Apple bekræfter: Corona forsinker iPhone 12

45

Apple har under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet bekræftet, at iPhone 12-modellerne lanceres lidt senere på året.

iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
iPhone 11 Pro med iOS 14 beta (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange rygter, men nu er det altså bekræftet. Apple starter salget af iPhone 12-modellerne nogle uger senere end ”normalt”.

Under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet forlød det fra Luca Maestri, Apple CFO, at Apple sidste år startede salget af iPhone 11-modellerne i slutningen af september. Men i år vil Apple først have dette års iPhone-modeller ”klar nogle uger senere”.

Helt præcist lød udtalelsen fra Luca Maestri:

– “Last year we started selling new iPhones in late September, this year we expect supply to be available a few weeks later”.

Hvor længe det forsinkes er uvist. Ligesom det også er uvist om Apple fortsat vil holde eventen som vanligt og blot først starte salget senere.

At Apple melder ud, at iPhone 12-modellerne kommer i handlen senere end ”traditionen tro” stemmer også overens med Qualcomms udmelding ved deres kvartalsregnskab. Her forlød det, at de ventede en forsinkelse af en flagskibstelefonlancering, hvilket ville få betydning for deres regnskab. Det ventes, at der var tale om iPhone 12-modellerne. Det skriver MacRumors.com.

iPhone 12-launch: De tre mulige planer

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen og vi er klogere på om annonceringen af telefonerne vil ske som normalt eller også denne udskydes. Apple plejer først, at invitere til eventen kort inden, så det varer noget før vi ved hvordan det vil forløbe i år.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Der er mange rygter om iPhones. Mange er også tvetydige. Der er rygter om, at Apple ikke vil vedlægge headset eller oplader til iPhone 12, men også om at der til iPhone 12 vil medfølge en 20 watt hurtigoplader. Vi er spændt på om nogle af disse rygter holder stik.

Læs også:
Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
45 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer