iPhone SE har været en stor succes

Apple er den eneste smartphoneproducent, som har oplevet en stigning i salget af smartphones i det seneste kvartal. iPhone SE er årsagen.

iPhone SE 2020 og iPhone 11 Pro
Apples topchef Tim Cook fortalte, at iPhone SE har været en meget succesfuld lancering (Foto: MereMobil.dk)

Coronakrisen har for mange været nedgang i salg og økonomi, men hos Apple ser det anderledes ud. Det seneste kvartalsregnskab viser vækst på alle områder.

Apple er også den eneste smartphoneproducent, der har oplevet en stigning i salget af smartphones det seneste kvartal.

Mens coronakrisen og nedlukningen af blandt andet Danmark hærgede, lancerede Apple den længe ventede iPhone SE (2020). Og helt som ventet har den vist sig at være en kæmpe succes for Apple.

Salget af iPhones steg med 2 procent. Apple oplyser ikke, hvordan salget er fordelt på de forskellige modeller, men det ventes altså særligt at være iPhone SE (2020), der er årsagen til, at Apple modsat andre producenter, har haft vækst i salget. Apples topchef Tim Cook fortalte da også, at iPhone SE har været en meget succesfuld lancering, dog uden at komme nærmere ind på salgstal.

Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

Det er fortsat Apples iPhone, der er det bedst sælgende produkt for Apple. Apple Services, Mac, iPad og Wearables følger efter. Salget af Mac-computere steg i øvrigt med hele 21 procent under corona-krisen, mens salget af iPads steg med hele 31 procent.

Det blev under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet desuden bekræftet, at iPhone 12-modellerne bliver forsinket.

Hvis du står og skal have en ny telefon og det skal være med Apple-logo, så kan du her læse anmeldelsen af iPhone SE (2020) og vurdere om den er noget for dig.

DUEL: iPhone SE vs. iPhone 11 Pro

Mere til historien

Apple har oplevet vækst på alle områder under coronakrisen. Den samlede omsætning steg med 11 procent og den samlede indtjening steg med 18 procent. Faktsik havde de på 72 milliarder kroner i ren fortjeneste på blot tre måneder.

Læs også:
iPhone SE tiltrækker Android-brugere

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram