Apple Watch til lavpris – her er Apple Watch SE

Apple Watch SE koster kun 2.300 kroner. Du får de bedste funktioner fra Watch-topmodellen til en lavere pris.

Apple Watch SE
Apple Watch SE koster fra 2.299 kroner (Foto: MereMobil.dk)

Det er altid fedt at få en topmodel i hånden uanset om det er et smartwatch eller en smartphone, men ofte kan man sagtens nøjes med langt mindre – og så er der penge at spare.

Med iPhone SE har Apple gjort den ellers dyre iPhone tilgængelig for flere. Det samme sker nu med Apple Watch. For 2.299 kroner kan du købe et 40 mm. Apple Watch SE. Den lidt større 44 mm. version koster 2.599 kroner. Dette er priserne for standardudgaven med Wi-Fi, Bluetooth og GPS.

Apple Watch SE har en lang række af de bedste funktioner fra Apple Watch Series 6. Dette tæller blandt andet motionsprogrammerne, søvnregistrering, automatisk registrering af håndvask, nødopkald og appen til støjmåling.

Derudover kommer Watch SE også med faldregistrering. Falder du om og registrerer uret ikke bevægelse i omkring 60 sekunder, kontaktes Alarmcentralen automatisk. En automatisk lydbesked afspilles med oplysninger til Alarmcentralen om brugerens placering (bredde- og længdegradskoordinater). Desuden sendes en besked til ens nødkontakter.

I forhold til Apple Watch Series 3 er skærmen på Apple Watch SE 30 procent større. Uret kører på S5-processorsystemet og kommer med watchOS 7.

Du kan købes Apple Watch SE i Danmark fra tirsdag den 22. september 2020.

Apple Watch SE
Apple Watch SE og andre Apple Watch-udgaver med watchOS 7 kommer med en familiefunktion, hvor brugere uden en iPhone, kan bruge nogle af urets vigtigste funktioner (Foto: MereMobil.dk)

Apple Watch SE – danske priser

  • 40 mm, GPS + Wi-Fi: 2.299 kroner
  • 40 mm, GPS + Wi-Fi + mobiladgang: 2.699 kroner
  • 44 mm, GPS + Wi-Fi: 2.599 kroner
  • 44 mm, GPS + Wi-Fi + mobiladgang: 2.999 kroner

Den billigste udgave af topmodellen Apple Watch Series 6 koster fra 3.299 kroner. Du kan her læse mere om Apple Watch Series 6. Følg også nyheder via din indbakke. Vi sender en opdatering til dig to gange om ugen. Tilmeld dig her.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af de nye Apple Watch-versioner har Apple tilrettet deres udvalg så det nu består af Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 3 og Apple Watch SE.

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Gammel iPhone ventes at nå over 340.000 kroner

En iPhone fra 2007 er på auktion og vurderes til at være en ligeså sikker investering, som de toneangivende aktier.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram