Apple bekræfter: Corona forsinker iPhone 12

Apple har under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet bekræftet, at iPhone 12-modellerne lanceres lidt senere på året.

iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
iPhone 11 Pro med iOS 14 beta (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange rygter, men nu er det altså bekræftet. Apple starter salget af iPhone 12-modellerne nogle uger senere end ”normalt”.

Under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet forlød det fra Luca Maestri, Apple CFO, at Apple sidste år startede salget af iPhone 11-modellerne i slutningen af september. Men i år vil Apple først have dette års iPhone-modeller ”klar nogle uger senere”.

Helt præcist lød udtalelsen fra Luca Maestri:

- “Last year we started selling new iPhones in late September, this year we expect supply to be available a few weeks later”.

Hvor længe det forsinkes er uvist. Ligesom det også er uvist om Apple fortsat vil holde eventen som vanligt og blot først starte salget senere.

At Apple melder ud, at iPhone 12-modellerne kommer i handlen senere end ”traditionen tro” stemmer også overens med Qualcomms udmelding ved deres kvartalsregnskab. Her forlød det, at de ventede en forsinkelse af en flagskibstelefonlancering, hvilket ville få betydning for deres regnskab. Det ventes, at der var tale om iPhone 12-modellerne. Det skriver MacRumors.com.

iPhone 12-launch: De tre mulige planer

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen og vi er klogere på om annonceringen af telefonerne vil ske som normalt eller også denne udskydes. Apple plejer først, at invitere til eventen kort inden, så det varer noget før vi ved hvordan det vil forløbe i år.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Der er mange rygter om iPhones. Mange er også tvetydige. Der er rygter om, at Apple ikke vil vedlægge headset eller oplader til iPhone 12, men også om at der til iPhone 12 vil medfølge en 20 watt hurtigoplader. Vi er spændt på om nogle af disse rygter holder stik.

Læs også:
Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
45 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram