iPhone SE har været en stor succes

Apple er den eneste smartphoneproducent, som har oplevet en stigning i salget af smartphones i det seneste kvartal. iPhone SE er årsagen.

iPhone SE 2020 og iPhone 11 Pro
Apples topchef Tim Cook fortalte, at iPhone SE har været en meget succesfuld lancering (Foto: MereMobil.dk)

Coronakrisen har for mange været nedgang i salg og økonomi, men hos Apple ser det anderledes ud. Det seneste kvartalsregnskab viser vækst på alle områder.

Apple er også den eneste smartphoneproducent, der har oplevet en stigning i salget af smartphones det seneste kvartal.

Mens coronakrisen og nedlukningen af blandt andet Danmark hærgede, lancerede Apple den længe ventede iPhone SE (2020). Og helt som ventet har den vist sig at være en kæmpe succes for Apple.

Salget af iPhones steg med 2 procent. Apple oplyser ikke, hvordan salget er fordelt på de forskellige modeller, men det ventes altså særligt at være iPhone SE (2020), der er årsagen til, at Apple modsat andre producenter, har haft vækst i salget. Apples topchef Tim Cook fortalte da også, at iPhone SE har været en meget succesfuld lancering, dog uden at komme nærmere ind på salgstal.

Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

Det er fortsat Apples iPhone, der er det bedst sælgende produkt for Apple. Apple Services, Mac, iPad og Wearables følger efter. Salget af Mac-computere steg i øvrigt med hele 21 procent under corona-krisen, mens salget af iPads steg med hele 31 procent.

Det blev under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet desuden bekræftet, at iPhone 12-modellerne bliver forsinket.

Hvis du står og skal have en ny telefon og det skal være med Apple-logo, så kan du her læse anmeldelsen af iPhone SE (2020) og vurdere om den er noget for dig.

DUEL: iPhone SE vs. iPhone 11 Pro

Mere til historien

Apple har oplevet vækst på alle områder under coronakrisen. Den samlede omsætning steg med 11 procent og den samlede indtjening steg med 18 procent. Faktsik havde de på 72 milliarder kroner i ren fortjeneste på blot tre måneder.

Læs også:
iPhone SE tiltrækker Android-brugere

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram