Apple Watch til lavpris – her er Apple Watch SE

Apple Watch SE koster kun 2.300 kroner. Du får de bedste funktioner fra Watch-topmodellen til en lavere pris.

Apple Watch SE
Apple Watch SE koster fra 2.299 kroner (Foto: MereMobil.dk)

Det er altid fedt at få en topmodel i hånden uanset om det er et smartwatch eller en smartphone, men ofte kan man sagtens nøjes med langt mindre – og så er der penge at spare.

Med iPhone SE har Apple gjort den ellers dyre iPhone tilgængelig for flere. Det samme sker nu med Apple Watch. For 2.299 kroner kan du købe et 40 mm. Apple Watch SE. Den lidt større 44 mm. version koster 2.599 kroner. Dette er priserne for standardudgaven med Wi-Fi, Bluetooth og GPS.

Apple Watch SE har en lang række af de bedste funktioner fra Apple Watch Series 6. Dette tæller blandt andet motionsprogrammerne, søvnregistrering, automatisk registrering af håndvask, nødopkald og appen til støjmåling.

Derudover kommer Watch SE også med faldregistrering. Falder du om og registrerer uret ikke bevægelse i omkring 60 sekunder, kontaktes Alarmcentralen automatisk. En automatisk lydbesked afspilles med oplysninger til Alarmcentralen om brugerens placering (bredde- og længdegradskoordinater). Desuden sendes en besked til ens nødkontakter.

I forhold til Apple Watch Series 3 er skærmen på Apple Watch SE 30 procent større. Uret kører på S5-processorsystemet og kommer med watchOS 7.

Du kan købes Apple Watch SE i Danmark fra tirsdag den 22. september 2020.

Apple Watch SE
Apple Watch SE og andre Apple Watch-udgaver med watchOS 7 kommer med en familiefunktion, hvor brugere uden en iPhone, kan bruge nogle af urets vigtigste funktioner (Foto: MereMobil.dk)

Apple Watch SE – danske priser

  • 40 mm, GPS + Wi-Fi: 2.299 kroner
  • 40 mm, GPS + Wi-Fi + mobiladgang: 2.699 kroner
  • 44 mm, GPS + Wi-Fi: 2.599 kroner
  • 44 mm, GPS + Wi-Fi + mobiladgang: 2.999 kroner

Den billigste udgave af topmodellen Apple Watch Series 6 koster fra 3.299 kroner. Du kan her læse mere om Apple Watch Series 6. Følg også nyheder via din indbakke. Vi sender en opdatering til dig to gange om ugen. Tilmeld dig her.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af de nye Apple Watch-versioner har Apple tilrettet deres udvalg så det nu består af Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 3 og Apple Watch SE.

Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram