iPhone 12-launch: De tre mulige planer

iPhone 12-serien kommer i efteråret, men hvornår? Her får du 3 mulige planer for præsentationen af iPhone 12.

iPhone 12 konceptdesign
Dette er et koncept design - altså hvordan nogen tror, at iPhone 12 vil se ud (Foto: Technizo Concept)

Den globale coronapandemi udfordrer også Apple og henover de seneste måneder har mange rygter peget på forskellige ændrede lanceringsplaner for efterårets iPhone 12-serie.

Nu har analysefirmaet Wedbush udtalt, at de mener, at Apple forsætter iPhone 12-præsentationen nogenlunde efter planen. Wedbush forventer en salgsstart på alle tre modeller i oktober.

Ud fra de mange rygter og spekulationer bringer det iPhone 12-launchen ned til følgende tre mulige senarier.

  1. Apple holder en keynote-præsentation i september med tilgængelighed for alle tre modeller umiddelbart efter. Kort efter salgsstarten vil promodellerne blive markeret som restordre med lang leveringstid.
  2. Måske benyttes den samme tilgang som ved lanceringen af iPhone X og iPhone Xr. Her blev modellerne præsenteret i september. En eller flere modeller bliver tilgængelig lige efter præsentationen. De andre kommer i butikkerne på en senere dato - måske tidligt i oktober.
  3. Keynoten udskydes til oktober så der efter præsentationen er en rimelig adgang til alle modeller.

Wedbush afviser den tredje mulighed og hælder til mulighed nummer to, skriver 9to5mac.

Her på MereMobil.dk holder vi naturligvis skarpt øje med, hvilken lanceringsmetode Apple kommer op med omkring iPhone 12.

Mens du venter, kan du lytte til sommerudgaven af min techpodcast. Her gør jeg sammen med Lars Bennetzen fra Tech-test.dk status over det første halvår af 2020 – vi ser også lidt fremad. Lyt til sommer-techpodcasten her eller i din favorit podcastafspiller.

LÆS OGSÅ: iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

Mere til historien

Apple er kendt for at have et jerngreb om flere led i deres fødekæde. Et af dem er reparationer. Seneste har Apple oplyst, at uafhængige serviceværksteder nu kan få adgang til originale iPhone-reservedele.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram