Apple bekræfter: Corona forsinker iPhone 12

Apple har under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet bekræftet, at iPhone 12-modellerne lanceres lidt senere på året.

iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
iPhone 11 Pro med iOS 14 beta (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange rygter, men nu er det altså bekræftet. Apple starter salget af iPhone 12-modellerne nogle uger senere end ”normalt”.

Under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet forlød det fra Luca Maestri, Apple CFO, at Apple sidste år startede salget af iPhone 11-modellerne i slutningen af september. Men i år vil Apple først have dette års iPhone-modeller ”klar nogle uger senere”.

Helt præcist lød udtalelsen fra Luca Maestri:

- “Last year we started selling new iPhones in late September, this year we expect supply to be available a few weeks later”.

Hvor længe det forsinkes er uvist. Ligesom det også er uvist om Apple fortsat vil holde eventen som vanligt og blot først starte salget senere.

At Apple melder ud, at iPhone 12-modellerne kommer i handlen senere end ”traditionen tro” stemmer også overens med Qualcomms udmelding ved deres kvartalsregnskab. Her forlød det, at de ventede en forsinkelse af en flagskibstelefonlancering, hvilket ville få betydning for deres regnskab. Det ventes, at der var tale om iPhone 12-modellerne. Det skriver MacRumors.com.

iPhone 12-launch: De tre mulige planer

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen og vi er klogere på om annonceringen af telefonerne vil ske som normalt eller også denne udskydes. Apple plejer først, at invitere til eventen kort inden, så det varer noget før vi ved hvordan det vil forløbe i år.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Der er mange rygter om iPhones. Mange er også tvetydige. Der er rygter om, at Apple ikke vil vedlægge headset eller oplader til iPhone 12, men også om at der til iPhone 12 vil medfølge en 20 watt hurtigoplader. Vi er spændt på om nogle af disse rygter holder stik.

Læs også:
Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
45 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram