iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

25

RYGTE: Det tyder på, at iPhone 12 kommer med flere RAM end forgængeren. Nu giver en profil på Twitter ny styrke til rygterne.

iPhone 12 sammenligning (Foto: Macrumors)
iPhone 12-serien kommer angiveligt i tre forskellige størrelser. Her kan du se en sammenligning mellem kommende og eksisterende iPhones. (Foto: Macrumors)

Det forventes, at Apple lancerer en ny iPhone-serie i år, hvis alt går efter planen. iPhone 12, som vi formoder, at serien kommer til at hedde, inkluderer formodentligt fire OLED-telefoner i tre forskellige størrelser.

Ifølge flere rygter kommer iPhone 12 i størrelserne 5,4-, 6,1- og 6,7 tommer. To af de fire telefoner kommer i 6,1 tommer, hvoraf den ene bliver en af to flagskibsmodeller, sammen med den store på 6,7 tommer. Nu påstår en af de såkaldte Twitter-tipstere, L0vetodream, at de to topmodeller kommer med 6 GB RAM, skriver Macrumors.

En analytiker fra det britiske holdingselskab, Barclays, har tidligere udtalt, at han tror på 6 GB RAM i iPhone 12 Pro-modellerne. Samme analytiker mener også, at de såkaldte non-pro-modeller vil have 4 GB RAM – ligesom alle iPhone 11-modellerne.

Store ændringer på vej fra Apple med iPhone 12

Mindre chipsets betyder flere RAM

Flere rygter har antydet, at Apple vil bruge den nye 5 nm-proces i alle 2020 iPhones. Det betyder helt simpelt forklaret, at de kommende A14-chipsets bliver mindre og hurtigere. Derudover vil de være mere effektive, når det kommer til strømforbrug.

Med både mindre og hurtigere chips giver det rigtig god mening med flere RAM i de nye telefoner. En stor del af ydeevnen i Apples enheder er en direkte følge af deres optimerede styresystem. Med 6 GB RAM, og den nye A14-chip, vil iPhone 12 blive lige så kraftfuld som iPad Pro fra i år – i hvert fald på papiret.

Twitterkontoen, L0vetodream, afslørede i øvrigt en række detaljer om den nyligt lancerede iPhone SE før nogen anden, ifølge Macrumors. Desuden afslørede kontoen, at iPad Pro ville blive lanceret i tredje uge af marts, hvilket den gjorde.

Det lyder meget godt med 6 GB RAM i de kommende topmodeller fra Apple. Men er det de ekstra penge værd, eller kan du lige så vel gå efter en billigere model? John G har kigget på forskellene mellem iPhone 11 Pro og iPhone SE i en video, som du kan se her.

Mere til historien

RAM-mængden i de nye iPhones er blot rygter. Hvad der ikke længere er rygter, er iOS 14. Apple giver igen i år interesserede slutbrugere adgang til iOS 14 før udgivelsen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer