra 3.299 kroner. Du kan her læse mere om Apple Watch Series 6. Følg også nyheder via din indbakke. Vi sender en opdatering til dig to gange om ugen. Tilmeld dig her.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af de nye Apple Watch-versioner har Apple tilrettet deres udvalg så det nu består af Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 3 og Apple Watch SE.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer