iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

RYGTE: Det tyder på, at iPhone 12 kommer med flere RAM end forgængeren. Nu giver en profil på Twitter ny styrke til rygterne.

iPhone 12 sammenligning (Foto: Macrumors)
iPhone 12-serien kommer angiveligt i tre forskellige størrelser. Her kan du se en sammenligning mellem kommende og eksisterende iPhones. (Foto: Macrumors)

Det forventes, at Apple lancerer en ny iPhone-serie i år, hvis alt går efter planen. iPhone 12, som vi formoder, at serien kommer til at hedde, inkluderer formodentligt fire OLED-telefoner i tre forskellige størrelser.

Ifølge flere rygter kommer iPhone 12 i størrelserne 5,4-, 6,1- og 6,7 tommer. To af de fire telefoner kommer i 6,1 tommer, hvoraf den ene bliver en af to flagskibsmodeller, sammen med den store på 6,7 tommer. Nu påstår en af de såkaldte Twitter-tipstere, L0vetodream, at de to topmodeller kommer med 6 GB RAM, skriver Macrumors.

En analytiker fra det britiske holdingselskab, Barclays, har tidligere udtalt, at han tror på 6 GB RAM i iPhone 12 Pro-modellerne. Samme analytiker mener også, at de såkaldte non-pro-modeller vil have 4 GB RAM – ligesom alle iPhone 11-modellerne.

Store ændringer på vej fra Apple med iPhone 12

Mindre chipsets betyder flere RAM

Flere rygter har antydet, at Apple vil bruge den nye 5 nm-proces i alle 2020 iPhones. Det betyder helt simpelt forklaret, at de kommende A14-chipsets bliver mindre og hurtigere. Derudover vil de være mere effektive, når det kommer til strømforbrug.

Med både mindre og hurtigere chips giver det rigtig god mening med flere RAM i de nye telefoner. En stor del af ydeevnen i Apples enheder er en direkte følge af deres optimerede styresystem. Med 6 GB RAM, og den nye A14-chip, vil iPhone 12 blive lige så kraftfuld som iPad Pro fra i år – i hvert fald på papiret.

Twitterkontoen, L0vetodream, afslørede i øvrigt en række detaljer om den nyligt lancerede iPhone SE før nogen anden, ifølge Macrumors. Desuden afslørede kontoen, at iPad Pro ville blive lanceret i tredje uge af marts, hvilket den gjorde.

Det lyder meget godt med 6 GB RAM i de kommende topmodeller fra Apple. Men er det de ekstra penge værd, eller kan du lige så vel gå efter en billigere model? John G har kigget på forskellene mellem iPhone 11 Pro og iPhone SE i en video, som du kan se her.

Mere til historien

RAM-mængden i de nye iPhones er blot rygter. Hvad der ikke længere er rygter, er iOS 14. Apple giver igen i år interesserede slutbrugere adgang til iOS 14 før udgivelsen.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram