iPhone 12-launch: De tre mulige planer

3

iPhone 12-serien kommer i efteråret, men hvornår? Her får du 3 mulige planer for præsentationen af iPhone 12.

iPhone 12 konceptdesign
Dette er et koncept design – altså hvordan nogen tror, at iPhone 12 vil se ud (Foto: Technizo Concept)

Den globale coronapandemi udfordrer også Apple og henover de seneste måneder har mange rygter peget på forskellige ændrede lanceringsplaner for efterårets iPhone 12-serie.

Nu har analysefirmaet Wedbush udtalt, at de mener, at Apple forsætter iPhone 12-præsentationen nogenlunde efter planen. Wedbush forventer en salgsstart på alle tre modeller i oktober.

Ud fra de mange rygter og spekulationer bringer det iPhone 12-launchen ned til følgende tre mulige senarier.

  1. Apple holder en keynote-præsentation i september med tilgængelighed for alle tre modeller umiddelbart efter. Kort efter salgsstarten vil promodellerne blive markeret som restordre med lang leveringstid.
  2. Måske benyttes den samme tilgang som ved lanceringen af iPhone X og iPhone Xr. Her blev modellerne præsenteret i september. En eller flere modeller bliver tilgængelig lige efter præsentationen. De andre kommer i butikkerne på en senere dato – måske tidligt i oktober.
  3. Keynoten udskydes til oktober så der efter præsentationen er en rimelig adgang til alle modeller.

Wedbush afviser den tredje mulighed og hælder til mulighed nummer to, skriver 9to5mac.

Her på MereMobil.dk holder vi naturligvis skarpt øje med, hvilken lanceringsmetode Apple kommer op med omkring iPhone 12.

Mens du venter, kan du lytte til sommerudgaven af min techpodcast. Her gør jeg sammen med Lars Bennetzen fra Tech-test.dk status over det første halvår af 2020 – vi ser også lidt fremad. Lyt til sommer-techpodcasten her eller i din favorit podcastafspiller.

LÆS OGSÅ: iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

Mere til historien

Apple er kendt for at have et jerngreb om flere led i deres fødekæde. Et af dem er reparationer. Seneste har Apple oplyst, at uafhængige serviceværksteder nu kan få adgang til originale iPhone-reservedele.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer